banner

References


An overview of successfully completed transactions.

References

21 12 08 Magion v2

Magion

Batenburg Techniek N.V. te Rotterdam neemt per 9 november 2021 Magion over. Magion helpt klanten al meer dan 30 jaar bij de automatisering van een duurzaam, veilig en optimaal productieproces. Batenburg Techniek werkt als technisch dienstverlener in het hart van de smart industry. De meer dan 1.000 collega’s zijn gespecialiseerd in industriële automatisering, leveren industriële componenten en verzorgen de installatie ervan. De acquisitie van Magion ondersteunt de ambitie van Batenburg Techniek om de activiteiten in de industriële automatisering verder uit te bouwen.

AenF Partners heeft Batenburg Techniek succesvol begeleid bij het gehele aankooptraject. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, coördineren van het boekenonderzoek en het voeren van de onderhandelingen.

Klik hier voor het nieuwsartikel.

21 10 26 N5

N=5

Het huidige managementteam neemt 100% van de aandelen over in N=5 Communicatie-adviesbureau B.V. per 1 januari 2021. De oprichters trokken zich de afgelopen jaren geleidelijk terug uit de dagelijkse leiding van het bureau en stappen nu definitief uit.

N=5 is één van de meest toonaangevende creatieve onafhankelijke reclame adviesbureaus van Nederland. Deze onafhankelijke visie geeft de onderneming en haar medewerkers de vrijheid om zich volledig te richten op creativiteit en innovatie.

AenF Partners heeft het huidige management begeleid bij het volledige koopproces. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, het voeren van de onderhandelingen en het arrangeren van financiering.

21 09 30 Epihpany

Epiphany

AenF Partners heeft Epiphany begeleid bij de uitkoop van haar medeaandeelhouders. Epiphany is een research based consultancy bureau dat klanten op een zeer innovatieve wijze ondersteunt bij het creëren van klantenbinding.

AenF Partners heeft Koper begeleid bij het volledige proces. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, het voeren van de onderhandelingen en het arrangeren van financiering.

21 10 26 Smartvoices

Smartvoices

21 08 17 Sandays

Sanday's

21 07 12 NDS v3

NDS Seals

21 07 15 Marindex

Marindex

21 08 05 TS Systems

TS Systems

21 07 05 EXIN

EXIN

AenF Partners is er trots op te hebben mogen opgetreden als exclusief M&A-adviseur van EXIN bij de verkoop aan de Software Improvement Group (SIG).  

EXIN (1984) is een toonaangevend onafhankelijk examen- en certificeringsinstituut voor IT-professionals. Het bedrijf heeft reeds meer dan twee miljoen IT-professionals in 162 landen gecertificeerd. EXIN haar focus op hoogwaardige beoordeling van competenties en certificeringen zal de positie van SIG als onafhankelijke organisatie op het gebied van software assurance verder versterken. Klik hier voor het nieuwsbericht.

AenF Partners heeft EXIN mogen begeleiden met onder andere het opstellen van de financiële analyses, het coördineren van de gesprekken en het onderhandelingsproces.

21 07 05 BPI

BPI

AenF Partners heeft opgetreden als exclusief M&A-adviseur van BPI Services bij de verkoop aan Karmijn Kapitaal. 

BPI levert totaaloplossingen op het gebied van Identification en Smart Sensoring in het binnen- en buitenland. Producten en diensten worden onder andere gebruikt voor het afnemen van vingerafdrukken, scannen en controleren van identificatiedocumenten en het waarborgen van een veilig en humaan verblijf in een Extra Beveiligde Kamer (EBK), High Intensive Care kliniek (HIC) of Politie Arrestanten Complex (PAC). 

AenF Partners heeft BPI mogen begeleiden bij het gehele verkoopproces, waar het opstellen van de financiële analyses, het opstellen van het informatie memorandum, het coördineren van de gesprekken, het boekenonderzoek en het onderhandelingsproces onderdeel van uitmaakte. Klik hier voor het nieuwsbericht.

21 07 12 Hocorn

Hocorn

Tastemakers B.V. uit Werkendam neemt de activiteiten van Hocorn Agenturen en Commissiehandel B.V. over. Dat geldt zowel voor de activiteiten in de geschenkpakkettenmarkt als voor de retail divisie. Hocorn zal verhuizen van Amsterdam naar Werkendam. De bedrijfsvoering zal worden voortgezet onder de naam Hocorn. Tastemakers B.V. is een deelneming van het investeringsvehikel MKB Fonds.

Hocorn is opgericht in 1986 en heeft zich sinds die tijd ontwikkeld tot een importeur van levensmiddelen en delicatessen met de retail als belangrijkste afzetkanaal.

AenF Partners heeft de aandeelhouder van Hocorn mogen begeleiden met onder andere het opstellen van de financiële analyses, het coördineren van de gesprekken en het onderhandelingsproces.

21 06 15 CSO

Continental Shellfish Organisation

Vette & Verhaart is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1880. Inmiddels staat de vierde generatie van de familie Vette aan het roer. Het bedrijf met zo'n 45 werknemers is onderdeel van Continental Shellfish Organisation (CSO) en verkoopt de producten aan toonaangevende partijen in binnen- en buitenland, veelal onder de merknaam Qualimer. Het bedrijf leverde zelfs ooit platte Zeeuwse oesters aan de Russische tsaar.

Craft Capital is de investeringsmaatschappij van de familie Roerink en is begin dit jaar opgericht door Gerjhan Roerink en Pieter Leyssius. Het fonds investeert in Nederlandse familiebedrijven om deze samen met de ondernemer verder te laten groeien. De familie Roerink is eigenaar van onder andere Zuivelhoeve en oud-eigenaar van Heks’nkaas. De overeenkomst met Vette & Verhaart betekent de eerste investering van het nieuwe fonds 

AenF Partners heeft Craft Capital mogen begeleiden met het opstellen van de financiële analyses, het coördineren van de gesprekken en het onderhandelingsproces. Klik hier voor het nieuwsbericht.

21 05 03 Betra

Betra

Van Berkel Trading is een specialist in de verkoop van borstelwerk, schoonmaakartikelen en schildersgereedschappen. De onderneming heeft in de loop der jaren een fors marktaandeel in de Benelux weten te verwerven. Martin Lurvink, eigenaar van Lurvink Beheer B.V., is trots dat hij Betra kan toevoegen aan zijn andere bedrijven waaronder Borstelfabriek M.J.J. Lurvink B.V. te Aalten (Luva). Met deze strategische overname kan de groep de komende jaren haar groei versterkt voortzetten. 

AenF Partners heeft Van Berkel Trading mogen begeleiden met onder andere het opstellen van de financiële analyses, het coördineren van de gesprekken en het onderhandelingsproces. Klik hier voor het nieuwsbericht.

21 05 03 Gouweloos

Gouweloos

Investeringsmaatschappij Antea heeft het familiebedrijf Gouweloos Elektrotechniek overgenomen, samen met buy-in manager Jurriaan Kasius en enkele leden van het managementteam. Antea neemt een belang van 74,5 procent in het bedrijf.

De omzet van Gouweloos Elektrotechniek bedroeg in 2020 8,6 miljoen euro en er werken 26 medewerkers.

AenF Partners heeft Jurriaan Kasius mogen begeleiden met het opstellen van de financiële analyses, het coördineren van de gesprekken en het onderhandelingsproces. Klik hier voor het nieuwsbericht.

21 04 20 VKS

VKS parkeer- & recreactietechniek

21 04 20 Tech Bakery

Tech Bakery

21 03 04 FD Ricambi

FD Ricambi

21 03 04 Hartkliniek

Hartkliniek

21 02 04 Faber

Faber Electronics

21 01 21 Greenvis

De WarmteTransitieMakers

De WarmteTransitieMakers B.V. verwerft de aandelen van Greenvis B.V. Door de overname is het voor De WarmteTrasitieMakers mogelijk om de warmtetransitie te versnellen vanuit een organisatie met ruim 45 adviseurs. Klik hier voor het persbericht.

