banner

Referenties


Een overzicht van succesvol afgeronde transacties.

Referenties

19 07 05 Rendement

BelastingBelangen

29 06 27 Bel Impex

Bel Impex

19 07 03 TS systems

TS Systems

19 05 15 QDelft

QDelft

 

Netcompany, een beursgenoteerde IT onderneming uit Denemarken, heeft QDelft overgenomen.

 

QDelft is opgericht in 1996 en is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, hosten en beheren van (web)applicaties en centrale voorzieningen.

De  toetreding van QDelft tot de Netcompany familie is een belangrijk stap in de richting van het doel van Netconpamy om marktleider van Noord-Europa te worden.

AenF Partners heeft aandeelhouders van QDelft succesvol begeleid bij het gehele verkooptraject (financiële analyses, opstellen informatiememorandum, coördinatie due-diligence, alsmede het voeren van de onderhandelingen).

 

Klik hier (of hier voor Engels) voor het volledige nieuwsbericht. 

19 05 22 Alpha Railkoker V2

Alpha Railkoker

19 05 21 ABEL

AbelTalent

19 06 19 Lodder

Lodder Software

19 04 09 Vrije Academie

Vrije Academie

 

Amerart, onderdeel van Amerborgh, verwerft een aandelenbelang in de Vrije Academie. 

 

De Vrije Academie verzorgt colleges op het gebied van kunst en cultuur voor jaarlijks ruim 40.000 cursisten, in meer dan 40 steden in Nederland. Haar gratis magazine gewijd aan onder andere kunstgeschiedenis, filosofie, muziek, fotografie en architectuur bereikt meer dan 110.000 huishoudens en is daarmee de grootste kunst & cultuurtitel van Nederland. Peter van Duinen, een van de twee oprichters van de in 1990 gestarte culturele onderneming, blijft na de overname aan als directeur.

 

AenF Partners heeft de verkoper in het gehele proces bijgestaan. 

 

Klik hier voor het nieuwsbericht. 

19 05 20 Actis

Actis

19 05 15 YMCA

YMCA

19 05 16 HKV

Hotelkamerveiling

19 03 13 Ngage

Ngage Media

Ngage Media overgenomen door beursgenoteerde Ocean Outdoor (UK). Ngage Media is de absolute marktleider in de Digital Out Of Home (DOOH) markt. 

 

Het Britse Ocean Outdoor heeft Ngage Media overgenomen, exploitant van > 80 grote digital reclameschermen op strategische locaties. Naast Ngage Media verwerft het beursgenoteerde Ocean ook de aandelen van Interbest, exploitant van circa 90 reclamemasten langs snelwegen. Deze overnames zijn de eerste stap in het Europese expansieplan van Ocean.

 

AenF Partners heeft de oprichters van Ngage Media succesvol begeleid bij het gehele verkooptraject (financiële analyses, opstellen informatiememorandum, coördinatie due-diligence, alsmede het voeren van de onderhandelingen).

 

Klik hier voor het nieuwsbericht

19 05 15 FORA

Pack It

19 01 24 Eureco Pharma

Eureco-pharma

19 01 04 PMT Groep

PMT Groep

19 01 21 Administer

Administer

19 01 04 BRC

Brain Research Center

19 01 04 ITC Groep

ITC Groep

19 01 04 Prevermo

Prevermo

18 11 26 Vouchercompany

Vouchercompany

18 11 15 BpN Groep

BpN-Groep

18 08 30 Bprocare

Bprocare

18 10 01 A rea Prevermo

A-rea

18 11 28 Tuk Tuk

Tuk Tuk Factory

18 10 29 In Ovo

In Ovo

Het Nederlandse biotechbedrijf In Ovo heeft 'enkele miljoenen' opgehaald om een machine te ontwikkelen die razendsnel het geslacht van kippeneieren kan analyseren.

 

AenF Partners heeft In Ovo bij het gehele traject mogen begeleiden

 

Klik hier voor het volledige nieuwsbericht. 

18 08 02 Adelco

Batenburg Techniek neemt Adelco Electronics over

Batenburg Techniek N.V. heeft de acquisitie afgerond van Adelco Electronics B.V. (“Adelco”) gevestigd in Capelle aan den IJssel. Adelco is gespecialiseerd in displays voor industriële toepassingen, in modules voor embedded computing en in componenten voor draadloze communicatie. De overname van Adelco past in de strategie om te groeien in de toelevering van producten en diensten aan de industrie. De productlijnen van Adelco zorgen voor een goede versterking van de divisie Industriële Componenten van Batenburg Techniek.

AenF Partners heeft Batenburg wederom bij het gehele aankooptraject mogen begeleiden.

Klik hier voor het nieuwsbericht.

Visma PinkWeb

PinkWeb overgenomen door Visma Group

Visma heeft Pink Web Applications B.V. overgenomen. PinkWeb is leverancier van de innovatieve oplossing Client Online, een online klantinteractieplatform voor accountantskantoren en hun cliënten. De overname past in de strategie van Visma, de grootste leverancier van cloudsoftware in Europa, om de activiteiten in Nederland verder uit te breiden, met een sterke focus op de accountancysector.

AenF Partners heeft de Verkoper bij het gehele verkooptraject begeleid (financiële analyses, opstellen informatiememorandum, benaderen van geschikte kopers, coördinatie due-diligence, alsmede het voeren van de onderhandelingen).

Klik hier voor het nieuwsbericht.

18 10 18 AB Het Spectrum

AB Het Spectrum

Trainspot

Trainspot

Trainspot is een jonge en snel groeiende onderneming. Zij heeft een in-house ontwikkeld, hoogwaardig leersysteem en maakt gebruik van de combinatie van e-learning en ‘fysieke presence’. Hierdoor kunnen cursisten op de voor hen meest passende wijze trainingen volgen. 

De Onderneming maakt de afgelopen jaren een flinke groei door – met de opening van nieuwe locaties, het e-learning platform en veel nieuwe trainingen. Om deze groei te kunnen managen en voortzetten, is een MBI-kandidaat gevonden.

Oprichters Rob Broekmans en Sandra Verbeek stappen uit de dagelijkse operatie en blijven als adviseur verbonden om de kwaliteit te borgen en de verdere groei te faciliteren.

De werkzaamheden van AenF Partners omvatte (onder meer) het uitvoeren van financiële analyses, het opstellen van een informatiememorandum alsmede het samenbrengen van partijen.

Tombstone Van Deuveren

Van Deuveren Traffic

Boels Rental, één van Europa’s leidende verhuurbedrijven, heeft de aandelen van Van Deuveren Traffic B.V. overgenomen. Met de overname van Van Deuveren Traffic, dat net als Boels een familiebedrijf is, worden de gespecialiseerde business units van Boels verder uitgebreid. Van Deuveren Traffic is gespecialiseerd in de verhuur van onder meer outdoor mobiele informatievoorzieningen bij wegwerkzaamheden, zoals Tekstkarren.

