banner

AenF Partners

AenF Partners is a corporate finance boutique, located in the Netherlands. We provide M&A advisory services to our clients.

Who we are

AenF Partners offers its services to firms and entrepreneurs with an optimal value for money in a transparent way. Through its large network of entrepreneurs, bankers, lawyers, accountants, tax advisors and other financial experts AenF Partners is able to guide each trajectory / case in a professional and practical way.

Deals 2021

#4

Deals total

#362

References

The most recent transactions are shown below

21 02 04 Faber

Faber Electronics

21 01 21 Greenvis

De WarmteTransitieMakers

De WarmteTransitieMakers B.V. verwerft de aandelen van Greenvis B.V. Door de overname is het voor De WarmteTrasitieMakers mogelijk om de warmtetransitie te versnellen vanuit een organisatie met ruim 45 adviseurs. Klik hier voor het persbericht.

AenF Partners heeft De WarmteTransitieMakers mogen begeleiden met het opstellen van de financiële analyses, het coördineren van de gesprekken en het aantrekken van bancaire financiering.

21 01 18 Bosch

Bosch & Van Rijn

Flynth verweft de aandelen van Bosch & Van Rijn uit Utrecht. Bosch & Van Rijn is een vooraanstaand adviesbureau voor duurzame energie en klimaatbeleid in Nederland. De Onderneming richt zich met name op advies in het kader van vergunningen, onderzoek, omgevingscommunicatie, procesmanagement en beleidsontwikkeling voor grootschalige duurzame energieprojecten.

AenF Partners heeft Bosch & Van Rijn begeleid bij het gehele verkoopproces. De werkzaamheden bestonden onder meer uit financiële analyses, opstellen informatiememorandum, het voeren van onderhandelingen en het coördineren van zowel het boekenonderzoek als de contractuur.

21 01 18 Van Luin v2

Van Luin

21 01 18 NC Systems

NC Systems

Xafax ICT B.V. verwerft de aandelen van NC Systems B.V. Door de overname kan Xafax ICT haar activiteiten in Noord-Holland verder uitbreiden. Klik hier voor het persbericht.

AenF Partners heeft de aandeelhouder van NC Systems mogen begeleiden bij het uitvoeren van diverse financiële analyses, het benaderen van de geschikte overname partijen en het coördineren van het boekenonderzoek en de contractuur.

21 01 18 BlooMEDical

BlooMEDical

Arseus Medical, onderdeel van GIMV, heeft BlooMEDical uit Breda overgenomen. BlooMEDical is één van Europa's grootste leveranciers van medische en esthetische producten. De Onderneming heeft een exclusieve disitributieovereenkomst met zowel Mentor voor borstimplantaten als Alma Lasers in de Benelux. De estetische producten van Alma Lasers bestaan onder andere uit apparaten voor ontharing, liposuctie, huidverjonging en tatoeageverwijdering. 

AenF Partners heeft BlooMEDical begeleid bij het gehele verkoopproces. De werkzaamheden bestonden onder meer uit financiële analyses, opstellen informatiememorandum, het voeren van onderhandelingen en het coördineren van zowel het boekenonderzoek als de contractuur.

21 01 21 Geometius

Geometius

21 01 18 Kok Infra

Kok Infra

21 01 18 Imbema

Imbema

Het huidige managementteam neemt 100% van de aandelen over van Imbema SMT B.V. inclusief de Duitse dochteronderneming Kunstoffchemie GmbH per 1 januari 2021.

Imbema SMT is onder de vlag van de Imbema Groep en in eigendom van de familie Bloemers uitgegroeid tot een specialist in oplossingen en toepassingen van synthetische materialen.

AenF Partners heeft het huidige management begeleid bij het volledige koopproces. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, het voeren van de onderhandelingen en het arrangeren van financiering.

20 12 10 DobFar

DobFar

DobFar is overgenomen door Medsen Apotheek, onderdeel van Bencis Capital Partners. De Onderneming is een bereidingsapotheek uit Meppel gespecialiseerd in het uitvoeren van aseptische en risicovolle bereidingen. 

AenF Partners heeft DobFar begeleid bij verschillende financiële analyses en het voeren van onderhandelingen.

Our partners