AenF Partners heeft De WarmteTransitieMakers mogen begeleiden met het opstellen van de financiële analyses, het coördineren van de gesprekken en het aantrekken van bancaire financiering.

21 01 18 Bosch

Bosch & Van Rijn

Flynth verweft de aandelen van Bosch & Van Rijn uit Utrecht. Bosch & Van Rijn is een vooraanstaand adviesbureau voor duurzame energie en klimaatbeleid in Nederland. De Onderneming richt zich met name op advies in het kader van vergunningen, onderzoek, omgevingscommunicatie, procesmanagement en beleidsontwikkeling voor grootschalige duurzame energieprojecten.

AenF Partners heeft Bosch & Van Rijn begeleid bij het gehele verkoopproces. De werkzaamheden bestonden onder meer uit financiële analyses, opstellen informatiememorandum, het voeren van onderhandelingen en het coördineren van zowel het boekenonderzoek als de contractuur.

21 01 18 Van Luin v2

Van Luin

21 01 18 NC Systems

NC Systems

Xafax ICT B.V. verwerft de aandelen van NC Systems B.V. Door de overname kan Xafax ICT haar activiteiten in Noord-Holland verder uitbreiden. Klik hier voor het persbericht.

AenF Partners heeft de aandeelhouder van NC Systems mogen begeleiden bij het uitvoeren van diverse financiële analyses, het benaderen van de geschikte overname partijen en het coördineren van het boekenonderzoek en de contractuur.

21 01 18 BlooMEDical

BlooMEDical

Arseus Medical, onderdeel van GIMV, heeft BlooMEDical uit Breda overgenomen. BlooMEDical is één van Europa's grootste leveranciers van medische en esthetische producten. De Onderneming heeft een exclusieve disitributieovereenkomst met zowel Mentor voor borstimplantaten als Alma Lasers in de Benelux. De estetische producten van Alma Lasers bestaan onder andere uit apparaten voor ontharing, liposuctie, huidverjonging en tatoeageverwijdering. 

AenF Partners heeft BlooMEDical begeleid bij het gehele verkoopproces. De werkzaamheden bestonden onder meer uit financiële analyses, opstellen informatiememorandum, het voeren van onderhandelingen en het coördineren van zowel het boekenonderzoek als de contractuur.

21 01 21 Geometius

Geometius

21 01 18 Kok Infra

Kok Infra

21 01 18 Imbema

Imbema

Het huidige managementteam neemt 100% van de aandelen over van Imbema SMT B.V. inclusief de Duitse dochteronderneming Kunstoffchemie GmbH per 1 januari 2021.

Imbema SMT is onder de vlag van de Imbema Groep en in eigendom van de familie Bloemers uitgegroeid tot een specialist in oplossingen en toepassingen van synthetische materialen.

AenF Partners heeft het huidige management begeleid bij het volledige koopproces. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, het voeren van de onderhandelingen en het arrangeren van financiering.

20 12 10 DobFar

DobFar

DobFar is overgenomen door Medsen Apotheek, onderdeel van Bencis Capital Partners. De Onderneming is een bereidingsapotheek uit Meppel gespecialiseerd in het uitvoeren van aseptische en risicovolle bereidingen. 

AenF Partners heeft DobFar begeleid bij verschillende financiële analyses en het voeren van onderhandelingen.

Sanisale2

AenF Partners begeleidt strategische overname van Sani-Dump door Sanisale

AenF Partners heeft succesvol de aandeelhouders van Sanisale bijgestaan bij de overname van branchegenoot Sani-Dump. Door de acquisitie versterkt Sanisale zijn positie in de sanitair- en tegelmarkt. De combinatie telt daarmee 123 fysieke vestigingen in de Benelux en Curacao.

 

Sani-Dump is in 2001 opgericht door Peter van Valen en uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt voor sanitair en tegels. Met 42 vestigingen (mix van eigen winkels en franchise) is Sani-Dump één van de grootste formules van Nederland. Sanisale is circa 20 jaar geleden opgericht door Fred Grifhorst en is onderdeel van FG-Groep; een groep landelijke franchiseformules waaronder ook Keukensale, Sanistunter en Keukenstunter.

 

De werkzaamheden van AenF Partners bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, het voeren van de onderhandelingen en het arrangeren van de overnamefinanciering. In dit traject heeft AenF Partners samengewerkt met Florent (Legal) en TIC Advisory (Due-Diligence).

 

Klik hier voor het persbericht.

NewNewfork

NEWFORK VERSTERKT HET CATERING CONCEPT VAN FACILICOM GROUP

AenF Partners heeft de oprichters van NewFork (de heren Yorick van Baarsel en Roland Mathyi) bijgestaan bij de verkoop aan Facilicom Group.

 

Het New Fork-concept is inmiddels te vinden op een aantal prominente vaste locaties in en om de stad Rotterdam, zoals de Erasmus Universiteit en restaurant Futureland in de Rotterdamse haven. Daarnaast is catering een belangrijke pijler onder het bedrijf. Zo worden onder meer Coolblue en Deutsche Bank dagelijks voorzien van eten en drinken.

 

Met de overname van NewFork zet Facilicom Group een volgende stap in de uitrol van het nieuwe F&B-concept Food&i. Facilicom Group bestaat ruim 50 jaar. Met een compleet aanbod voor zowel facilitaire dienstverlening als zorg en welzijn, brengt zij haar opdrachtgevers een inspirerende leefomgeving in praktijk. Dit doen ze in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

 

Klik hier voor het persbericht.

SmartMetals

SmartMetals

Pro AT Perf IT

Pro AT Perf IT

 

Batenburg Techniek DIGIT
HealthConnected v2

HealthConnected

20 08 25 Geodan

Geodan

AenF Partners assisted the founders and shareholders in the sale of Geodan to GOConnectIT, a shareholding of Main Capital.

 

Geodan is the market leader in the field of Location Intelligence and provides services to science, government and business. The company offers tailor-made building information management (bim), 3D and augmented reality projects to clients such as ProRail, PostNL, Ministry of I&W and BZK, Stedin and BAM. Geodan's 'Flagship product' is GeodanMaps, a cloud-based platform for geo-data and location-based solutions. In order to continue to create value and sustainable growth, it was decided to join forces with GOconnectIT.

 

AenF Partners has successfully guided Geodan's shareholders through the entire sales process. The activities included making financial analyses, coordinating book research and conducting negotiations.

 

Click here for the news report.

Duvyis Wiener v2

Royal Duyvis Wiener

20 07 13 Sanare

Sanare Zorg & Welzijn 

20 07 13 Henri Bloem

Henri Bloem

20 06 12 Gebr. Van Langen

Gebr. van Langen

20 06 29 Frigolanda

Frigolanda

20 06 12 BeeSmart

BeeSmart

20 02 12 Klimbos

Klimbos Nederland

AenF Partners has assisted the founders and shareholders of Klimbos Nederland with the sale of the company to the 4th. 

Klimbos Nederland is the specialist in the field of climbing paradises in wooded areas. Every year Klimbos receives some 100,000 guests. The company has four different locations in the Netherlands. In 2009, the first location was opened on the Veluwe.

AenF Partners has successfully guided the shareholders through the entire sales process. The activities included making financial analyses, looking for acquisition candidates, drawing up an information memorandum, coordinating the book research and conducting the negotiations.

.

20 02 11 Sellvation

Sellvation Marketing

AenF Partners has assisted the founders and shareholders of Sellvation Marketing in the (partial) sale of the company to the Dutch MKB Participatiemaatschappij.

Sellvation provides software and services for data-driven marketing and marketing automation.

They translate 'Big Data' into relevant content for e-mail newsletters and landing pages. The company supports its clients in the field of marketing automation with software packages that can be linked via APIs to third-party systems (such as webshop and cash register systems). 

AenF Partners has successfully guided the shareholders through the entire sales process. The activities included making financial analyses, looking for acquisition candidates, drawing up an information memorandum, coordinating the book research and conducting negotiations.