Gert Van Deuveren, directeur van Van Deuveren Traffic: “Van oudsher leverde ons bedrijf zijn diensten aan Rijkswaterstaat. Inmiddels zijn we doorgegroeid naar bewegwijzering voor snelwegen en crowd-management tijdens evenementen en festivals. Met ons team van 45 enthousiaste medewerkers zijn we nu marktleider in onze sector en toe aan de volgende groeifase. Boels biedt ons die kans doordat we nu gebruik kunnen maken van hun internationale netwerk van meer dan 400 vestigingen. We kunnen nu versneld verder groeien.”

Pierre Boels, CEO van Boels Rental: “We zijn erg blij met de overname van Van Deuveren Traffic. Er is een grote overlap in klantsegmenten zoals wegenbouw, de event sector en overheden. De overname van Van Deuveren Traffic past binnen de strategie van Boels om het productportfolio en de diensten binnen de specialistische verhuur verder uit te breiden. We voorzien in de behoefte van onze klanten middels het one stop shopping principe inclusief specialismen.”

AenF Partners heeft de Verkoper bij het gehele verkooptraject begeleid (financiële analyses, opstellen informatiememorandum, benaderen van geschikte kopers, coördinatie due-diligence, alsmede het voeren van de onderhandelingen).

Klik hier voor het nieuwsbericht.

18 06 21 Fun2Give

Fun2Give

Fun2Give is gespecialiseerd in het ontwerp en leveren van speelgoedartikelen. De Onderneming levert haar artikelen aan internationale retailers, waaronder Walmart, Albert Heijn en Kaufland.

AenF Partners heeft de koper begeleid bij de uitkoop van haar mede-aandeelhouder. De werkzaamheden bestonden (onder meer) uit het uitvoeren van een financiële analyses, het voeren van onderhandelingen alsmede het structureren van de transactie.

18 08 29 Bij den dom

Bij den Dom

18 08 29 Movimento

Movimento

18 05 14 Para Mi

Para Mi

AenF Partners heeft de heer Henk Heessels begeleid bij de overdracht van 100% van de aandelen in Para Mi B.V. aan zijn zoon Nick Heessels in samenwerking met het familyfund Wijkermeer Investments.

Para Mi B.V. is in 2011 opgezet door Henk Heessels en zijn zoon Nick. Het merk is uitgegroeid tot een succesvol internationaal merk voor damesbroeken met 800 verkooppunten in Europa. Het merk Para Mi staat bekend om haar consistente kwaliteit, pasvorm en comfort. Het bedrijf laat de broeken produceren in Turkije. Para Mi heeft sinds de start een enorme groei doorgemaakt en gaat samen met Wijkermeer deze groei verder versnellen.

 Quote Nick Heessels:

“Wijkermeer Investments heeft veel ervaring met het laten groeien van merken. Ik kan deze expertise goed gebruiken om Para Mi naar de volgende fase te helpen. De focus zal hierbij liggen op export en de internationale online strategie”

18 05 24 SmartMetals

SmartMetals

AenF Partners heeft de aandeelhouders van SmartMetals Mounting Solutions B.V. begeleid bij de gedeeltelijke verkoop van hun aandelen. 

 

Klik hier voor het nieuwsbericht. 

18 03 23 Tytho

Tytho

AenF Partners heeft de oprichters van Tytho begeleid bij de verkoop van de aandelen aan Deloitte.

 

Tytho B.V. is opgericht in 2011 en gevestigd te Rotterdam. De Onderneming is gespecialiseerd in het bieden van automatiseringsoplossingen ter ondersteuning van de klant op het gebied van indirect tax en transfer pricing. Met circa dertig professionals is Tytho actief voor uiteenlopende opdrachtgevers binnen de sectoren FMCG, financial services, productie en zakelijke dienstverlening. Tytho vormt een versterking van Deloitte’s Tax & Legal business. Met deze overname geeft Deloitte verder inhoud aan de groeistrategie, met technologie als een van de belangrijkste speerpunten.

 

AenF Partners begeleidde het gehele verkoopproces. De dienstverlening bestond onder meer uit het opstellen van een informatiememorandum, het voeren van de onderhandelingen, alsmede het begeleiden van het boekenonderzoek.

 

Klik hier voor meer informatie over de achtergrond van de transactie.

10 03 09 CleanDye

CleanDye

18 02 16 Tritel

Tritel

AenF Partners heeft de aandeelhouders van Tritel B.V. begeleid bij de verkoop aan Vortex Capital Partners. 

Tritel is een onafhankelijke adviseur in de telecombranche en biedt totaaloplossingen aan op het gebied van data- en telecommunicatie voor de zakelijke markt. 

Klik hier voor het nieuwsbericht. 

18 02 16 Back in shape

Back In Shape

Back In Shape is gevestigd in Badhoevedorp en heeft vier hoofdactiviteiten: Fysiotherapie, Fitness, DBC (Documentation Based Care) en Re-integratie naar Werk.

AenF Partners heeft Verkoper begeleid met de verkoop van zijn aandelen aan het management team. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het opstellen van een pitch deck, het uitvoeren van een waardebepaling en het voeren van de onderhandelingen.

18 02 16 DataVision

Batenburg Data Vision

AenF Partners heeft Batenburg Techniek N.V. begeleid bij haar verkoop van de cameratak DataVision aan Stemmer Imaging Zutphen, onderdeel van het Duitse Stemmer Imaging.

DataVision is een gespecialiseerde leverancier van imaging- en machine visionoplossingen in Nederland. 

AenF Partners heeft het gehele verkooptraject begeleid (financiële analyses, coördinatie due-diligence, alsmede het voeren van de onderhandelingen).

Klik hier voor het nieuwsbericht.

Motorenco jpg

Motorenco

AenF Partners heeft LaBerg B.V. begeleid bij de verkoop van haar aandelenbelang in Motorenco Holding B.V.

Motorenco houdt zich bezig met diverse activiteiten in de metaal. Zo heeft de Onderneming een voorraadhoudende groothandel in allerlei soorten en maten metaal. In de eigen machinefabriek worden de materialen bewerkt. De activiteiten vinden plaats op één locatie in Beverwijk. 

De dienstverlening van AenF Partners bestond voornamelijk uit de financiële analyse, het voeren van de onderhandelingen, alsmede het structureren van de transactie.

Crypsys tombstone

CRYPSYS

AenF Partners heeft de heer Westerhoff begeleid bij de verkoop van zijn onderneming (CRYPSYS) aan Infinigate.

CRYPSYS  is een value added distributeur van ICT- security oplossingen in zowel Nederland, België als Luxemburg. De onderneming is gevestigd in Gorinchem. Onder leiding van de heer Westerhoff heeft CRYPSYS door de jaren heen een mooie groei laten zien, welke ook opgevallen is buiten de landsgrenzen.

