banner

Referenties


Een overzicht van succesvol afgeronde transacties.

Referenties

22 01 05 EPC

EP&C

22 01 05 Woningmedia

Woning Media

21 12 08 Magion v2

Magion

Batenburg Techniek N.V. te Rotterdam neemt per 9 november 2021 Magion over. Magion helpt klanten al meer dan 30 jaar bij de automatisering van een duurzaam, veilig en optimaal productieproces. Batenburg Techniek werkt als technisch dienstverlener in het hart van de smart industry. De meer dan 1.000 collega’s zijn gespecialiseerd in industriële automatisering, leveren industriële componenten en verzorgen de installatie ervan. De acquisitie van Magion ondersteunt de ambitie van Batenburg Techniek om de activiteiten in de industriële automatisering verder uit te bouwen.

AenF Partners heeft Batenburg Techniek succesvol begeleid bij het gehele aankooptraject. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, coördineren van het boekenonderzoek en het voeren van de onderhandelingen.

Klik hier voor het nieuwsartikel.

21 10 26 N5

N=5

Het huidige managementteam neemt 100% van de aandelen over in N=5 Communicatie-adviesbureau B.V. per 1 januari 2021. De oprichters trokken zich de afgelopen jaren geleidelijk terug uit de dagelijkse leiding van het bureau en stappen nu definitief uit.

N=5 is één van de meest toonaangevende creatieve onafhankelijke reclame adviesbureaus van Nederland. Deze onafhankelijke visie geeft de onderneming en haar medewerkers de vrijheid om zich volledig te richten op creativiteit en innovatie.

 AenF Partners heeft het huidige management begeleid bij het volledige koopproces. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, het voeren van de onderhandelingen en het arrangeren van financiering.

21 09 30 Epihpany

Epiphany

AenF Partners heeft Epiphany begeleid bij de uitkoop van haar medeaandeelhouders. Epiphany is een research based consultancy bureau dat klanten op een zeer innovatieve wijze ondersteunt bij het creëren van klantenbinding.

AenF Partners heeft Koper begeleid bij het volledige proces. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, het voeren van de onderhandelingen en het arrangeren van financiering.

21 10 26 Smartvoices

Smartvoices

AenF Partners heeft de aandeelhouder van Smartvoices begeleid bij de overname door YDigital.

Smartvoices is gespecialiseerd in artificial intelligent voice assistants (Google Assistant en Amazon Alexa). De onderneming helpt organisaties met het toepassen van deze technologie om de klantervaring te verbeteren, salesprocessen of de interne bedrijfsvoering (denk aan callcenters) te verbeteren.

De werkzaamheden van AenF Partners in dit traject bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses en het voeren van de onderhandelingen.

Klik hier voor het persbericht.

21 08 17 Sandays

Sanday's

Sanday’s is een toonaangevende producent van de hoogste kwaliteit, ambachtelijke, verse (en vriesverse) food to go.

AenF Partners heeft de aandeelhouder begeleid bij de verkoop van een meerderheidsbelang aan Mandaat Investments. De werkzaamheden bestonden onder meer uit financiële analyses, opstellen informatiememorandum, het voeren van onderhandelingen en het coördineren van zowel het boekenonderzoek als de contractuur.

21 07 12 NDS v3

NDS Seals

AenF Partners heeft de aandeelhouders van NDS Seals geadviseerd bij de uitkoop van de mede-aandeelhouder. Ook heeft AenF de kopende aandeelhouder geadviseerd inzake de financiering.

NDS Seals, gevestigd te Almere, is een leverancier en ontwikkelaar gespecialiseerd in technische afdichtingen uit rubber en siliconen actief in verschillende industrieën en sectoren. De Onderneming heeft binnen Europa een leidende positie in de afdichtingstechniek door het innovatieve karakter van haar producten.

