banner

AenF Partners

AenF Partners is a corporate finance boutique, located in the Netherlands. We provide M&A advisory services to our clients.

Who we are

AenF Partners offers its services to firms and entrepreneurs with an optimal value for money in a transparent way. Through its large network of entrepreneurs, bankers, lawyers, accountants, tax advisors and other financial experts AenF Partners is able to guide each trajectory / case in a professional and practical way.

Deals 2021

#27

Deals total

#385

References

The most recent transactions are shown below

21 12 08 Magion v2

Magion

Batenburg Techniek N.V. te Rotterdam neemt per 9 november 2021 Magion over. Magion helpt klanten al meer dan 30 jaar bij de automatisering van een duurzaam, veilig en optimaal productieproces. Batenburg Techniek werkt als technisch dienstverlener in het hart van de smart industry. De meer dan 1.000 collega’s zijn gespecialiseerd in industriële automatisering, leveren industriële componenten en verzorgen de installatie ervan. De acquisitie van Magion ondersteunt de ambitie van Batenburg Techniek om de activiteiten in de industriële automatisering verder uit te bouwen.

AenF Partners heeft Batenburg Techniek succesvol begeleid bij het gehele aankooptraject. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, coördineren van het boekenonderzoek en het voeren van de onderhandelingen.

Klik hier voor het nieuwsartikel.

21 10 26 N5

N=5

Het huidige managementteam neemt 100% van de aandelen over in N=5 Communicatie-adviesbureau B.V. per 1 januari 2021. De oprichters trokken zich de afgelopen jaren geleidelijk terug uit de dagelijkse leiding van het bureau en stappen nu definitief uit.

N=5 is één van de meest toonaangevende creatieve onafhankelijke reclame adviesbureaus van Nederland. Deze onafhankelijke visie geeft de onderneming en haar medewerkers de vrijheid om zich volledig te richten op creativiteit en innovatie.

AenF Partners heeft het huidige management begeleid bij het volledige koopproces. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, het voeren van de onderhandelingen en het arrangeren van financiering.

21 09 30 Epihpany

Epiphany

AenF Partners heeft Epiphany begeleid bij de uitkoop van haar medeaandeelhouders. Epiphany is een research based consultancy bureau dat klanten op een zeer innovatieve wijze ondersteunt bij het creëren van klantenbinding.

AenF Partners heeft Koper begeleid bij het volledige proces. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, het voeren van de onderhandelingen en het arrangeren van financiering.

21 10 26 Smartvoices

Smartvoices

21 08 17 Sandays

Sanday's

21 07 12 NDS v3

NDS Seals

21 07 15 Marindex

Marindex

21 08 05 TS Systems

TS Systems

21 07 05 EXIN

EXIN

AenF Partners is er trots op te hebben mogen opgetreden als exclusief M&A-adviseur van EXIN bij de verkoop aan de Software Improvement Group (SIG).  

EXIN (1984) is een toonaangevend onafhankelijk examen- en certificeringsinstituut voor IT-professionals. Het bedrijf heeft reeds meer dan twee miljoen IT-professionals in 162 landen gecertificeerd. EXIN haar focus op hoogwaardige beoordeling van competenties en certificeringen zal de positie van SIG als onafhankelijke organisatie op het gebied van software assurance verder versterken. Klik hier voor het nieuwsbericht.

AenF Partners heeft EXIN mogen begeleiden met onder andere het opstellen van de financiële analyses, het coördineren van de gesprekken en het onderhandelingsproces.

21 07 05 BPI

BPI

AenF Partners heeft opgetreden als exclusief M&A-adviseur van BPI Services bij de verkoop aan Karmijn Kapitaal. 

BPI levert totaaloplossingen op het gebied van Identification en Smart Sensoring in het binnen- en buitenland. Producten en diensten worden onder andere gebruikt voor het afnemen van vingerafdrukken, scannen en controleren van identificatiedocumenten en het waarborgen van een veilig en humaan verblijf in een Extra Beveiligde Kamer (EBK), High Intensive Care kliniek (HIC) of Politie Arrestanten Complex (PAC). 

AenF Partners heeft BPI mogen begeleiden bij het gehele verkoopproces, waar het opstellen van de financiële analyses, het opstellen van het informatie memorandum, het coördineren van de gesprekken, het boekenonderzoek en het onderhandelingsproces onderdeel van uitmaakte. Klik hier voor het nieuwsbericht.

Our partners