banner

AenF Partners

AenF Partners is a corporate finance boutique, located in the Netherlands. We provide M&A advisory services to our clients.

Who we are

AenF Partners offers its services to firms and entrepreneurs with an optimal value for money in a transparent way. Through its large network of entrepreneurs, bankers, lawyers, accountants, tax advisors and other financial experts AenF Partners is able to guide each trajectory / case in a professional and practical way.

Deals 2021

#22

Deals total

#380

References

The most recent transactions are shown below

21 09 30 Epihpany

Epiphany

21 08 17 Sandays

Sanday's

21 07 12 NDS v3

NDS Seals

21 07 15 Marindex

Marindex

21 08 05 TS Systems

TS Systems

21 07 05 EXIN

EXIN

AenF Partners is er trots op te hebben mogen opgetreden als exclusief M&A-adviseur van EXIN bij de verkoop aan de Software Improvement Group (SIG).  

EXIN (1984) is een toonaangevend onafhankelijk examen- en certificeringsinstituut voor IT-professionals. Het bedrijf heeft reeds meer dan twee miljoen IT-professionals in 162 landen gecertificeerd. EXIN haar focus op hoogwaardige beoordeling van competenties en certificeringen zal de positie van SIG als onafhankelijke organisatie op het gebied van software assurance verder versterken. Klik hier voor het nieuwsbericht.

AenF Partners heeft EXIN mogen begeleiden met onder andere het opstellen van de financiële analyses, het coördineren van de gesprekken en het onderhandelingsproces.

21 07 05 BPI

BPI

AenF Partners heeft opgetreden als exclusief M&A-adviseur van BPI Services bij de verkoop aan Karmijn Kapitaal. 

BPI levert totaaloplossingen op het gebied van Identification en Smart Sensoring in het binnen- en buitenland. Producten en diensten worden onder andere gebruikt voor het afnemen van vingerafdrukken, scannen en controleren van identificatiedocumenten en het waarborgen van een veilig en humaan verblijf in een Extra Beveiligde Kamer (EBK), High Intensive Care kliniek (HIC) of Politie Arrestanten Complex (PAC). 

AenF Partners heeft BPI mogen begeleiden bij het gehele verkoopproces, waar het opstellen van de financiële analyses, het opstellen van het informatie memorandum, het coördineren van de gesprekken, het boekenonderzoek en het onderhandelingsproces onderdeel van uitmaakte. Klik hier voor het nieuwsbericht.

21 07 12 Hocorn

Hocorn

Tastemakers B.V. uit Werkendam neemt de activiteiten van Hocorn Agenturen en Commissiehandel B.V. over. Dat geldt zowel voor de activiteiten in de geschenkpakkettenmarkt als voor de retail divisie. Hocorn zal verhuizen van Amsterdam naar Werkendam. De bedrijfsvoering zal worden voortgezet onder de naam Hocorn. Tastemakers B.V. is een deelneming van het investeringsvehikel MKB Fonds.

Hocorn is opgericht in 1986 en heeft zich sinds die tijd ontwikkeld tot een importeur van levensmiddelen en delicatessen met de retail als belangrijkste afzetkanaal.

AenF Partners heeft de aandeelhouder van Hocorn mogen begeleiden met onder andere het opstellen van de financiële analyses, het coördineren van de gesprekken en het onderhandelingsproces.

21 06 15 CSO

Continental Shellfish Organisation

Vette & Verhaart is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1880. Inmiddels staat de vierde generatie van de familie Vette aan het roer. Het bedrijf met zo'n 45 werknemers is onderdeel van Continental Shellfish Organisation (CSO) en verkoopt de producten aan toonaangevende partijen in binnen- en buitenland, veelal onder de merknaam Qualimer. Het bedrijf leverde zelfs ooit platte Zeeuwse oesters aan de Russische tsaar.

Craft Capital is de investeringsmaatschappij van de familie Roerink en is begin dit jaar opgericht door Gerjhan Roerink en Pieter Leyssius. Het fonds investeert in Nederlandse familiebedrijven om deze samen met de ondernemer verder te laten groeien. De familie Roerink is eigenaar van onder andere Zuivelhoeve en oud-eigenaar van Heks’nkaas. De overeenkomst met Vette & Verhaart betekent de eerste investering van het nieuwe fonds 

AenF Partners heeft Craft Capital mogen begeleiden met het opstellen van de financiële analyses, het coördineren van de gesprekken en het onderhandelingsproces. Klik hier voor het nieuwsbericht.

21 05 03 Betra

Betra

Van Berkel Trading is een specialist in de verkoop van borstelwerk, schoonmaakartikelen en schildersgereedschappen. De onderneming heeft in de loop der jaren een fors marktaandeel in de Benelux weten te verwerven. Martin Lurvink, eigenaar van Lurvink Beheer B.V., is trots dat hij Betra kan toevoegen aan zijn andere bedrijven waaronder Borstelfabriek M.J.J. Lurvink B.V. te Aalten (Luva). Met deze strategische overname kan de groep de komende jaren haar groei versterkt voortzetten. 

AenF Partners heeft Van Berkel Trading mogen begeleiden met onder andere het opstellen van de financiële analyses, het coördineren van de gesprekken en het onderhandelingsproces. Klik hier voor het nieuwsbericht.

Our partners