20 02 10 CleanProfs

Cleanprofs

 

02 02 06 Hofstaete

Hofstaete

AenF Partners assisted Marinus Kreuze, founder and owner, in the sale of Hofstaete to De Goudse. Hofstaete is the developer of the insurance platform HIP Next - Hofstaete Internet Platform, which optimally streamlines and supports insurance flows. Both advisers and policyholders as well as acceptors and claims handlers make use of the platform.

The platform has been a crucial factor for De Goudse for many years. With the takeover, essential knowledge for the future has been secured and it is possible to work together on the further development of the platform.

AenF Partners has successfully assisted Mr Kreuze throughout the entire sales process. The activities included making financial analyses, drawing up an information memorandum, coordinating the book review and conducting the negotiations.

Click here for the press release.

20 06 12 LNBB

LNBB

20 01 09 Innovative Fresh

Innovative Fresh

19 12 14 Lexima

Lexima

On 1 January 2020, Mr Kleintjens stepped down as managing director and owner of Lexima. He will be succeeded by Falk Beerten; director-owner of Sensotec.

Lexima is a socially oriented company that wants to help anyone with a reading or writing problem to be successful at school, at work or in leisure time. Lexima is the largest supplier of ICT tools for dyslexia and technological solutions to prevent reading problems. 

Sensotec is a leading Belgian company that develops tools for the international market for people with visual or reading problems such as dyslexia. Lexima and Sensotec have been working closely together for years and complement each other excellently.

20 01 09 Meeting Plaza

Meeting Plaza

As of January 2020 Meeting Plaza Utrecht has been taken over by Aristo.

Meeting Plaza is a unique meeting location and (partly because of its central location) a household name in the market. The takeover is an attractive extension of Aristo's existing concept; a provider of meeting rooms spread over three locations in the Netherlands for over 35 years.

AenF Partners acted as advisor to the selling party during the entire process.

Click here for the news report.

20 01 09 S2M

Seats2Meet

Marcel Nicolaas took over the shares of Seats2Meet Utrecht in January 2020. 

The company facilitates entrepreneurs, independent professionals ("ZZP'ers"), companies and institutions in conference and meeting facilities. Distinctive and characteristic of the Seats2Meet Utrecht is the social focus in which meeting rooms and workplaces are rented out at a relatively affordable price. Marcel Nicolaas is familiar with the concept. He has previously set up three successful Seats2Meet locations in Brabant (Eindhoven, Den Bosch and Tilburg).

AenF Partners has assisted the vendors throughout the entire process; from financial analysis to drafting memorandums and conducting negotiations.

Click here for the press release.

20 02 07 Tinqwise3

TinQwise

AenF Partners has assisted Mr. Joost Uitdewilligen in expanding his interest in TinQwise Holding B.V.

TinQwise is a specialist in the development and production of (digital) learning solutions. The consultants of TinQwise apply various forms of learning in order to get the best out of a group (blended learning, immersive learning, gamification, etc.). These forms of learning are excellent for various themes such as onboarding, compliance and performance support.

19 12 02 BNI

BNI

AenF Partners assisted Messrs. Aqil Radjab and Jos Baas in the sale of their company to BNI Global.

In 35 years, BNI has grown into an organisation with networks in more than 70 countries around the world. BNI consists of entrepreneurs/professionals who help each other to grow their business. With the takeover by the global BNI organisation, a new chapter in the development of BNI Netherlands and Flanders is opened. 

AenF Partners supervised the vendors throughout the entire process, which consisted of (among other things) drawing up the financial analysis, coordinating the DD and conducting the negotiations.

20 01 09 MAM

MAM's 

AenF assisted one of the shareholders of MAM's Kinderopvang with the sale of the shares. 

MAM's Kinderopvang offers professional childcare for children aged from 3 months to 13 years from multiple locations. 

The activities of AenF Partners included making financial analyses and (supporting) negotiations.

19 12 02 Mesa

Mesa

19 10 18 Beacon

Verhaert acquires the shares of BEACON

 

As of October 2019 BEACON will join forces with Verhaert. BEACON (NL) is a consultancy firm specialised in project management of product innovation. As interim project manager, advisor on the sidelines or expert with specific knowledge, BEACON coordinates and advises during all phases of the innovation process until the moment that innovation leads to turnover. Verhaert (BE) is also a leading innovation agency operating mainly from the Antwerp region. As a leading innovation group in integral product development, Verhaert helps companies and entrepreneurs to develop and execute successful innovation projects.

 

The services of both parties are highly complementary. The bundling enables both BEACON and Verhaert to further grow their services and team in the coming years, and to expand their market share in a number of new branches.

 

AenF Partners has successfully guided the founders of BEACON throughout the entire sales process. The work included making financial analyses, drawing up an information memorandum, approaching suitable buyers and conducting negotiations.

20 01 06 IQ Packing

I.Q. Packing

19 10 09 Together detachering

Together Detachering

AenF Partners supported Mr. Sytze Baarda, founder of Together Detachering B.V., in realising an MBO transaction.

Together specialises in bringing together demand for ICT personnel from the business world and supply from the labour market. Based in Amsterdam, Together provides qualified professionals for both temporary and permanent positions. As of September 2019, the shares have been transferred to Mr. Han Los; until then active as sales manager within Together Secondment.

The activities of AenF Partners included making financial analyses, drawing up a financing memorandum and conducting negotiations.

19 10 28 Sieben

SiebenTools acquires the shares of Endstra Deco

Endstra Deco has been taken over by SiebenTools.

AenF Partners has assisted the shareholders of SiebenTools in the purchase of the shares of Endstra Deco.

SiebenTools is a wholesaler with a very wide range of tools. Endstra Deco is the supplier specialised in (the trade in) non-painted articles aimed at the professional painter.

With this takeover SiebenTools is able to expand the assortment and also serve the professional painter directly.

19 10 09 Whis

WHIS

19 07 05 Rendement

BelastingBelangen

29 06 27 Bel Impex

Bel Impex

19 07 03 TS systems

TS Systems

19 05 15 QDelft

QDelft

 

Netcompany, a listed IT company from Denmark, has acquired QDelft.

 

QDelft was founded in 1996 and specialises in the design, development, hosting and management of (web) applications and central facilities.

QDelft's entry into the Netcompany family is an important step towards Netconpamy's goal of becoming the market leader in Northern Europe.

AenF Partners has successfully guided QDelft shareholders through the entire sales process (financial analyses, drawing up an information memorandum, coordinating due diligence, as well as conducting negotiations).

 

Click here (or here for English) for the full news item. 

19 05 22 Alpha Railkoker V2

Alpha Railkoker

19 05 21 ABEL

AbelTalent

19 06 19 Lodder

Lodder Software

19 04 09 Vrije Academie

Vrije Academie

 

Amerart, part of Amerborgh, acquires a shareholding in the Vrije Academie. 

 

The Vrije Academie organises lectures in the field of art and culture for more than 40,000 students annually, in more than 40 cities in the Netherlands. Its free magazine devoted to art history, philosophy, music, photography and architecture reaches more than 110,000 households, making it the largest art & culture title in the Netherlands. Peter van Duinen, one of the two founders of the cultural enterprise founded in 1990, will continue as managing director after the takeover.

 

AenF Partners has assisted the seller throughout the entire process. 

 

Click here for the news report. 

19 05 20 Actis

Actis

19 05 15 YMCA

YMCA

19 05 16 HKV

Hotelkamerveiling

19 03 13 Ngage

Ngage Media

Ngage Media acquired by listed company Ocean Outdoor (UK). Ngage Media is the absolute market leader in the Digital Out Of Home (DOOH) market. 

 

UK-based Ocean Outdoor acquired Ngage Media, operator of > 80 large digital advertising screens in strategic locations. In addition to Ngage Media, the listed company Ocean also acquired the shares of Interbest, operator of approximately 90 advertising masts along motorways. These acquisitions are the first step in Ocean's European expansion plan.

 

AenF Partners has successfully guided the founders of Ngage Media through the entire sales process (financial analyses, preparation of information memorandum, coordination due diligence, as well as conducting negotiations).