21 07 15 Marindex

Marindex

Marindex is een full service groothandel op het gebied van klein inventaris voor tijdelijke huisvesting. Het assortiment bestaat uit een breed totaalpakket aan huishoudelijke artikelen.

De klanten bestaan uit recreatiebedrijven, shortstay, studentenhuisvesting, arbeidsmigrantenhuisvesting, crisisopvang en begeleid wonen.

AenF Partners heeft de aandeelhouder van Marindex begeleid bij de verkoop van de onderneming aan de Nederlandse MKB Participatiemaatschappij. De werkzaamheden bestonden onder meer uit financiële analyses, het opstellen van het informatiememorandum, het voeren van onderhandelingen en het coördineren van zowel het boekenonderzoek als de contractuur.

Klik hier voor het persbericht.

21 08 05 TS Systems

TS Systems

AenF Partners heeft de aandeelhouders begeleid bij gedeeltelijke verkoop van de aandelen aan Ondernemend Kapitaal. De werkzaamheden bestonden onder meer uit financiële analyses, onderhandelingen en het coördineren van de overnamecontractuur.

TS Systems ontwikkelt en verkoopt machines aan de internationale poeder proces industrie. De Onderneming is een specialist op het gebied van oplossingen voor poeder processen in zowel de voedingsmiddelen, diervoeding, farmaceutische als chemische industrie (procesindustrie) in voornamelijk de Benelux. De belangrijkste diensten bestaan uit advisering, engineering, levering van componenten en turn key projecten. 

21 07 05 EXIN

EXIN

AenF Partners is er trots op te hebben mogen opgetreden als exclusief M&A-adviseur van EXIN bij de verkoop aan de Software Improvement Group (SIG).  

EXIN (1984) is een toonaangevend onafhankelijk examen- en certificeringsinstituut voor IT-professionals. Het bedrijf heeft reeds meer dan twee miljoen IT-professionals in 162 landen gecertificeerd. EXIN haar focus op hoogwaardige beoordeling van competenties en certificeringen zal de positie van SIG als onafhankelijke organisatie op het gebied van software assurance verder versterken. Klik hier voor het nieuwsbericht.

AenF Partners heeft EXIN mogen begeleiden met onder andere het opstellen van de financiële analyses, het coördineren van de gesprekken en het onderhandelingsproces.

21 07 05 BPI

BPI

AenF Partners heeft opgetreden als exclusief M&A-adviseur van BPI Services bij de verkoop aan Karmijn Kapitaal. 

BPI levert totaaloplossingen op het gebied van Identification en Smart Sensoring in het binnen- en buitenland. Producten en diensten worden onder andere gebruikt voor het afnemen van vingerafdrukken, scannen en controleren van identificatiedocumenten en het waarborgen van een veilig en humaan verblijf in een Extra Beveiligde Kamer (EBK), High Intensive Care kliniek (HIC) of Politie Arrestanten Complex (PAC). 

AenF Partners heeft BPI mogen begeleiden bij het gehele verkoopproces, waar het opstellen van de financiële analyses, het opstellen van het informatie memorandum, het coördineren van de gesprekken, het boekenonderzoek en het onderhandelingsproces onderdeel van uitmaakte. Klik hier voor het nieuwsbericht.

21 07 12 Hocorn

Hocorn

Tastemakers B.V. uit Werkendam neemt de activiteiten van Hocorn Agenturen en Commissiehandel B.V. over. Dat geldt zowel voor de activiteiten in de geschenkpakkettenmarkt als voor de retail divisie. Hocorn zal verhuizen van Amsterdam naar Werkendam. De bedrijfsvoering zal worden voortgezet onder de naam Hocorn. Tastemakers B.V. is een deelneming van het investeringsvehikel MKB Fonds.

Hocorn is opgericht in 1986 en heeft zich sinds die tijd ontwikkeld tot een importeur van levensmiddelen en delicatessen met de retail als belangrijkste afzetkanaal.

