banner

AenF Partners

AenF Partners is a corporate finance boutique, located in the Netherlands. We provide M&A advisory services to our clients.

Who we are

AenF Partners offers its services to firms and entrepreneurs with an optimal value for money in a transparent way. Through its large network of entrepreneurs, bankers, lawyers, accountants, tax advisors and other financial experts AenF Partners is able to guide each trajectory / case in a professional and practical way.

Deals 2021

#10

Deals total

#368

References

The most recent transactions are shown below

21 05 03 Betra

Betra

21 05 03 Gouweloos

Gouweloos

Investeringsmaatschappij Antea heeft het familiebedrijf Gouweloos Elektrotechniek overgenomen, samen met buy-in manager Jurriaan Kasius en enkele leden van het managementteam. Antea neemt een belang van 74,5 procent in het bedrijf.

De omzet van Gouweloos Elektrotechniek bedroeg in 2020 8,6 miljoen euro en er werken 26 medewerkers.

AenF Partners heeft Jurriaan Kasius mogen begeleiden met het opstellen van de financiële analyses, het coördineren van de gesprekken en het onderhandelingsproces. Klik hier voor het nieuwsbericht.

21 04 20 VKS

VKS parkeer- & recreactietechniek

21 04 20 Tech Bakery

Tech Bakery

21 03 04 FD Ricambi

FD Ricambi

21 03 04 Hartkliniek

Hartkliniek

21 02 04 Faber

Faber Electronics

21 01 21 Greenvis

De WarmteTransitieMakers

De WarmteTransitieMakers B.V. verwerft de aandelen van Greenvis B.V. Door de overname is het voor De WarmteTrasitieMakers mogelijk om de warmtetransitie te versnellen vanuit een organisatie met ruim 45 adviseurs. Klik hier voor het persbericht.

AenF Partners heeft De WarmteTransitieMakers mogen begeleiden met het opstellen van de financiële analyses, het coördineren van de gesprekken en het aantrekken van bancaire financiering.

21 01 18 Bosch

Bosch & Van Rijn

Flynth verweft de aandelen van Bosch & Van Rijn uit Utrecht. Bosch & Van Rijn is een vooraanstaand adviesbureau voor duurzame energie en klimaatbeleid in Nederland. De Onderneming richt zich met name op advies in het kader van vergunningen, onderzoek, omgevingscommunicatie, procesmanagement en beleidsontwikkeling voor grootschalige duurzame energieprojecten.

AenF Partners heeft Bosch & Van Rijn begeleid bij het gehele verkoopproces. De werkzaamheden bestonden onder meer uit financiële analyses, opstellen informatiememorandum, het voeren van onderhandelingen en het coördineren van zowel het boekenonderzoek als de contractuur.

21 01 18 Van Luin v2

Van Luin

Our partners