 

Click here for the news item

19 05 15 FORA

Pack It

19 01 24 Eureco Pharma

Eureco-pharma

19 01 04 PMT Groep

PMT Groep

19 01 21 Administer

Administer

19 01 04 BRC

Brain Research Center

19 01 04 ITC Groep

ITC Groep

19 01 04 Prevermo

Prevermo

18 11 26 Vouchercompany

Vouchercompany

18 11 15 BpN Groep

BpN-Groep

18 10 15 Autec VLT

Autec - VLT 

Founder Cornelis van Leeuwen (84) sells his company Van Leeuwen Test Systems (VLT) to his son Theo van Leeuwen, dga of equipment supplier Autec-Vlt in Montfoort.

 

Click here for the news report. 

18 08 30 Bprocare

Bprocare

18 10 01 A rea Prevermo

A-rea

18 11 28 Tuk Tuk

Tuk Tuk Factory

18 10 29 In Ovo

In Ovo

The Dutch biotech company In Ovo has raised 'several millions' to develop a machine that can analyse the sex of chicken eggs at lightning speed.

 

AenF Partners was able to assist In Ovo with the entire process.

 

Click here for the complete news story. 

18 08 02 Adelco

Batenburg Technique takes Adelco Electronics

Batenburg Techniek N.V. has completed the acquisition of Adelco Electronics B.V. ("Adelco") located in Capelle aan den IJssel. Adelco specialises in displays for industrial applications, in modules for embedded computing and in components for wireless communication. The acquisition of Adelco fits in the strategy to grow in the supply of products and services to industry. Adelco's product lines ensure a good strengthening of the Industrial Components division of Batenburg Techniek.

Once again, AenF Partners was able to assist Batenburg with the entire procurement process.

Klik hier voor het nieuwsbericht.

Visma PinkWeb

PinkWeb acquired by Visma Group

Visma has acquired Pink Web Applications B.V.. PinkWeb is supplier of the innovative solution Client Online, an online client interaction platform for accountancy firms and their clients. The acquisition is in line with the strategy of Visma, Europe's largest cloud software provider, to further expand its activities in the Netherlands, with a strong focus on the accountancy sector.

AenF Partners has assisted the Seller throughout the entire sales process (financial analysis, preparation of information memorandum, approaching suitable buyers, coordination due diligence, as well as conducting negotiations).

Click here for the news report.

18 10 18 AB Het Spectrum

AB Het Spectrum

Trainspot

Trainspot

Trainspot is a young and fast growing company. It has an in-house developed, high quality learning system and uses the combination of e-learning and 'physical presence'. This allows students to follow training courses in the way that is most appropriate for them. 

The company has experienced considerable growth in recent years - with the opening of new locations, the e-learning platform and many new training courses. In order to be able to manage and continue this growth, an MBI candidate has been found.

Founders Rob Broekmans and Sandra Verbeek are stepping out of the day-to-day operations and remain connected as advisors in order to guarantee quality and facilitate further growth.

The activities of AenF Partners included carrying out financial analyses, drawing up an information memorandum and bringing parties together.

Tombstone Van Deuveren

Van Deuveren Traffic

Boels Rental, one of Europe's leading rental companies, has acquired the shares of Van Deuveren Traffic B.V.. The acquisition of Van Deuveren Traffic, which like Boels is a family business, further expands Boels' specialised business units. Van Deuveren Traffic specialises in the rental of, among other things, outdoor mobile information facilities for road works, such as Tekstkarren.

Gert Van Deuveren, director of Van Deuveren Traffic: "Our company has traditionally provided its services to the Directorate-General for Public Works and Water Management. In the meantime, we have moved on to signage for motorways and crowd management during events and festivals. With our team of 45 enthusiastic employees, we are now market leader in our sector and ready for the next phase of growth. Boels offers us that opportunity because we can now make use of their international network of more than 400 branches. We can now continue to grow at an accelerated pace.

Pierre Boels, CEO of Boels Rental: "We are very pleased with the acquisition of Van Deuveren Traffic. There is a large overlap in customer segments such as road construction, the event sector and governments. The acquisition of Van Deuveren Traffic fits in with Boels' strategy to further expand its product portfolio and services within the specialist rental sector. We meet the needs of our customers by means of the one-stop shopping principle, including specialisms".

AenF Partners has assisted the Seller throughout the entire sales process (financial analyses, drawing up an information memorandum, approaching suitable buyers, coordinating due diligence, as well as conducting negotiations).

Click here for the news report.

18 06 21 Fun2Give

Fun2Give

Fun2Give specializes in the design and supply of toys. The company supplies its articles to international retailers, including Walmart, Albert Heijn and Kaufland.

AenF Partners has assisted the buyer in the buy-out of its co-shareholder. The work consisted (among other things) of carrying out financial analyses, conducting negotiations and structuring the transaction.

18 08 29 Bij den dom

Bij den Dom

18 08 29 Movimento

Movimento

18 05 14 Para Mi

Para Mi

AenF Partners has assisted Mr. Henk Heessels with the transfer of 100% of the shares in Para Mi B.V. to his son Nick Heessels in cooperation with family fund Wijkermeer Investments.

Para Mi B.V. was set up in 2011 by Henk Heessels and his son Nick. The brand has grown into a successful international brand for women's trousers with 800 points of sale in Europe. The Para Mi brand is known for its consistent quality, fit and comfort. The company has the trousers manufactured in Turkey. Para Mi has experienced tremendous growth since its inception and, together with Wijkermeer, will further accelerate this growth.

 Quote Nick Heessels:

"Wijkermeer Investments has a lot of experience in growing brands. I can put this expertise to good use to help Para Mi into the next phase. The focus will be on export and the international online strategy".

18 05 24 SmartMetals

SmartMetals

AenF Partners has assisted the shareholders of SmartMetals Mounting Solutions B.V. in the partial sale of their shares. 

 

Click here for the news report. 

18 03 23 Tytho

Tytho

AenF Partners assisted the founders of Tytho with the sale of the shares to Deloitte.

 

Tytho B.V. was founded in 2011 and is based in Rotterdam. The company specialises in providing automation solutions to support clients in the field of indirect tax and transfer pricing. With around thirty professionals, Tytho is active for a variety of clients in the FMCG, financial services, manufacturing and business services sectors. Tytho strengthens Deloitte's Tax & Legal business. With this acquisition, Deloitte gives further substance to its growth strategy, with technology as one of its most important spearheads.

 

AenF Partners supervised the entire sales process. The services provided included drawing up an information memorandum, conducting negotiations, and supervising the book review.

 

Click here for more information on the background to the transaction.

10 03 09 CleanDye

CleanDye

18 02 16 Tritel

Tritel

AenF Partners assisted the shareholders of Tritel B.V. in the sale to Vortex Capital Partners. 

Tritel is an independent consultant in the telecom industry and offers total solutions in the field of data and telecommunications for the business market. 

Click here for the news report.  

18 02 16 Back in shape

Back In Shape

Back In Shape is located in Badhoevedorp and has four main activities: Physiotherapy, Fitness, DBC (Documentation Based Care) and Reintegration into Work.

AenF Partners has assisted Seller with the sale of his shares to the management team. The activities included setting up a pitch deck, carrying out a valuation and conducting negotiations.

18 02 16 DataVision

Batenburg Data Vision

AenF Partners assisted Batenburg Techniek N.V. in its sale of the camera branch DataVision to Stemmer Imaging Zutphen, part of the German company Stemmer Imaging.

DataVision is a specialist supplier of imaging and machine vision solutions in the Netherlands. 

AenF Partners supervised the entire sales process (financial analyses, coordination due-diligence, as well as conducting negotiations).

Click here for the news report.

Motorenco jpg

Motorenco

AenF Partners has advised LaBerg B.V. with the sale of its shareholding in Motorenco Holding B.V.

Motorenco is engaged in various activities in the metal industry. For example, the company has a stockholding wholesaler in all kinds and sizes of metal. The materials are processed in its own machine factory. The activities take place at one location in Beverwijk. 

AenF Partners' services mainly consisted of financial analysis, conducting negotiations and structuring the transaction.