AenF Partners heeft de aandeelhouder van Hocorn mogen begeleiden met onder andere het opstellen van de financiële analyses, het coördineren van de gesprekken en het onderhandelingsproces.

21 06 15 CSO

Continental Shellfish Organisation

Vette & Verhaart is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1880. Inmiddels staat de vierde generatie van de familie Vette aan het roer. Het bedrijf met zo'n 45 werknemers is onderdeel van Continental Shellfish Organisation (CSO) en verkoopt de producten aan toonaangevende partijen in binnen- en buitenland, veelal onder de merknaam Qualimer. Het bedrijf leverde zelfs ooit platte Zeeuwse oesters aan de Russische tsaar.

Craft Capital is de investeringsmaatschappij van de familie Roerink en is begin dit jaar opgericht door Gerjhan Roerink en Pieter Leyssius. Het fonds investeert in Nederlandse familiebedrijven om deze samen met de ondernemer verder te laten groeien. De familie Roerink is eigenaar van onder andere Zuivelhoeve en oud-eigenaar van Heks’nkaas. De overeenkomst met Vette & Verhaart betekent de eerste investering van het nieuwe fonds 

AenF Partners heeft Craft Capital mogen begeleiden met het opstellen van de financiële analyses, het coördineren van de gesprekken en het onderhandelingsproces. Klik hier voor het nieuwsbericht.

21 05 03 Betra

Betra

Van Berkel Trading is een specialist in de verkoop van borstelwerk, schoonmaakartikelen en schildersgereedschappen. De onderneming heeft in de loop der jaren een fors marktaandeel in de Benelux weten te verwerven. Martin Lurvink, eigenaar van Lurvink Beheer B.V., is trots dat hij Betra kan toevoegen aan zijn andere bedrijven waaronder Borstelfabriek M.J.J. Lurvink B.V. te Aalten (Luva). Met deze strategische overname kan de groep de komende jaren haar groei versterkt voortzetten. 

AenF Partners heeft Van Berkel Trading mogen begeleiden met onder andere het opstellen van de financiële analyses, het coördineren van de gesprekken en het onderhandelingsproces. Klik hier voor het nieuwsbericht.

21 05 03 Gouweloos

Gouweloos

Investeringsmaatschappij Antea heeft het familiebedrijf Gouweloos Elektrotechniek overgenomen, samen met buy-in manager Jurriaan Kasius en enkele leden van het managementteam. Antea neemt een belang van 74,5 procent in het bedrijf.

De omzet van Gouweloos Elektrotechniek bedroeg in 2020 8,6 miljoen euro en er werken 26 medewerkers.

AenF Partners heeft Jurriaan Kasius mogen begeleiden met het opstellen van de financiële analyses, het coördineren van de gesprekken en het onderhandelingsproces. Klik hier voor het nieuwsbericht.

21 04 20 VKS

VKS parkeer- & recreatietechniek

VKS beheer verwerft de aandelen in VKS Schiedam. VKS is sinds haar oprichting uitgegroeid tot dé specialist in het onderhouden en installeren van parkeerinstallaties. Daarnaast is de Onderneming actief met de verkoop van eigen parkeeroplossingen.

AenF Partners heeft verkoper begeleid bij het volledige proces. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, het voeren van de onderhandelingen en het arrangeren van financiering.

21 04 20 Tech Bakery

Tech Bakery

MG Partners verwerft de aandelen van Tech Bakery. Tech Bakery is gespecialiseerd in informatie- en communicatietechnologie voor de zorgsector. Hoewel het een jong bedrijf is, hebben de professionals van Tech Bakery jarenlange ervaring met het faciliteren van nieuwe, effectieve manieren van samenwerken en communiceren. De mogelijkheden van de cloud staan hierbij centraal. Tech Bakery heeft meer dan 250 organisaties met in totaal meer dan 150.000 medewerkers geholpen aan eenvoudige en beheersbare informatietechnologie.