Infinigate, gevestigd in Rotkreuz te Zwitserland en onderdeel van HIG Capital, is eveneens een value added distributeur in ICT- security. Door de acquisitie van CRYPSYS weet Infinigate hun dekking van de West-Europese ICT-security markt verder uit te breiden.

AenF Partners heeft het gehele verkooptraject begeleid (financiële analyses, coördinatie due-diligence, alsmede het voeren van de onderhandelingen).

Klik hier voor het nieuwsbericht.

Loos Groep

Loos Beton Groep

AenF Partners heeft de heer Loos begeleid bij de verkoop van zijn onderneming (Loos Beton Groep) aan de Anton Groep.

Loos Beton Groep is specialist op het gebied van storten en afwerken van betonvloeren voor zowel infraprojecten als projecten in de utiliteitsmarkt. De onderneming is gevestigd in Obdam en begin jaren ’90 door de heer Loos opgericht. Onder zijn leiding is Loos Beton Groep uitgegroeid tot een voorname speler in de markt.

Anton Groep, eveneens gevestigd in Obdam, is leverancier van innovatieve oplossingen voor de staal- en betonbouw, industriële installaties en rail&infra.

AenF Partners heeft het gehele verkooptraject begeleid (financiële analyses, coördinatie due-diligence, alsmede het voeren van de onderhandelingen).

Miele Bundles

Miele Nederland - Bundles

AenF Partners heeft Miele Nederland B.V. begeleid bij haar participatie in Bundles B.V.

Bundles levert witgoedartikelen op basis van een abonnementenmodel. Dit concept speelt in op een wereldwijde trend van het betalen naar gebruik en het delen van kapitaalsintensieve producten.

Miele is als leverancier (van wasmachines, drogers en vaatwassers) sinds de oprichting van de onderneming bij Bundles betrokken. De financiering zal worden aangewend voor het (verder) ontwikkelen van het softwareplatform en algoritmes om de dienstverlening naar andere branches uit te kunnen breiden.

Klik hier voor het nieuwsbericht.

 

17 12 15 Revision

Re-Vision

Re-Vision heeft de aandelen verworven van Moolenaar Development & Consultancy (MDC) B.V.

Re-Vision is marktleider op het gebied van zelf-scan oplossingen. De onderneming heeft aansprekende internationale klanten, waaronder tier-one retailketens als Carrefour, Tesco, Marks & Spencer, ASDA en Coop.

MDC bouwt op exclusieve basis de software voor Re-Vision. Daarnaast verzorgen medewerkers van MDC de implementatie bij klanten.

Met de overname heeft Re-Vision een sterke positie in de gehele waardeketen verworven.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder meer uit het arrangeren van de financiering en het voeren van de (eind-)onderhandelingen.

BagsPlaza

BagsPlaza

AenF Partners heeft mevrouw Yilmaz begeleid bij de verkoop van de activiteiten van Bags Plaza aan Ridam Notions B.V.

BagsPlaza is een webshop met een zeer ruim en gevarieerd aanbod aan tassen. Het assortiment bestaat uit modieuze dames- en herentassen alsmede functionele school-, weekend-, akte- en kindertassen.

Ridam Notions is leverancier van consumentengoederen op het gebied van naaifournituren en reisaccessoires. Met de overname voegt Ridam Notions een extra afzetkanaal aan haar portfolio toe.

AenF Partners heeft de cliënt begeleid bij het zoeken naar een geschikte overnamepartij, het uitvoeren van financiële analyses, opstellen van het pitch deck, alsmede het structureren van de transactie.

171006 Tombstone Van Miltenburg

Aannemingsbedrijf Van Miltenburg

AenF Partners heeft de aandeelhouders van Aannemingsbedrijf P.A. Van Miltenburg & Zn. B.V. begeleid bij de verkoop van een meerderheidsbelang aan de VB Groep.

Aannemingsbedrijf P.A. Van Miltenburg & Zn B.V. verkoopt een meerderheidsbelang aan de VB Groep. De gecombineerde onderneming zal onder de naam VB Groep werken aan verdere uitbreiding van de activiteiten. Door de overname en de groeiambities van beide bedrijven kan de VB Groep gaan uitbreiden richting Utrecht.

De werkzaamheden van AenF Partners omvatte onder meer het opstellen van een informatiememorandum, het vinden van een geschikte overname partij, het uitvoeren van financiële analyses, het voeren van onderhandelingen, begeleiding van het boekenonderzoek, het opstellen van de contracten en het structureren van de transactie.

Klik hier voor het persbericht.

17 09 22 HollandFit

HollandFit

AenF Partners heeft de heer Van Zwieten begeleid bij de verkoop van een belang aan een investeerder.

Holland Fit is gespecialiseerd in het ontwikkelen van motiverende diensten voor het stimuleren van de vitaliteit van medewerkers, leidinggevenden en organisaties. Holland Fit focust zich met name op het optimaliseren van duurzame inzetbaarheid van de werknemers in een business-to-business model. Samen met de investeerder zal gewerkt worden aan verdere ontwikkeling van het platform en faciliteren van verdere groei in de re-integratiemarkt.

De werkzaamheden van AenF Partners omvatte onder meer het opstellen van een informatiememorandum, het uitvoeren van financiële analyses, zoeken naar mogelijke investeerders, onderhandelingen en het structureren van de transactie. 

17 09 22 CleanDye

CleanDye

Verpakapotheek

Apotheek Haagse Ziekenhuizen - Verpakapotheek

De afdeling zorginstellingen van Apotheek Haagse Ziekenhuizen (AHZ) is per 1 juli 2017 onderdeel van Verpakapotheek in Warmond.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder andere uit het uitvoeren van de financiële analyses, alsmede het voeren van de onderhandelingen.

CPMview

CPMview

CPMview is gespecialiseerd in corporate performance management en business intelligence. De onderneming is business partner van SAP en BOARD.

De dienstverlening van AenF Partners bestond voornamelijk uit de financiële analyse, het voeren van de onderhandelingen, alsmede het structureren van de transactie.

Wareco8

Wareco

AenF Partners heeft de aandeelhouders van Wareco begeleid bij de verkoop aan Aveco de Bondt, een dochteronderneming van VolkerWessels.

Wareco is een ingenieurs- en adviesbureau op het gebied van bodem en water. Hieronder vallen de werkgebieden milieutechnisch bodemonderzoek, bodemsanering, waterbeheer en funderingsonderzoek. Met deze overname versterkt Aveco de Bondt de marktpositie als ingenieursbedrijf in het westen van Nederland en breidt de onderneming haar activiteiten uit op het gebied van stedelijk water. Wareco zal zelfstandig onder eigen naam worden voortgezet.