Crypsys tombstone

CRYPSYS

AenF Partners assisted Mr Westerhoff in the sale of his company (CRYPSYS) to Infinigate.

CRYPSYS is a value added distributor of ICT security solutions in the Netherlands, Belgium and Luxembourg. The company is based in Gorinchem. Under the leadership of Mr. Westerhoff, CRYPSYS has shown beautiful growth over the years, which has also been noticed abroad.

Infinigate, based in Rotkreuz in Switzerland and part of HIG Capital, is also a value added distributor in ICT security. Through the acquisition of CRYPSYS, Infinigate is able to further expand their coverage of the Western European ICT security market.

AenF Partners supervised the entire sales process (financial analyses, coordination due-diligence, as well as conducting negotiations).

Click here for the news report.

Loos Groep

Loos Beton Groep

AenF Partners assisted Mr. Loos in the sale of his company (Loos Beton Groep) to the Anton Group.

Loos Beton Groep is a specialist in the field of pouring and finishing concrete floors for both infrastructure projects and projects in the utility market. The company is based in Obdam and was founded in the early 1990s by Mr. Loos. Under his leadership, Loos Beton Groep has grown into a leading player in the market.

The Anton Groep, also based in Obdam, is a supplier of innovative solutions for steel and concrete construction, industrial installations and rail&infra.

AenF Partners supervised the entire sales process (financial analyses, coordination due diligence, as well as conducting negotiations).

Miele Bundles

Miele Nederland - Bundles

AenF Partners has assisted Miele Nederland B.V. with its participation in Bundles B.V.

Bundles supplies white goods based on a subscription model. This concept responds to a worldwide trend of paying for the use and sharing of capital-intensive products.

Miele has been involved in Bundles as a supplier (of washing machines, dryers and dishwashers) since the company was founded. The funding will be used to (further) develop the software platform and algorithms in order to extend the services to other industries.

Click here for the news report.

 

17 12 15 Revision

Re-Vision

Re-Vision has acquired the shares of Moolenaar Development & Consultancy (MDC) B.V.

Re-Vision is market leader in the field of self-scanning solutions. The company has attractive international clients, including tier-one retail chains such as Carrefour, Tesco, Marks & Spencer, ASDA and Coop.

MDC builds the software for Re-Vision on an exclusive basis. In addition, MDC employees take care of the implementation at clients.

With the acquisition Re-Vision has acquired a strong position in the entire value chain.

The services of AenF Partners included arranging the financing and conducting the (final) negotiations.

BagsPlaza

BagsPlaza

AenF Partners assisted Mrs. Yilmaz in the sale of the activities of Bags Plaza to Ridam Notions B.V.

BagsPlaza is a webshop with a very wide and varied range of bags. The range consists of fashionable ladies' and deer bags as well as functional school, weekend, deed and children's bags.

Ridam Notions is supplier of consumer goods in the field of sewing haberdashery and travel accessories. With the takeover, Ridam Notions adds an extra sales channel to its portfolio.

AenF Partners has assisted the client in the search for a suitable takeover party, carrying out financial analyses, drawing up the pitch deck and structuring the transaction.

171006 Tombstone Van Miltenburg

Aannemingsbedrijf Van Miltenburg

AenF Partners assisted the shareholders of Aannemingsbedrijf P.A. Van Miltenburg & Zn. B.V. in the sale of a majority interest to the VB Groep.

Aannemingsbedrijf P.A. Van Miltenburg & Zn B.V. sold a majority interest to the VB Groep. The combined company will work on further expansion of its activities under the name VB Groep. The acquisition and the growth ambitions of both companies enabled the VB Groep to expand in the direction of Utrecht.

The activities of AenF Partners included drawing up an information memorandum, finding a suitable acquisition party, carrying out financial analyses, conducting negotiations, supervising the book review, drawing up contracts and structuring the transaction.

Click here for the press release.

17 09 22 HollandFit

HollandFit

AenF Partners assisted Mr. Van Zwieten in the sale of an interest to an investor.

Holland Fit specialises in developing motivational services to stimulate the vitality of employees, managers and organisations. Holland Fit focuses in particular on optimising the sustainable employability of employees in a business-to-business model. Together with the investor, we will work on the further development of the platform and facilitate further growth in the reintegration market.

The activities of AenF Partners included drafting an information memorandum, carrying out financial analyses, searching for potential investors, negotiations and structuring the transaction. 

17 09 22 CleanDye

CleanDye

Verpakapotheek

Apotheek Haagse Ziekenhuizen - Verpakapotheek

As of 1 July 2017, the care institutions department of Pharmacy Haagse Ziekenhuizen (AHZ) will be part of Verpakapotheek in Warmond.

The services provided by AenF Partners included carrying out the financial analyses, as well as conducting the negotiations.

CPMview

CPMview

CPMview specialises in corporate performance management and business intelligence. The company is a business partner of SAP and BOARD.

The services of AenF Partners mainly consisted of financial analysis, conducting negotiations and structuring the transaction.

Wareco8

Wareco

AenF Partners assisted the shareholders of Wareco in the sale to Aveco de Bondt, a subsidiary of VolkerWessels.

Wareco is an engineering and consultancy firm in the field of soil and water. This includes the fields of environmental soil investigation, soil remediation, water management and foundation research. With this acquisition, Aveco de Bondt strengthens its market position as an engineering company in the west of the Netherlands and expands its activities in the field of urban water. Wareco will be continued independently under its own name.

The activities of AenF Partners include drawing up an information memorandum, carrying out financial analyses, conducting negotiations, supervising the book review, as well as structuring the transaction.

Click hier for the press release.

Run2Day Hsum

Run2Day Hilversum

More information will follow shortly.

Vogelsang4

Vogelsang Magazijntechniek

AenF Partners has assisted Mr. Kees Frowein with the acquisition of Vogelsang Magazijntechniek B.V.

Vogelsang specialises in the supply and installation of storage systems in warehouses. The company offers customized solutions that increase the surface area and effectiveness of warehouse and business space. Vogelsang was founded in 1994 by Mr. Adri Balvert and in its early years mainly supplied warehouse racks and mezzanine floors. The products and services have since been extended with furnishing (walls and doors) for Self Storage companies. For its product groups, the Company has an exclusive sales right for the Dutch and Belgian markets.

The services provided by AenF Partners included carrying out the financial analyses, arranging the financing and conducting the negotiations.

GVE tombstone

Geldvoorelkaar

Geldvoorelkaar, het grootste crowdfunding platform van Nederland, is overgenomen door het management en een groep investeerders. Met de nieuwe groep investeerders heeft Geldvoorelkaar een partner gevonden die veel ondernemerservaring en -kennis met zich meebrengt. Dit sluit goed aan bij haar ambitie om op korte termijn door te groeien naar het eerste platform dat € 500 miljoen euro aan funding voor het MKB en particulieren heeft gerealiseerd.

Het crowdfunding platform is door de kopers overgenomen van Trustbuddy AB. De werkzaamheden van AenF Partners bestond onder meer uit het uitvoeren van de financiële analyses, het benaderen van partijen, voeren van de onderhandelingen, alsmede het structureren van de transactie

Click here for the press release.

RTL Z MKB Ondernemers Congres

MKB Ondernemers Congres

AenF Partners assisted Mr. Wouter Matthijs, operator of the concept SME Entrepreneur Congress, with the participation of RTL Z.

The SME Entrepreneurs Congress is the largest SME event in the Netherlands. The set-up, in which inspiring speakers are alternated with workshops and break-out sessions, was a great success right from the start. 

 

The participation fits in with RTL Z's strategy to focus on digital, television and events. RTL Z wants this event to grow into an entrepreneurial network where online, with seminars and workshops, 'doing business together' will take centre stage throughout the year, thus strengthening its position as a meeting and knowledge place for enterprising Netherlands.

Click here for the news report.

The activities of AenF Partners included setting up a pitch deck, conducting negotiations and structuring the transaction.

17 04 06 Kalshoven

Kalshoven Automation

AenF Partners assisted Mr. Bart Kalshoven in the sale of Kalshoven Groep B.V. to housing corporation and property automation company Aareon Nederland. 