AenF Partners heeft één van de aandeelhouders van Tech Bakery begeleid bij het gehele verkoopproces. De werkzaamheden bestonden onder meer uit financiële analyses, Vendor Due Diligence, het voeren van onderhandelingen en het coördineren van zowel het boekenonderzoek als de overnamecontractuur. Klik hier voor het nieuwsbericht.

21 03 04 FD Ricambi

FD Ricambi

AenF Partners heeft opgetreden als exclusief M&A-adviseur van FD Ricambi bij de verkoop aan United Forces. 

FD Ricambi is een specialist op het gebied van Fiat oldtimer onderdelen. De onderneming levert zowel aan zakelijke als particuliere klanten. 

AenF Partners heeft FD Ricambi mogen begeleiden bij het gehele verkoopproces, waar het opstellen van de financiële analyses, het opstellen van het informatie memorandum, het coördineren van de gesprekken, het boekenonderzoek en het onderhandelingsproces onderdeel van uitmaakte.

21 03 04 Hartkliniek

Hartkliniek

HartKliniek is een snelgroeiende en succesvolle landelijke organisatie van kleinschalige zelfstandige behandelcentra voor hart- en vaatziekten.

AenF Partners heeft de vennootschap begeleid bij de uitkoop van een mede-aandeelhouder. De werkzaamheden bestonden onder meer uit financiële analyses, het voeren van onderhandelingen en het arrangeren van de bancaire overname- en groeifinanciering.

21 02 04 Faber

Faber Electronics

Faber Holding is een snelgroeiende onderneming op het gebied van diensten, zoals (co)development, prototyping, assemblage van complexe printplaten en componenten.

AenF Partners heeft de aandeelhouders begeleid bij de verkoop van een meerderheidsbelang aan H2 Equity Partners. De werkzaamheden bestonden onder meer uit financiële analyses, opstellen informatiememorandum, het voeren van onderhandelingen en het coördineren van zowel het boekenonderzoek als de contractuur.

Klik hier voor het persbericht.

21 01 21 Greenvis

De WarmteTransitieMakers

De WarmteTransitieMakers B.V. verwerft de aandelen van Greenvis B.V. Door de overname is het voor De WarmteTrasitieMakers mogelijk om de warmtetransitie te versnellen vanuit een organisatie met ruim 45 adviseurs. Klik hier voor het persbericht.

AenF Partners heeft De WarmteTransitieMakers mogen begeleiden met het opstellen van de financiële analyses, het coördineren van de gesprekken en het aantrekken van bancaire financiering.

21 01 18 Bosch

Bosch & Van Rijn

Flynth verweft de aandelen van Bosch & Van Rijn uit Utrecht. Bosch & Van Rijn is een vooraanstaand adviesbureau voor duurzame energie en klimaatbeleid in Nederland. De Onderneming richt zich met name op advies in het kader van vergunningen, onderzoek, omgevingscommunicatie, procesmanagement en beleidsontwikkeling voor grootschalige duurzame energieprojecten.

AenF Partners heeft Bosch & Van Rijn begeleid bij het gehele verkoopproces. De werkzaamheden bestonden onder meer uit financiële analyses, opstellen informatiememorandum, het voeren van onderhandelingen en het coördineren van zowel het boekenonderzoek als de contractuur.

21 01 18 Van Luin v2

Van Luin

AenF Partners heeft de aandeelhouders van Van Luin geadviseerd inzake de verkoop aan VLC & Partners (voorheen Van Lanschot Chabot).

Van Luin, gevestigd in De Bilt, adviseert kleine en middelgrote bedrijven op het gebied van pensioen, risicomanagement, de duurzame inzetbaarheid en internationaal zakendoen.

21 01 18 NC Systems

NC Systems

Xafax ICT B.V. verwerft de aandelen van NC Systems B.V. Door de overname kan Xafax ICT haar activiteiten in Noord-Holland verder uitbreiden. Klik hier voor het persbericht.