De werkzaamheden van AenF Partners omvat onder meer het opstellen van een informatiememorandum, het uitvoeren van financiële analyses, het voeren van de onderhandelingen, begeleiden van het boekenonderzoek, alsmede het structureren van de transactie.

Klik hier voor het persbericht.

Run2Day Hsum

Run2Day Hilversum

Meer informatie volgt binnenkort.

Vogelsang4

Vogelsang Magazijntechniek

AenF Partners heeft de heer Kees Frowein begeleid bij de overname van Vogelsang Magazijntechniek B.V.

Vogelsang is gespecialiseerd in het leveren en installeren van opslagsystemen in magazijnen. De Onderneming biedt oplossingen op maat die de oppervlakte en effectiviteit van magazijn- en bedrijfsruimte vergroot. Vogelsang is in 1994 door de heer Adri Balvert opgericht en leverde in haar beginjaren met name magazijnstellingen en entresolvloeren. De producten en dienstverlening is daarna uitgebreid met inrichting (wanden en deuren) voor Self Storage bedrijven. Voor haar productgroepen heeft de Onderneming een exclusief verkooprecht voor de Nederlandse en Belgische markt.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder andere uit het uitvoeren van de financiële analyses, het arrangeren van de financiering, alsmede het voeren van de onderhandelingen.

GVE tombstone

Geldvoorelkaar

Geldvoorelkaar, het grootste crowdfunding platform van Nederland, is overgenomen door het management en een groep investeerders. Met de nieuwe groep investeerders heeft Geldvoorelkaar een partner gevonden die veel ondernemerservaring en -kennis met zich meebrengt. Dit sluit goed aan bij haar ambitie om op korte termijn door te groeien naar het eerste platform dat € 500 miljoen euro aan funding voor het MKB en particulieren heeft gerealiseerd.

Klik hier voor het persbericht.

Het crowdfunding platform is door de kopers overgenomen van Trustbuddy AB. De werkzaamheden van AenF Partners bestond onder meer uit het uitvoeren van de financiële analyses, het benaderen van partijen, voeren van de onderhandelingen, alsmede het structureren van de transactie

RTL Z MKB Ondernemers Congres

MKB Ondernemers Congres

AenF Partners heeft de heer Wouter Matthijs, exploitant van het concept MKB Ondernemerscongres, begeleid bij de participatie van RTL Z.

Het MKB Ondernemers Congres is het grootste MKB-evenement van Nederland. De opzet, waarbij inspirerende sprekers worden afgewisseld met workshops en break-out sessies, was vanaf het begin een groot succes. 

 

De participatie past in de strategie van RTL Z om zich te focussen op digital, televisie en events. RTL Z wil dit evenement laten groeien tot een ondernemersnetwerk waar het hele jaar door online, met seminars en workshops het ‘samen ondernemen’ centraal komt te staan en verstevigt hiermee haar positie als ontmoetings- en kennisplek voor ondernemend Nederland.

Klik hier voor het nieuwsbericht.

De werkzaamheden van AenF Partners bestonden onder meer uit het opstellen van een pitch deck, het voeren van de onderhandelingen, alsmede het structureren van de transactie.

17 04 06 Kalshoven

Kalshoven Automation

AenF Partners heeft de heer Bart Kalshoven begeleid bij de verkoop van Kalshoven Groep B.V. aan woningcorporatie- en vastgoedautomatiseerder Aareon Nederland. 

Kalshoven is in 1990 door de heer Bart Kalshoven opgericht. De Onderneming is thans gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogwaardige IT oplossingen voor de Nederlandse vastgoedmarkt. Binnen Kalshoven is het Real Estate Management System’ (REMS) ontwikkeld. Deze software ondersteunt de administratieve processen die te maken hebben met de dagelijkse operaties van vastgoedbeleggers, vastgoedmanagers en VvE’s. De Onderneming is een belangrijke speler in deze niche.

Aareon Nederland uit Emmen maakt onderdeel uit van de Duitse Aareon Groep, de leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal) en bijbehorende uitbesteding- en adviesdiensten. Aareon maakt zelf weer deel uit van de Duitse bank Aareal.

Volgens het bedrijf kan het met de overname van de Kalshoven Groep klanten in de commerciële vastgoedwereld extra producten en diensten bieden. 'Het levert niet alleen een rijker en vollediger aanbod op, maar ook oplossingen die volledig geïntegreerd zijn en elkaar versterken', aldus Aareon.

De werkzaamheden van AenF Partners omvat onder meer het opstellen van een informatiememorandum, het uitvoeren van financiële analyses, het voeren van de onderhandelingen, begeleiden van het boekenonderzoek, alsmede het structureren van de transactie.

Klik hier voor het persbericht.

17 04 04 Schmit toegangssystemen Advancis

Schmit Toegangssystemen

AenF Partners heeft de vennootschap begeleid bij de uitkoop van een aandeelhouder door haar mede-aandeelhouder. Schmit Toegangssystemen is een onafhankelijk technologiebedrijf op het gebied van beveiliging en toegangscontrole van voertuigen en personen.

De dienstverlening van AenF Partners bestond voornamelijk uit het uitvoeren van de waardebepaling en het structureren transactie.

blok2

Blok Group

AenF Partners heeft Blok Group begeleid bij het arrangeren van financiering om zodoende een sterke uitgangspositie naar de toekomst te creëren. De investeerder brengt naast groeikapitaal ook relevante kennis en netwerk mee.

Blok Group is een hoogwaardige metaalbewerker en een ervaren specialist in ingewikkeld draai- en freeswerk, met toepassingen in, onder andere, de staal, spoorweg en semiconductor industrie.

Klik hier voor het persbericht.

De werkzaamheden van AenF Partners bestonden uit het opstellen van een informatiememorandum, het zoeken naar partijen, het coördineren van het due-diligence, alsmede het structureren van de transactie.

Schermafbeelding 2017 03 03 om 09.20.08

Mavanti B.V.

AenF Partners heeft de aandeelhouders van Mavanti B.V. begeleid bij de verkoop aan een Family Buy-In.

Mavanti B.V. is specialist in het ontwerpen, produceren en leveren van een breed assortiment (wissel)lijsten en ophangsystemen. Mavanti bedient voornamelijk het B2B segment. De klantenkring van de Onderneming bestaat onder meer uit kantoren, scholen, standbouw en toeleveranciers van de kunst sector.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder andere uit het actief benaderen van potentiële investeerders, financiële analyses, het opstellen van een memorandum, alsmede het voeren van de onderhandelingen.

HOMC2

Hands Off My Chocolate

AenF Partners heeft de oprichters van Hands Off My Chocolate begeleid bij het arrangeren van groeifinanciering, teneinde de beoogde groei van het merk verder te faciliteren en een marketingcampagne uit te rollen.