Kalshoven was founded in 1990 by Mr. Bart Kalshoven. The Company now specialises in the development of high-quality IT solutions for the Dutch real estate market. Within Kalshoven, the Real Estate Management System' (REMS) has been developed. This software supports the administrative processes related to the day-to-day operations of real estate investors, real estate managers and VvE's. The Company is an important player in this niche.

Aareon Nederland from Emmen is part of the German Aareon Group, the supplier of software for real estate companies (commercial and social) and associated outsourcing and advisory services. Aareon itself is part of the German bank Aareal.

According to the company, the acquisition of the Kalshoven Group will enable it to offer additional products and services to customers in the commercial real estate world. Not only will it provide a richer and more comprehensive range of products and services, but also solutions that are fully integrated and mutually reinforcing," says Aareon.

The activities of AenF Partners include drafting an information memorandum, carrying out financial analyses, conducting negotiations, supervising the book review and structuring the transaction.

Click here for the press release.

17 04 04 Schmit toegangssystemen Advancis

Schmit Toegangssystemen

AenF Partners assisted the company in the buy-out of a shareholder by its co-shareholder. Schmit Access Systems is an independent technology company in the field of security and access control of vehicles and persons.

The services of AenF Partners mainly consisted of carrying out the valuation and structuring transaction.

blok2

Blok Group

AenF Partners has assisted Blok Group in arranging financing in order to create a strong starting position for the future. The investor brings not only growth capital but also relevant knowledge and network.

Blok Group is a high quality metalworker and an experienced specialist in complex turning and milling, with applications in, among others, the steel, railway and semiconductor industry.

Click here for the press release.

AenF Partners' work consisted of drawing up an information memorandum, searching for parties, coordinating due diligence and structuring the transaction.

Schermafbeelding 2017 03 03 om 09.20.08

Mavanti B.V.

AenF Partners assisted the shareholders of Mavanti B.V. in the sale to a Family Buy-In.

Mavanti B.V. is a specialist in the design, production and supply of a wide range of (bill of exchange) frames and suspension systems. Mavanti mainly serves the B2B segment. The company's clients include offices, schools, stand construction and suppliers to the art sector.

The services of AenF Partners included actively approaching potential investors, financial analyses, drafting a memorandum and conducting negotiations.

HOMC2

Hands Off My Chocolate

AenF Partners assisted the founders of Hands Off My Chocolate in arranging growth financing in order to further facilitate the intended growth of the brand and to roll out a marketing campaign.

AenF Partners' activities included financial analysis, negotiating and structuring the transaction.

17 03 24 Run2Day ALmere

Run2Day Almere

AenF Partners has advised Run2Day Retail B.V. with the acquisition of the activities of one of its franchisees, Run2Day Almere.

Run2Day is the specialist in the field of running articles. The company has more than 20 shops in the Netherlands.

The activities included negotiating and drawing up the contract.

17 02 01 Kooiman Apparatenbouw

Kooiman Apparatenbouw

Schermafbeelding 2017 03 03 om 09.28.05

Ksyos

Crematorium Laren4

Crematorium Laren

AenF Partners heeft Crematorium Laren B.V. begeleid bij het arrangeren van projectfinanciering.

Crematorium Laren is een initiatief van drie aandeelhouders met relevante netwerk en ervaring in de markt. 

De financiering zal worden aangewend voor de aankoop van het perceel en de bouw van het crematorium inclusief alle benodigde faciliteiten.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder meer uit het gezamenlijk opstellen van het financieringsplan, alsmede de onderhandelingen met de bank.

Mohs

Mohs Klinieken

Mohs Klinieken is een gerenommeerd Zelfstandig Behandel Centrum voor hoogwaardig dermatologische zorg. De onderneming is gespecialiseerd in de behandeling van huidkanker en spataderen. Mohs Klinieken heeft vestigingen in Dordrecht, Amsterdam (Zuidas), Hoorn en een dependance in Gorinchem.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder meer uit het uitvoeren van de waardebepaling, het voeren van de onderhandelingen, alsmede het structureren van de transactie.

Sumatra

Sumatra Software

AenF Partners heeft de aandeelhouders van Sumatra Software B.V. begeleid bij de gedeelteijke verkoop aan een groep investeerders.

Sumatra is gespecialiseerd in de ontwikkeling van software waarmee diepgaande en relevante informatie uit diverse ERP- en boekhoudsystemen real-time kan worden weergegeven. Het software pakket is voornamelijk gebouwd om relevante visuele sturingsinformatie uit ERP- en boekhoudsystemen Exact en Microsoft Dynamics te produceren.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder andere uit het actief benaderen van potentiële investeerders, financiële analyses, het opstellen van een memorandum, alsmede het voeren van de onderhandelingen.

GGZ

Changes Group

AenF Partners heeft Changes Group B.V. begeleid bij de participatie van een medewerker in de vennootschap.

Changes Group B.V. is een erkende verslavingszorginstelling gevestigd in Breda. De Onderneming is opgericht in oktober 2014 en sinds maart 2015 volledig operationeel. Changes Group heeft als doelstelling een bijdrage te leveren aan het blijvende herstel van cliënten met verslavingsproblemen.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder meer uit het uitvoeren van financiële analyses, alsmede het structureren van de transactie.

17 10 16 VTB Leerdam

VTB Leerdam

AenF Partners heeft VTB uit Leerdam bijgestaan bij de overname van de activiteiten van Ampak, een divisie van het Duitse concern Chemetall.

VTB is opgericht in 1957 als gereedschapsmakerij. In de loop der jaren is de onderneming zich vooral gaan richten op de productie van anoden. Verreweg het grootste gedeelte van de productie voert VTB uit voor Ampak. Deze samenwerking reikt terug tot 1988. 

Ampak is actief als verkoper en distributeur van opofferingsanoden. De fabricage van zink en aluminium anoden werd uitbesteed aan VTB, magnesium anoden worden gefabriceerd door diverse Duitse magnesium gieterijen. Ampak levert de ruwe materialen en onderdelen voor de fabricage aan de diverse producenten.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder meer uit het uitvoeren van de financiële analyse, het arrangeren van financiering, begeleiden van het due-diligence en het structureren van de transactie.

17 10 23 Batenburg def.

Batenburg - Bellt

Batenburg Techniek heeft per 31 oktober 2016 automatiseringsbedrijf Bellt Consultancy overgenomen.

Bellt is opgericht in 1990. Onder leiding van haar oprichters is de Onderneming uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de markt voor procesautomatisering en –informatisering. De voorgenomen acquisitie van Bellt ondersteunt de aangekondigde ambitie van Batenburg Techniek om de activiteiten in de industriële automatisering verder uit te bouwen.

Bellt gaat een belangrijk deel uitmaken van de divisie Batenburg Industriële Automatisering. Deze divisie is actief in de industrie, infrastructuur en tuinbouw en concentreert zich vooral op het ontwerpen en beheren van efficiënte en veilige besturingssystemen voor machine- en productielijnen.

AenF Partners heeft het bestuur van Batenburg begeleid bij de beoogde overname. De dienstverlening van AenF Partners bestond onder meer uit het uitvoeren van financiële analyses, het arrangeren van de financiering alsmede het structureren van de transactie

SWR

Stokvis Winkelpuien en Rolluiken

AenF Partners heeft SWR begeleid bij de overdracht van de aandelen van de heer Meijer aan de heer Sparreboom.

Stokvis Winkelpuien en Rolluiken B.V. (“SWR”) is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en monteren van winkelpuien en rolluiken. Het onderscheidend vermogen van SWR ligt in de combinatie van hoge kwaliteit en een zeer korte levertijd. De klantenkring van SWR bestaat uit zowel grote gerenommeerde winkelketens als kleinere klanten in voornamelijk de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

De dienstverlening van AenF Partners bestond uit het uitvoeren van de waardebepaling en ondersteuning bij het bancaire financieringstraject.