AenF Partners heeft de aandeelhouder van NC Systems mogen begeleiden bij het uitvoeren van diverse financiële analyses, het benaderen van de geschikte overname partijen en het coördineren van het boekenonderzoek en de contractuur.

21 01 18 BlooMEDical

BlooMEDical

Arseus Medical, onderdeel van GIMV, heeft BlooMEDical uit Breda overgenomen. BlooMEDical is één van Europa's grootste leveranciers van medische en esthetische producten. De Onderneming heeft een exclusieve disitributieovereenkomst met zowel Mentor voor borstimplantaten als Alma Lasers in de Benelux. De estetische producten van Alma Lasers bestaan onder andere uit apparaten voor ontharing, liposuctie, huidverjonging en tatoeageverwijdering. 

AenF Partners heeft BlooMEDical begeleid bij het gehele verkoopproces. De werkzaamheden bestonden onder meer uit financiële analyses, opstellen informatiememorandum, het voeren van onderhandelingen en het coördineren van zowel het boekenonderzoek als de contractuur.

21 01 21 Geometius

Geometius

AenF Partners heeft de heer Jasper Schuur bijgestaan inzake zijn MBO in Geometius. Geometius levert meetapparatuur en systemen voor plaatsbepaling (GNSS), voor landmeetkundige, geografische en hydrografische toepassingen en is gevestigd in Almere en Arnhem.  

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder meer uit het voeren van de onderhandelingen, alsmede het structureren van de transactie.

21 01 18 Kok Infra

Kok Infra

AenF Partners heeft de aandeelhouder van Kok Infra bijgestaan bij de verkoop aan Anton Groep. Kok Infra B.V., opgericht in 1996, is een aannemer van infrastructurele werken gespecialiseerd in rioleringswerkzaamheden, grondwerk en straatwerk (grond-, weg-, en waterbouw) en is gevestigd in De Goorn.

AenF Partners heeft Verkoper begeleid bij het gehele verkoopproces. De werkzaamheden bestonden onder meer uit financiële analyses het voeren van onderhandelingen en het coördineren van zowel het boekenonderzoek als de overnamecontractuur.

21 01 18 Imbema

Imbema

Het huidige managementteam neemt 100% van de aandelen over van Imbema SMT B.V. inclusief de Duitse dochteronderneming Kunstoffchemie GmbH per 1 januari 2021.

Imbema SMT is onder de vlag van de Imbema Groep en in eigendom van de familie Bloemers uitgegroeid tot een specialist in oplossingen en toepassingen van synthetische materialen.

AenF Partners heeft het huidige management begeleid bij het volledige koopproces. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, het voeren van de onderhandelingen en het arrangeren van financiering.

20 12 10 DobFar

DobFar

DobFar is overgenomen door Medsen Apotheek, onderdeel van Bencis Capital Partners. De Onderneming is een bereidingsapotheek uit Meppel gespecialiseerd in het uitvoeren van aseptische en risicovolle bereidingen. 

AenF Partners heeft DobFar begeleid bij verschillende financiële analyses en het voeren van onderhandelingen.

Sanisale2

AenF Partners begeleidt strategische overname van Sani-Dump door Sanisale

AenF Partners heeft succesvol de aandeelhouders van Sanisale bijgestaan bij de overname van branchegenoot Sani-Dump. Door de acquisitie versterkt Sanisale zijn positie in de sanitair- en tegelmarkt. De combinatie telt daarmee 123 fysieke vestigingen in de Benelux en Curacao.

 

Sani-Dump is in 2001 opgericht door Peter van Valen en uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt voor sanitair en tegels. Met 42 vestigingen (mix van eigen winkels en franchise) is Sani-Dump één van de grootste formules van Nederland. Sanisale is circa 20 jaar geleden opgericht door Fred Grifhorst en is onderdeel van FG-Groep; een groep landelijke franchiseformules waaronder ook Keukensale, Sanistunter en Keukenstunter.