De activiteiten van AenF Partners bestonden onder meer uit financiële analyse, het voeren van onderhandelingen en het structureren van de transactie.

17 03 24 Run2Day ALmere

Run2Day Almere

AenF Partners heeft Run2Day Retail B.V. begeleid bij de overname van de activiteiten van één van haar franchisenemers, Run2Day Almere.

Run2Day is dé specialist op het gebied van hardloopartikelen. In Nederland heeft de onderneming meer dan 20 winkels.

De werkzaamheden bestonden onder meer uit het voeren van de onderhandelingen en het opstellen van de contractuur.

17 02 01 Kooiman Apparatenbouw

Kooiman Apparatenbouw

Schermafbeelding 2017 03 03 om 09.28.05

Ksyos

Crematorium Laren4

Crematorium Laren

AenF Partners heeft Crematorium Laren B.V. begeleid bij het arrangeren van projectfinanciering.

Crematorium Laren is een initiatief van drie aandeelhouders met relevante netwerk en ervaring in de markt. 

De financiering zal worden aangewend voor de aankoop van het perceel en de bouw van het crematorium inclusief alle benodigde faciliteiten.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder meer uit het gezamenlijk opstellen van het financieringsplan, alsmede de onderhandelingen met de bank.

Mohs

Mohs Klinieken

Mohs Klinieken is een gerenommeerd Zelfstandig Behandel Centrum voor hoogwaardig dermatologische zorg. De onderneming is gespecialiseerd in de behandeling van huidkanker en spataderen. Mohs Klinieken heeft vestigingen in Dordrecht, Amsterdam (Zuidas), Hoorn en een dependance in Gorinchem.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder meer uit het uitvoeren van de waardebepaling, het voeren van de onderhandelingen, alsmede het structureren van de transactie.

Sumatra

Sumatra Software

AenF Partners heeft de aandeelhouders van Sumatra Software B.V. begeleid bij de gedeelteijke verkoop aan een groep investeerders.

Sumatra is gespecialiseerd in de ontwikkeling van software waarmee diepgaande en relevante informatie uit diverse ERP- en boekhoudsystemen real-time kan worden weergegeven. Het software pakket is voornamelijk gebouwd om relevante visuele sturingsinformatie uit ERP- en boekhoudsystemen Exact en Microsoft Dynamics te produceren.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder andere uit het actief benaderen van potentiële investeerders, financiële analyses, het opstellen van een memorandum, alsmede het voeren van de onderhandelingen.

GGZ

Changes Group

AenF Partners heeft Changes Group B.V. begeleid bij de participatie van een medewerker in de vennootschap.

Changes Group B.V. is een erkende verslavingszorginstelling gevestigd in Breda. De Onderneming is opgericht in oktober 2014 en sinds maart 2015 volledig operationeel. Changes Group heeft als doelstelling een bijdrage te leveren aan het blijvende herstel van cliënten met verslavingsproblemen.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder meer uit het uitvoeren van financiële analyses, alsmede het structureren van de transactie.

17 10 16 VTB Leerdam

VTB Leerdam

AenF Partners heeft VTB uit Leerdam bijgestaan bij de overname van de activiteiten van Ampak, een divisie van het Duitse concern Chemetall.

VTB is opgericht in 1957 als gereedschapsmakerij. In de loop der jaren is de onderneming zich vooral gaan richten op de productie van anoden. Verreweg het grootste gedeelte van de productie voert VTB uit voor Ampak. Deze samenwerking reikt terug tot 1988. 

Ampak is actief als verkoper en distributeur van opofferingsanoden. De fabricage van zink en aluminium anoden werd uitbesteed aan VTB, magnesium anoden worden gefabriceerd door diverse Duitse magnesium gieterijen. Ampak levert de ruwe materialen en onderdelen voor de fabricage aan de diverse producenten.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder meer uit het uitvoeren van de financiële analyse, het arrangeren van financiering, begeleiden van het due-diligence en het structureren van de transactie.

17 10 23 Batenburg def.

Batenburg - Bellt

Batenburg Techniek heeft per 31 oktober 2016 automatiseringsbedrijf Bellt Consultancy overgenomen.

Bellt is opgericht in 1990. Onder leiding van haar oprichters is de Onderneming uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de markt voor procesautomatisering en –informatisering. De voorgenomen acquisitie van Bellt ondersteunt de aangekondigde ambitie van Batenburg Techniek om de activiteiten in de industriële automatisering verder uit te bouwen.

Bellt gaat een belangrijk deel uitmaken van de divisie Batenburg Industriële Automatisering. Deze divisie is actief in de industrie, infrastructuur en tuinbouw en concentreert zich vooral op het ontwerpen en beheren van efficiënte en veilige besturingssystemen voor machine- en productielijnen.

AenF Partners heeft het bestuur van Batenburg begeleid bij de beoogde overname. De dienstverlening van AenF Partners bestond onder meer uit het uitvoeren van financiële analyses, het arrangeren van de financiering alsmede het structureren van de transactie

SWR

Stokvis Winkelpuien en Rolluiken

AenF Partners heeft SWR begeleid bij de overdracht van de aandelen van de heer Meijer aan de heer Sparreboom.

Stokvis Winkelpuien en Rolluiken B.V. (“SWR”) is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en monteren van winkelpuien en rolluiken. Het onderscheidend vermogen van SWR ligt in de combinatie van hoge kwaliteit en een zeer korte levertijd. De klantenkring van SWR bestaat uit zowel grote gerenommeerde winkelketens als kleinere klanten in voornamelijk de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

De dienstverlening van AenF Partners bestond uit het uitvoeren van de waardebepaling en ondersteuning bij het bancaire financieringstraject.

17 10 16 Bedrijfspoli

4D Invest - De Bedrijfspoli

4D Invest & Management B.V. (www.4dinvest.nl) is een initiatief van de heren Bakker, Jüch en Écart Invest. 4D Invest heeft de ambitie om middels een buy-and-build strategie een belangrijke speler te worden in de markt van re-integratie, mobiliteit en verzuim. In de loop van 2016 werden re-integratiebureau's AMK, de BanenSolliciteit en Lengersdorf al overgenomen. In oktober heeft 4D Invest een nieuw bedrijf toegevoegd; De Bedrijfspoli.

De Bedrijfspoli is een professionale arbodienst en gevestigd in Nijmegen. De onderneming is in 2007 opgericht en inmiddels uitgegroeid naar een organisatie van zo’n 35 medewerkers, waaronder 20 bedrijfsartsen.

AenF Partners heeft namens 4D Invest de re-integratiemarkt in kaart gebracht en potentiële targets actief benaderd. Daarnaast bestond de dienstverlening van AenF Partners uit het maken van de financiële analyse.

17 10 16 La Cuisine

La Cuisine en Route

AenF Partners heeft mevrouw Deelen - van Daatselaar begeleid bij de verkoop van haar aandelenbelang in La Cuisine en Route B.V.