17 10 16 Bedrijfspoli

4D Invest - De Bedrijfspoli

4D Invest & Management B.V. (www.4dinvest.nl) is een initiatief van de heren Bakker, Jüch en Écart Invest. 4D Invest heeft de ambitie om middels een buy-and-build strategie een belangrijke speler te worden in de markt van re-integratie, mobiliteit en verzuim. In de loop van 2016 werden re-integratiebureau's AMK, de BanenSolliciteit en Lengersdorf al overgenomen. In oktober heeft 4D Invest een nieuw bedrijf toegevoegd; De Bedrijfspoli.

De Bedrijfspoli is een professionale arbodienst en gevestigd in Nijmegen. De onderneming is in 2007 opgericht en inmiddels uitgegroeid naar een organisatie van zo’n 35 medewerkers, waaronder 20 bedrijfsartsen.

AenF Partners heeft namens 4D Invest de re-integratiemarkt in kaart gebracht en potentiële targets actief benaderd. Daarnaast bestond de dienstverlening van AenF Partners uit het maken van de financiële analyse.

17 10 16 La Cuisine

La Cuisine en Route

AenF Partners heeft mevrouw Deelen - van Daatselaar begeleid bij de verkoop van haar aandelenbelang in La Cuisine en Route B.V.

La Cuisine en Route is gespecialiseerd in de detachering van koks en chef-koks. De onderneming bemiddelt hierbij tussen de opdrachtgever en de freelance koks. La Cuisine en Route maakt gebruik van haar langdurige relaties en vakkennis om zodoende de optimale afstemming tussen koks en opdrachtgevers te vinden. Inmiddels beschikt de onderneming over een bestand van circa 250 professionele koks.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder andere uit het actief benaderen van potentiële kopers, financiële analyses, het opstellen van een informatiememorandum, alsmede het voeren van de onderhandelingen.

4D Lengersdorf

Gay Group en Winq Media

AenF Partners heeft de heer Frederik van den Bosch begeleid bij de fusie van zijn vennootschap (Gay Group B.V.) met Winq Media B.V.

Gay Group B.V. exploiteert diverse websites en diensten voor de LGBT-community, waaronder Gay.nl: de grootste lifestyle portal voor de homoseksuele markt in Nederland. Daarnaast is de Gay Group nauw betrokken bij de uitgave van het maandblad Gay&Night, participeert in online radiostation OUTmusic en organiseert elk jaar de Mister Gay Netherlands verkiezing.

Winq Media B.V. is uitgever van het tijdschrift Winq, een lifestyle-magazine dat zich richt op homomannen in Nederland en België.

De activiteiten van beide vennootschappen zijn thans ondergebracht in Media MANsion B.V. Door middel van deze combinatie is een absolute marktleider ontstaan.

AenF Partners heeft de heer Frederik van den Bosch begeleid bij de financiële analyse, opstellen van het informatiememorandum, alsmede het structureren van de transactie.

17 10 16 Megacon

Megacon

AenF Partners trad op namens MBI-kandidaat Mart Hester bij de overname van Megacon uit Velsen-Noord.

Megacon is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige installaties welke onder meer worden toegepast in de staalproductie en recycling. Daarnaast verzorgt de Onderneming ook de montage en onderhoud van deze installaties.

Door het netwerk van Mart Hester in de industrie en zijn kennis op het gebied van achtergesteld onderhoud aan technische installaties ziet hij door het innovatieve vermogen van Megacon mooie kansen.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder andere uit het uitvoeren van de waardebepaling, het voeren van de onderhandelingen, het arrangeren van (overname)financiering, alsmede het structureren van de transactie

17 10 16 Wilroff

Wilroff - Reitsma

AenF Partners heeft de aandeelhouder van Wilroff Systemhouse begeleid bij de transactie met de Reitsma Groep.

Dankzij de combinatie van de telecomkennis van Reitsma Telecom en de ICT-kennis van Wilroff Systemhouse kan in de toekomst een sterke totaaloplossing aan de klant worden geboden.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder meer uit de financiële analyse, het arrangeren van de financiering en het structureren van de transactie.

Van Dijk Heating

Van Dijk Heating

AenF Partners heeft de heer Erik Mozes begeleid bij de verkoop van zijn aandelenbelang aan zijn mede-aandeelhouder in Van Dijk Heating B.V.

Van Dijk Heating is een engineerings- en handelsonderneming gespecialiseerd in het ontwikkelen, fabriceren en leveren van apparatuur die het energetisch rendement verhoogt. Sinds de oprichting in 1975 produceert de onderneming retarders ter verbetering van de warmteoverdracht in ketels.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder andere uit de financiële analyse, het voeren van de onderhandelingen, alsmede het structureren van de transactie.

4D Lengersdorf2

4D Invest - Lengersdorf

4D Invest & Management B.V. (www.4dinvest.nl) is een initiatief van de heren Bakker, Jüch en Écart Invest. 4D Invest heeft de ambitie om middels een buy-and-build strategie een belangrijke speler te worden in de markt van re-integratie, mobiliteit en verzuim. In de loop van 2016 werden re-integratiebureau's AMK en de BanenSolliciteit al overgenomen. In augustus volgde Lengersdorf.

Lengersdorf is een bedrijf dat mensen die op zoek zijn naar ander werk begeleiding biedt in de vorm van coaching en praktische hulp bij het vinden daarvan. De trajecten zijn onder te verdelen in re-integratie, outplacement en loopbaanadvies trajecten.

AenF Partners heeft namens 4D Invest de re-integratiemarkt in kaart gebracht en potentiële targets actief benaderd. Daarnaast bestond de dienstverlening van AenF Partners uit het maken van de financiële analyse.

17 10 16 square VDL

Sim Finance

AenF Partners heeft de aandeelhouders van Avion Group begeleid bij het arrangeren van groeifinanciering.

Avion Group is producent van vluchtsimulatoren voor het opleiden van piloten. Machinebouwer VDL en investeringsmaatschappij 5square zorgen voor de benodigde financiering om de groei te kunnen faciliteren.

Klik hier voor het nieuwsbericht.

17 10 16 nickelson

Nickelson

AenF Partners heeft de heer Nick Amann ondersteund bij de gedeeltelijke verkoop van zijn aandelenbelang in Nickelson Nederland B.V. aan investeerder Omnim Investments.

Nickelson is begin jaren tachtig opgericht en richtte zich oorspronkelijk op leren kwaliteitskleding voor mannen en vrouwen. Inmiddels is het productportefeuille uitgebreid en beheerst de kleding van Nickelson het Nederlandse straatbeeld. Dankzij de samenwerking met de nieuwe investeerder kan Nickelson nieuwe markten betreden.

Klik hier voor het nieuwsbericht.

De dienstverlening van AenF Partners bestond met name uit de financiële analyses, benaderen van potentiële investeerders en het opstellen van het informatiememorandum.

17 10 16 measuremail

Measuremail

AenF Partners heeft de heer Dubbeldam begeleid bij de verkoop van zijn aandelenbelang in The Digital Xpedition Holding B.V. aan zijn medeaandeelhouders.

The Digital Xpedition Holding B.V. is de houdstermaatschappij van onder andere Measuremail. Measuremail biedt oplossingen voor doelgerichte en efficiënte digitale communicatie en marketing.

De dienstverlening van AenF Partners bestond uit de financiële analyse, alsmede het (mede) structureren van de transactie in samenwerking met Cleber Advocaten.

Comserve

Comserve

AenF Partners heeft de heren Stan Walterbos, Aswin Eshuis en Peter Willemsen (middels een gezamenlijke holding) begeleid bij het verwerven van een meerderheidsbelang in ComServe Network Holding B.V.

ComServe verzorgt reparatie services van consumentenelectronica producten. ComServe regelt de ophaling, het transport, de reparatie, het retourtransport en de aflevering. ComServe verzorgt deze services voor o.a. TomTom, Mio, Apple, HP, Asus, Sony Vaio, Samsung, Sennheiser en Nintendo.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder meer uit de financiële analyse, het arrangeren van de financiering en het structureren van de transactie.