 

De werkzaamheden van AenF Partners bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, het voeren van de onderhandelingen en het arrangeren van de overnamefinanciering. In dit traject heeft AenF Partners samengewerkt met Florent (Legal) en TIC Advisory (Due-Diligence).

 

Klik hier voor het persbericht.

NewNewfork

NEWFORK VERSTERKT HET CATERING CONCEPT VAN FACILICOM GROUP

AenF Partners heeft de oprichters van NewFork (de heren Yorick van Baarsel en Roland Mathyi) bijgestaan bij de verkoop aan Facilicom Group.

 

Het New Fork-concept is inmiddels te vinden op een aantal prominente vaste locaties in en om de stad Rotterdam, zoals de Erasmus Universiteit en restaurant Futureland in de Rotterdamse haven. Daarnaast is catering een belangrijke pijler onder het bedrijf. Zo worden onder meer Coolblue en Deutsche Bank dagelijks voorzien van eten en drinken.

 

Met de overname van NewFork zet Facilicom Group een volgende stap in de uitrol van het nieuwe F&B-concept Food&i. Facilicom Group bestaat ruim 50 jaar. Met een compleet aanbod voor zowel facilitaire dienstverlening als zorg en welzijn, brengt zij haar opdrachtgevers een inspirerende leefomgeving in praktijk. Dit doen ze in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

 

Klik hier voor het persbericht.

SmartMetals

SmartMetals

Pro AT Perf IT

Pro-AT Perf-iT

De Haarlemse procesautomatiseerder ATS Global heeft Pro-AT en Perf-iT uit Hardinxveld-Giessendam overgenomen. Pro-at levert diensten op het gebied van industriële automatisering en informatietechnologie; de spin-off Perf-iT verkoopt datacenterinfrastructuurmanagement-software. Met de aankoop van Pro-AT en Perf-iT versterkt ATS Global zijn portfolio van scada- en automatiseringsoplossingen voor productie-omgevingen en datacenters, onder andere op het vlak van Industrie 4.0.  

AenF Partners heeft de aandeelhouders mogen begeleiden bij het uitvoeren van financiële analyses, het benaderen van de geschikte overname partijen en het coördineren van het boekenonderzoek en de contractuur.

Batenburg Techniek DIGIT

Batenburg Techniek

Batenburg Techniek N.V. te Rotterdam neemt per 1 november 2020 DIGIT Elektrotechniek over. Het bedrijf uit Zwaag ontwikkelt, installeert en implementeert elektrotechnische installaties voor productieprocessen. Ook voor diverse industriële klanten in Noord-Holland ontwikkelt DIGIT Elektrotechniek diverse PLC, HMI en SCADA oplossingen. Batenburg Techniek werkt als technisch dienstverlener in het hart van de smart industry. De meer dan 1.000 collega’s zijn gespecialiseerd in industriële automatisering, leveren industriële componenten en verzorgen de installatie ervan. De overname van DIGIT Elektrotechniek ondersteunt de ambitie van Batenburg Techniek om de activiteiten in de industriële automatisering verder uit te bouwen.

AenF Partners heeft Batenburg Techniek succesvol begeleid bij het gehele aankooptraject. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, coördineren van het boekenonderzoek en het voeren van de onderhandelingen.

Klik hier voor het nieuwsartikel.

HealthConnected v2

HealthConnected

HealthConnected is een ICT platform voor de eerstelijns zorg, het omvat ketenzorg ((chronische zorg, ouderenzorg en GGZ), huisartsenposten en zal ook huisartsen informatie systemen gaat aanbieden. Het HealthConnected platform biedt een geïntegreerd Elektronisch Patiënten Dossier (EPD), aangevuld met communicatie-, verwijs- en consultatiemogelijkheden.