La Cuisine en Route is gespecialiseerd in de detachering van koks en chef-koks. De onderneming bemiddelt hierbij tussen de opdrachtgever en de freelance koks. La Cuisine en Route maakt gebruik van haar langdurige relaties en vakkennis om zodoende de optimale afstemming tussen koks en opdrachtgevers te vinden. Inmiddels beschikt de onderneming over een bestand van circa 250 professionele koks.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder andere uit het actief benaderen van potentiële kopers, financiële analyses, het opstellen van een informatiememorandum, alsmede het voeren van de onderhandelingen.

4D Lengersdorf

Gay Group en Winq Media

AenF Partners heeft de heer Frederik van den Bosch begeleid bij de fusie van zijn vennootschap (Gay Group B.V.) met Winq Media B.V.

Gay Group B.V. exploiteert diverse websites en diensten voor de LGBT-community, waaronder Gay.nl: de grootste lifestyle portal voor de homoseksuele markt in Nederland. Daarnaast is de Gay Group nauw betrokken bij de uitgave van het maandblad Gay&Night, participeert in online radiostation OUTmusic en organiseert elk jaar de Mister Gay Netherlands verkiezing.

Winq Media B.V. is uitgever van het tijdschrift Winq, een lifestyle-magazine dat zich richt op homomannen in Nederland en België.

De activiteiten van beide vennootschappen zijn thans ondergebracht in Media MANsion B.V. Door middel van deze combinatie is een absolute marktleider ontstaan.

AenF Partners heeft de heer Frederik van den Bosch begeleid bij de financiële analyse, opstellen van het informatiememorandum, alsmede het structureren van de transactie.

17 10 16 Megacon

Megacon

AenF Partners trad op namens MBI-kandidaat Mart Hester bij de overname van Megacon uit Velsen-Noord.

Megacon is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige installaties welke onder meer worden toegepast in de staalproductie en recycling. Daarnaast verzorgt de Onderneming ook de montage en onderhoud van deze installaties.

Door het netwerk van Mart Hester in de industrie en zijn kennis op het gebied van achtergesteld onderhoud aan technische installaties ziet hij door het innovatieve vermogen van Megacon mooie kansen.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder andere uit het uitvoeren van de waardebepaling, het voeren van de onderhandelingen, het arrangeren van (overname)financiering, alsmede het structureren van de transactie

17 10 16 Wilroff

Wilroff - Reitsma

AenF Partners heeft de aandeelhouder van Wilroff Systemhouse begeleid bij de transactie met de Reitsma Groep.

Dankzij de combinatie van de telecomkennis van Reitsma Telecom en de ICT-kennis van Wilroff Systemhouse kan in de toekomst een sterke totaaloplossing aan de klant worden geboden.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder meer uit de financiële analyse, het arrangeren van de financiering en het structureren van de transactie.

Van Dijk Heating

Van Dijk Heating

AenF Partners heeft de heer Erik Mozes begeleid bij de verkoop van zijn aandelenbelang aan zijn mede-aandeelhouder in Van Dijk Heating B.V.

Van Dijk Heating is een engineerings- en handelsonderneming gespecialiseerd in het ontwikkelen, fabriceren en leveren van apparatuur die het energetisch rendement verhoogt. Sinds de oprichting in 1975 produceert de onderneming retarders ter verbetering van de warmteoverdracht in ketels.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder andere uit de financiële analyse, het voeren van de onderhandelingen, alsmede het structureren van de transactie.

4D Lengersdorf2

4D Invest - Lengersdorf

4D Invest & Management B.V. (www.4dinvest.nl) is een initiatief van de heren Bakker, Jüch en Écart Invest. 4D Invest heeft de ambitie om middels een buy-and-build strategie een belangrijke speler te worden in de markt van re-integratie, mobiliteit en verzuim. In de loop van 2016 werden re-integratiebureau's AMK en de BanenSolliciteit al overgenomen. In augustus volgde Lengersdorf.

Lengersdorf is een bedrijf dat mensen die op zoek zijn naar ander werk begeleiding biedt in de vorm van coaching en praktische hulp bij het vinden daarvan. De trajecten zijn onder te verdelen in re-integratie, outplacement en loopbaanadvies trajecten.

AenF Partners heeft namens 4D Invest de re-integratiemarkt in kaart gebracht en potentiële targets actief benaderd. Daarnaast bestond de dienstverlening van AenF Partners uit het maken van de financiële analyse.

17 10 16 square VDL

Sim Finance

AenF Partners heeft de aandeelhouders van Avion Group begeleid bij het arrangeren van groeifinanciering.

Avion Group is producent van vluchtsimulatoren voor het opleiden van piloten. Machinebouwer VDL en investeringsmaatschappij 5square zorgen voor de benodigde financiering om de groei te kunnen faciliteren.

Klik hier voor het nieuwsbericht.

17 10 16 nickelson

Nickelson

AenF Partners heeft de heer Nick Amann ondersteund bij de gedeeltelijke verkoop van zijn aandelenbelang in Nickelson Nederland B.V. aan investeerder Omnim Investments.

Nickelson is begin jaren tachtig opgericht en richtte zich oorspronkelijk op leren kwaliteitskleding voor mannen en vrouwen. Inmiddels is het productportefeuille uitgebreid en beheerst de kleding van Nickelson het Nederlandse straatbeeld. Dankzij de samenwerking met de nieuwe investeerder kan Nickelson nieuwe markten betreden.

Klik hier voor het nieuwsbericht.

De dienstverlening van AenF Partners bestond met name uit de financiële analyses, benaderen van potentiële investeerders en het opstellen van het informatiememorandum.

17 10 16 measuremail

Measuremail

AenF Partners heeft de heer Dubbeldam begeleid bij de verkoop van zijn aandelenbelang in The Digital Xpedition Holding B.V. aan zijn medeaandeelhouders.

The Digital Xpedition Holding B.V. is de houdstermaatschappij van onder andere Measuremail. Measuremail biedt oplossingen voor doelgerichte en efficiënte digitale communicatie en marketing.

De dienstverlening van AenF Partners bestond uit de financiële analyse, alsmede het (mede) structureren van de transactie in samenwerking met Cleber Advocaten.

Comserve

Comserve

AenF Partners heeft de heren Stan Walterbos, Aswin Eshuis en Peter Willemsen (middels een gezamenlijke holding) begeleid bij het verwerven van een meerderheidsbelang in ComServe Network Holding B.V.

ComServe verzorgt reparatie services van consumentenelectronica producten. ComServe regelt de ophaling, het transport, de reparatie, het retourtransport en de aflevering. ComServe verzorgt deze services voor o.a. TomTom, Mio, Apple, HP, Asus, Sony Vaio, Samsung, Sennheiser en Nintendo.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder meer uit de financiële analyse, het arrangeren van de financiering en het structureren van de transactie.