17 10 16 Eosta

Eosta

Rhea Holding B.V. is een holdingmaatschappij met vier deelnemingen. De Onderneming acteert met haar deelnemingen als ketenregisseur in de groente- en fruitsector (van teeltbegeleiding, verpakking, logistiek tot marketing en distributie), met een specialisatie in biologisch, biologisch dynamisch en fair trade geteelde groenten en fruit.

AenF Partners heeft de vennootschap begeleid bij de waardebepaling, arrangeren van financiering en het structureren van de transactie.

TP Legal

T&P Legal

Meer informatie volgt binnenkort.

17 10 16 BNI

BNI

AenF Partners heeft de heren Aqil Radjab en Jos Baas begeleid bij de overname van 100% van de aandelen in BNI (Benelux) Ltd.

Business Network International (“BNI”) is de grootste aanbeveling marketing- en netwerk organisatie met meer dan 180.000 leden wereldwijd, verspreid over meer dan 58 landen.

De dienstverlening van AenF Partners bestond voornamelijk uit de financiële analyse, het arrangeren van de financiering en het structureren van de transactie.

Poseidon

Poseidon

Poseidon is gespecialiseerd in het leveren van vis en schaaldieren, zowel vers als diepvries.

De dienstverlening van AenF Partners bestond voornamelijk uit de financiële analyse, het voeren van de onderhandelingen, alsmede het structureren van de transactie.

17 10 16 weerd juwelier

Van der Weerd Janssen

AenF Partners heeft Bart Milikan en Amy Buunk begeleid bij de overname van juwelierszaak Van der Weerd-Janssen in Zeist.

Van der Weerd-Janssen is een juwelierszaak gevestigd in Zeist. De onderneming verkoopt al ruim 70 jaar sieraden, relatieringen, uurwerken en geschenkartikelen. Tevens voert Van der Weerd-Janssen reparatie en herstelwerkzaamheden uit. De onderneming onderscheidt zich door hoogwaardige kwaliteitsproducten aan te bieden aan klanten in het hogere segment.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder andere uit het uitvoeren van de waardebepaling, het voeren van de onderhandelingen, het arrangeren van financiering, alsmede het structureren van de transactie.

Klik hier voor het nieuwsbericht.

 

Milikan

Milikan Juwelier

AenF Partners heeft de eigenaren van Milikan Juwelier V.O.F. begeleid bij de verkoop van hun onderneming aan mevrouw Harbers - ten Dolle.

Al meer dan 40 jaar is Milikan Juwelier een begrip in de regio Winterswijk. De ambitieuze ondernemers, Bart Milikan en Amy Buunk, zetten hun activiteiten in Zeist voort. Klik hier voor het nieuwsbericht.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder meer uit het voeren van de onderhandelingen en het structureren van de transactie.

Tritel Puur

Meer informatie volgt binnenkort.

Timpaan Kaka

Timpaan Kindercentra

Klik hier voor het persbericht:

KaKa neemt kinderopvang Timpaan in Groningen over 

Velthuis

Equipe / Velthuis Kliniek Hilversum

Meer informatie volgt binnenkort.

IstatEase

ISTatEase Holding

Meer informatie volgt binnenkort.

ITH pack

Pack IT / Carry IT

AenF Partners heeft haar cliënt begeleid bij de overname van Pack-It en Carry-It.

Pack-It houdt zich bezig met de handel van kwalitatief hoogwaardige (plastic) verpakkingsmaterialen. Het uitgebreide assortiment wordt uit voorraad geleverd, zowel onder Private Label als onder de eigen merken Pack-It en Carry-It. De Onderneming onderscheidt zich door haar uitstekende service en het uitgebreide aanbod.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder andere uit het het voeren van de onderhandelingen, het arrangeren van de (bancaire) financiering, alsmede het structureren van de transactie.

17 10 16 De jong

M. de Jong Mzn's Handelmaatschappij

AenF Partners heeft de heer Mark de Jong begeleid bij de uitkoop van zijn mede-aandeelhouder in de vennootschap De Jong & Oosting Beheer I B.V.

DJOB is een familiebedrijf en specialist in het importeren en leveren van bind- en verpakkingsmaterialen. De werkmaatschappij M. de Jong Mzn’s Handelmaatschappij B.V. is opgericht in 1879 en is een betrouwbare en stabiele speler in haar markt. De Onderneming onderscheidt zich door haar flexibiliteit en het uitgebreide aanbod in zowel eigen merk- als neutrale producten.

AenF Partners heeft het gehele proces begeleid. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, de waardering van de onderneming, het arrangeren van financiering en het structureren van de transactie.

Plandent

Plandent Connect

Meer informatie volgt binnenkort.

17 10 16 Istaease

Ista@ease Holding

17 08 10 Roodwild Participaties

Roodwild Participaties

17 08 14 Raster

Raster

17 09 01 Jb Systems

Jb Systems

17 09 01 Wisse Installateurs

Wisse Totaalinstallateur

17 09 01 Hydratec

Hydratec Industries

17 09 01 Itass

Itass

17 09 01 Ahz

Autohaag Zeeuw

17 09 01 White Smile

White Smile Company

17 09 01 Human Company

Human Company

17 09 01 Schmit Parkeersystemen

Schmit Parkeersystemen

17 09 08 Giraffe Media

Giraffe Media

17 09 01 Crypsys

Crypsys

17 09 01 Blok Group

Blok Group

17 10 13 dekora

Dekora Parket

17 10 13 dependance

Dependance

17 10 13 unipak

Unipak

17 10 13 ecoselect

Ecoselect

17 10 13 Entrepreneur scan

Entrepreneur Future Group

17 10 13 installatiegroep 2

De Installatie Groep

17 10 13 Favie

Onderhoudsbedrijf Favié

17 10 13 Mesa

Mesa International

17 10 13 Dadomoto

Dadomoto

17 10 13 Matters Group

The Matters Group Beheer

17 10 13 Antea

Antea

17 10 13 de gouden eeuw

De Gouden Eeuw

17 10 13 Energize

Energize

17 10 13 declaratiedirect

DeclaratieDirect

17 10 13 CRI

CRI Service

17 10 13 Ory Holding 2

Dental International

17 10 13 Klopverhuur

Klop Verhuur

17 10 13 yellowstone

YellowStone

17 10 13 Herdade Pero de Amigos S.A.

Herdade Péro de Amigos S.A.

17 10 13 Ethics

Ethics

17 10 13 Naamplaat2

De Naamplaat Bewegwijzering

17 10 13 PVK Totaaltechniek

PVK Totaaltechniek

17 10 13 Fruit Guit

Fruit Guit Group

17 10 13 Grafisch

Grafisch Bedrijf Van Heusden

17 10 13 Hermsen

Hermsen Installetietechniek

17 10 13 Belb Fust

Bulb Fusten en KPI

17 10 13 Twingo

Twingo

17 10 13 SBEeuro

SBA Euro

17 10 13 Endotechniek

Endotechniek

1 2008

test

Verkoop

Verkoper

Para Mi

17 10 13 AuditMatch

AuditMatch

17 10 13 C.C. de la Bije

C.C. de la Bije

17 10 13 Popcorn USA

PopCornUSA

17 10 13 algemene bedrijven group

Algemene Bedrijven Groep

17 10 13 ECF Investments

ECF Investments VII

17 10 13 dignity2

Dignity 

17 10 13 HBO Team

MBO Team

17 10 16 international aircraft

International Aircraft Management

17 10 16 mbo team

Het MBO Team

17 10 16 PIT Pruvato

TIB Pruvato 

17 10 16 FTMG

FTMG

17 10 16 Hoograven

Trappenfabriek Hoograven

17 10 16 Beragi

Beragi 

17 10 16 Cre8team

Cre8team

17 10 16 Albracht

Albracht Office Supplies

17 10 13 Teleconcept

Teleconcept

17 10 16 Evoswitch

Leaseweb en Evoswitch

17 10 16 pro view

Pro-view

17 10 16 Keepens Kortens2

Teekens Karstens

17 10 16 Waarborg

Nationale Waarborg

No results

Our partners