17 10 16 Eosta

Eosta

Rhea Holding B.V. is een holdingmaatschappij met vier deelnemingen. De Onderneming acteert met haar deelnemingen als ketenregisseur in de groente- en fruitsector (van teeltbegeleiding, verpakking, logistiek tot marketing en distributie), met een specialisatie in biologisch, biologisch dynamisch en fair trade geteelde groenten en fruit.

AenF Partners heeft de vennootschap begeleid bij de waardebepaling, arrangeren van financiering en het structureren van de transactie.

TP Legal

T&P Legal

Meer informatie volgt binnenkort.

17 10 16 BNI

BNI

AenF Partners heeft de heren Aqil Radjab en Jos Baas begeleid bij de overname van 100% van de aandelen in BNI (Benelux) Ltd.

Business Network International (“BNI”) is de grootste aanbeveling marketing- en netwerk organisatie met meer dan 180.000 leden wereldwijd, verspreid over meer dan 58 landen.

De dienstverlening van AenF Partners bestond voornamelijk uit de financiële analyse, het arrangeren van de financiering en het structureren van de transactie.

Poseidon

Poseidon

Poseidon is gespecialiseerd in het leveren van vis en schaaldieren, zowel vers als diepvries.

De dienstverlening van AenF Partners bestond voornamelijk uit de financiële analyse, het voeren van de onderhandelingen, alsmede het structureren van de transactie.

17 10 16 weerd juwelier

Van der Weerd Janssen

AenF Partners heeft Bart Milikan en Amy Buunk begeleid bij de overname van juwelierszaak Van der Weerd-Janssen in Zeist.

Van der Weerd-Janssen is een juwelierszaak gevestigd in Zeist. De onderneming verkoopt al ruim 70 jaar sieraden, relatieringen, uurwerken en geschenkartikelen. Tevens voert Van der Weerd-Janssen reparatie en herstelwerkzaamheden uit. De onderneming onderscheidt zich door hoogwaardige kwaliteitsproducten aan te bieden aan klanten in het hogere segment.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder andere uit het uitvoeren van de waardebepaling, het voeren van de onderhandelingen, het arrangeren van financiering, alsmede het structureren van de transactie.

Klik hier voor het nieuwsbericht.

 

Milikan

Milikan Juwelier

AenF Partners heeft de eigenaren van Milikan Juwelier V.O.F. begeleid bij de verkoop van hun onderneming aan mevrouw Harbers - ten Dolle.

Al meer dan 40 jaar is Milikan Juwelier een begrip in de regio Winterswijk. De ambitieuze ondernemers, Bart Milikan en Amy Buunk, zetten hun activiteiten in Zeist voort. Klik hier voor het nieuwsbericht.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder meer uit het voeren van de onderhandelingen en het structureren van de transactie.

Tritel Puur

Meer informatie volgt binnenkort.

Timpaan Kaka

Timpaan Kindercentra

Klik hier voor het persbericht:

KaKa neemt kinderopvang Timpaan in Groningen over 

Velthuis

Equipe / Velthuis Kliniek Hilversum

Meer informatie volgt binnenkort.

IstatEase

ISTatEase Holding

Meer informatie volgt binnenkort.

ITH pack

Pack IT / Carry IT

AenF Partners heeft haar cliënt begeleid bij de overname van Pack-It en Carry-It.

Pack-It houdt zich bezig met de handel van kwalitatief hoogwaardige (plastic) verpakkingsmaterialen. Het uitgebreide assortiment wordt uit voorraad geleverd, zowel onder Private Label als onder de eigen merken Pack-It en Carry-It. De Onderneming onderscheidt zich door haar uitstekende service en het uitgebreide aanbod.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder andere uit het het voeren van de onderhandelingen, het arrangeren van de (bancaire) financiering, alsmede het structureren van de transactie.

17 10 16 De jong

M. de Jong Mzn's Handelmaatschappij

AenF Partners heeft de heer Mark de Jong begeleid bij de uitkoop van zijn mede-aandeelhouder in de vennootschap De Jong & Oosting Beheer I B.V.

DJOB is een familiebedrijf en specialist in het importeren en leveren van bind- en verpakkingsmaterialen. De werkmaatschappij M. de Jong Mzn’s Handelmaatschappij B.V. is opgericht in 1879 en is een betrouwbare en stabiele speler in haar markt. De Onderneming onderscheidt zich door haar flexibiliteit en het uitgebreide aanbod in zowel eigen merk- als neutrale producten.

AenF Partners heeft het gehele proces begeleid. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, de waardering van de onderneming, het arrangeren van financiering en het structureren van de transactie.

Plandent

Plandent Connect

Meer informatie volgt binnenkort.

17 10 16 Istaease

Ista@ease Holding

17 08 10 Roodwild Participaties

Roodwild Participaties

17 08 14 Raster

Raster

17 09 01 Jb Systems

Jb Systems

17 09 01 Wisse Installateurs

Wisse Totaalinstallateur

17 09 01 Hydratec

Hydratec Industries

17 09 01 Itass

Itass

17 09 01 Ahz

Autohaag Zeeuw

17 09 01 White Smile

White Smile Company

17 09 01 Human Company

Human Company

17 09 08 Approvato

Approvato

17 09 01 Schmit Parkeersystemen

Schmit Parkeersystemen

17 09 08 Giraffe Media

Giraffe Media

17 09 08 oku business partners

OKU Business Partners

17 09 01 Crypsys

Crypsys

17 09 01 Blok Group

Blok Group

17 09 08 Rhevolec

Rhevolec

17 09 08 Kragtwijk

Kragtwijk Amstelveen

17 09 14 Avantium

Avantium

17 09 14 Tausch

Tausch Brand Solutions

17 09 14 Scholten

Scholten Medische Groep

17 09 14 Lion Connect

Lyon Connect

17 09 15 Group Deal

Groupdeal

17 09 14 Twynstra Gudde

Twynstra Gudde

17 09 15 Keizer Nauge

Nauge

17 09 15 Antea

Antea

17 09 15 Soap

Soap

17 09 15 Velthuis

Velthuis Kliniek

17 09 15 Shopstore

ShopStore B.V.

17 09 15 Helden

Helden

17 09 15 Sieben

Sieben & Co

17 09 15 CRI Service

CRI Service

17 09 15 Mesa

Mesa International BV

17 09 15 Mud Jeans

Mud Jeans

17 09 15 Y. Hoogland BV

Y. Hoogland BV

17 09 15 Balans

Balans

17 09 15 Pyxis Logistics Solutions

Pyxis Logistics Solutions

17 09 15 ASAP

Analytical Solutions and Products

17 09 15 Beaumont

Beaumont

17 09 15 Dining City Benelux

Dining City Benelux

17 09 15 Roodwild Participaties

Roodwild Participaties

17 09 15 Sodiff Holding

Sodiff Holding

17 09 21 Prezent Internet

Prezent Internet

17 09 15 Brinks

AGS Groep BV

17 09 21 Florigo

Florigo International

17 09 21 Schmit Parkeersystemen

Schmit Parkeersystemen

17 10 16 010Notaris

010Notaris

17 09 21 De jager totaal

de jager totaal

17 09 21 Super Direct Retail

Super Direct Retail

17 09 21 NextPoort

NextPoort

17 09 21 Global Cash Solutions

Global Cash Solutions

17 09 21 equipe

Equipe

17 09 21 Avant

Avant Invest

17 09 21 Head Electronics

CDS Electronics

17 09 21 Arfman

Arfman

17 10 16 global brands

Global Brands Fashion

17 09 21 O.J. Turksma Beheer

O.J. Turksma

17 09 21 Marindex

Marindex

17 09 21 Briqxx

Briqxx

17 09 21 Run2Day

Run2Day

17 09 21 Josa

Josa

17 09 21 Promanum

Promanum

17 10 13 Zonnehuizen

Zonnehuizen

17 10 13 Toychamp

Toychamp

17 09 21 Techconnect

TechConnect / BannerConnect

17 09 21 Geba

Geba

17 10 13 Payroll Company

Payroll Company

17 10 13 RopeQuip en IRL

RopeQuip en Industrial Ropes Ltd

17 10 13 Ory Holding

Ory Holding

17 10 13 LLIB

LLIB

17 10 13 Hendrik Veder

Hendrik Veder

17 10 13 Alman

Alman Rubber

17 10 13 Gifthouse

Heibro

17 10 13 LLIB kleine ikke

LLIB

17 10 13 Due Galli

Due Galli

17 10 13 Dijkhuis

Het Dijkhuis

17 10 13 Arbo Support

Arbo Support

17 10 13 haan

De Haan Holding Huizen

17 10 13 De Rooij

De Rooij

17 10 13 van der Velde

Schut van der Velde

17 10 13 Stavoor

Stavoor

17 10 13 Hessels

Hesselmans Production

17 09 21 Tausch

Tausch

17 10 13 Sigtenhorst

Sigtenhorst

17 10 13 CBO

CBO Kwaliteitsinstituut

17 10 13 Ilionx

ilionx

17 10 13 vd Broek

Bas van den Broek

17 10 13 Webstekker

Webstekker

17 10 13 Fa Wed

FA. Wed. C. Koomen & Co 

17 10 13 Kinderopvang

Kinderopvang Stadskanaal

17 10 13 Hisa

HISA

17 10 13 Menzis

Menzis

17 10 13 Management Drives

Management Drives

17 10 13 Femtogrid

Femtogrid

17 10 13 ASPA

ASPA

17 10 13 Salarisprofs

Salarisprofs en HRM Profs

17 10 13 EquaTerra

EquaTerra

17 10 13 Torsit

Torsit

17 10 13 dekora

Dekora Parket

17 10 13 Gateway

Gateway vertalingen

17 10 13 dependance

Dependance

17 10 13 unipak

Unipak

17 10 13 ecoselect

Ecoselect

17 10 13 Entrepreneur scan

Entrepreneur Future Group

17 10 13 installatiegroep 2

De Installatie Groep

17 10 13 Favie

Onderhoudsbedrijf Favié

17 10 13 Mesa

Mesa International

17 10 13 Dadomoto

Dadomoto

17 10 13 Matters Group

The Matters Group Beheer

17 10 13 Antea

Antea

17 10 13 de gouden eeuw

De Gouden Eeuw

17 10 13 Energize

Energize

17 10 13 declaratiedirect

DeclaratieDirect

17 10 13 CRI

CRI Service

17 10 13 Ory Holding 2

Dental International

17 10 13 Klopverhuur

Klop Verhuur

17 10 13 yellowstone

YellowStone

17 10 13 Herdade Pero de Amigos S.A.

Herdade Péro de Amigos S.A.

17 10 13 Ethics

Ethics

17 10 13 Naamplaat2

De Naamplaat Bewegwijzering

17 10 13 PVK Totaaltechniek

PVK Totaaltechniek

17 10 13 Fruit Guit

Fruit Guit Group

17 10 13 Grafisch

Grafisch Bedrijf Van Heusden

17 10 13 Hermsen

Hermsen Installetietechniek

17 10 13 Belb Fust

Bulb Fusten en KPI

17 10 13 Twingo

Twingo

17 10 13 SBEeuro

SBA Euro

17 10 13 Endotechniek

Endotechniek

17 10 13 AuditMatch

AuditMatch

17 10 13 C.C. de la Bije

C.C. de la Bije

17 10 13 Popcorn USA

PopCornUSA

17 10 13 algemene bedrijven group

Algemene Bedrijven Groep

17 10 13 ECF Investments

ECF Investments VII

17 10 13 dignity2

Dignity 

17 10 13 HBO Team

MBO Team

17 10 16 international aircraft

International Aircraft Management

17 10 16 mbo team

Het MBO Team

17 10 16 PIT Pruvato

TIB Pruvato 

17 10 16 FTMG

FTMG

17 10 16 Hoograven

Trappenfabriek Hoograven

17 10 16 Beragi

Beragi 

17 10 16 Cre8team

Cre8team

17 10 16 Albracht

Albracht Office Supplies

17 10 13 Teleconcept

Teleconcept

17 10 16 Evoswitch

Leaseweb en Evoswitch

17 10 16 pro view

Pro-view

17 10 16 Keepens Kortens2

Teekens Karstens

17 10 16 Waarborg

Nationale Waarborg

Geen resultaten

July 2019

BelastingBelangen

Verkoop

Verkoper

BelastingBelangen

June 2019

Bel Impex

Verkoop

Verkoper

Bel Impex

June 2019

TS Systems

Koop

Koper

TS Systems

May 2019

QDelft

Verkoop

Verkoper

QDelft

 

Netcompany, een beursgenoteerde IT onderneming uit Denemarken, heeft QDelft overgenomen.

 

QDelft is opgericht in 1996 en is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, hosten en beheren van (web)applicaties en centrale voorzieningen.

De  toetreding van QDelft tot de Netcompany familie is een belangrijk stap in de richting van het doel van Netconpamy om marktleider van Noord-Europa te worden.

AenF Partners heeft aandeelhouders van QDelft succesvol begeleid bij het gehele verkooptraject (financiële analyses, opstellen informatiememorandum, coördinatie due-diligence, alsmede het voeren van de onderhandelingen).

 

Klik hier (of hier voor Engels) voor het volledige nieuwsbericht. 

May 2019

Alpha Railkoker

Koop

Koper

Alpha Railkoker