HealthConnected is in 2017 ontwikkeld door IT en zorgprofessionals, uit onvrede met het grote scala aan verschillende ICT applicaties/ systemen/ talen die verouderd, niet onderling afgestemd- en gebruiksonvriendelijk waren.

AenF Partners heeft HealthConnected in 2019 bijgestaan tijdens het aantrekken van extern kapitaal zodat de onderneming verder haar platform uit kon bouwen en uitrollen in Nederland.

Klik hier voor het persbericht.

20 08 25 Geodan

Geodan

AenF Partners heeft de oprichters en aandeelhouders bijgestaan bij de verkoop van Geodan aan GOConnectIT, een deelneming van Main Capital.

 

Geodan is de marktleider op het gebied van Location Intelligence en levert diensten aan de wetenschap, overheid en het bedrijfsleven. De onderneming biedt maatwerkprojecten op het gebied van building information management (bim), 3D en augmented reality aan klanten als ProRail, PostNL, Ministerie van I&W en BZK, Stedin en BAM. Het 'Flagship product' van Geodan is GeodanMaps, een cloud-based platform voor geo-data en locatie-gebaseerde oplossingen. Om waarde en duurzame groei te blijven creëren, is besloten om de krachten te bundelen met GOconnectIT.

 

AenF Partners heeft de aandeelhouders van Geodan succesvol begeleid bij het gehele verkooptraject. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, coördineren van het boekenonderzoek en het voeren van de onderhandelingen.

 

Klik hier voor het nieuwsbericht.

Duvyis Wiener v2

Royal Duyvis Wiener

20 07 13 Sanare

Sanare Zorg & Welzijn 

Sanare Zorg & Welzijn Groep is overgenomen door Bergstein Partners B.V. Sanare Zorg & Welzijn Groep is de naam van de overkoepelende onderneming waaronder de diensten van Sanare Thuiszorg B.V., Vivere Wonen B.V. en Aandacht van Sanare B.V. vallen. Zorgverleners zijn werkzaam voor de verschillende organisaties. Hierdoor zijn de organisaties flexibel doch verbonden. Door deze interne verwevenheid is de organisatie in staat 24-uur per dag kwalitatief hoogstaande zorg te leveren. Hierbij vormen aandacht en tijd voor de cliënt altijd de basis.

Vanuit Sanare Thuiszorg B.V. wordt verpleging, verzorging en begeleiding aan huis aangeboden in de gemeente Zuidplas en (regio) Gouda. De organisatie is in het bezit van een WTZi-toelating (Wet toelating zorginstellingen) en heeft contracten afgesloten met zorgverzekeraar VGZ omtrent de Wet langdurige zorg (Wlz) en de Zorgverzekeringswet (Zvw). 

Vivere Wonen B.V. exploiteert een luxe zorgvilla in Moordrecht conform de woonvorm Kleinschalig wonen (Ksw). Het gemoderniseerde historische pand van de Stichting Van Drost–IJserman wordt door Vivere gehuurd en omvat 13 ruime appartementen bestemd voor een langdurig verblijf en twee logeerkamers voor een tijdelijk verblijf. De zorgvilla wordt onder andere bewoond door patiënten met een niet-aangeboren hersenaandoening. 

Vanuit Aandacht van Sanare B.V. wordt logeren in Vivere en activerende begeleiding, mantelzorgondersteuning en (in een enkel geval) huishoudelijke hulp (via PGB) aangeboden in de gemeente Gouda en omstreken. De diensten van Aandacht van Sanare worden gefaciliteerd door een afgesloten contract met de gemeente Zuidplas en Gouda omtrent de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).

AenF Partners heeft Bergstein Partners mogen begeleiden bij het gehele overnametraject, inclusief het arrangeren van bancaire overnamefinanciering.

20 07 13 Henri Bloem

Henri Bloem

Henri Bloem Utrecht is een wijnspeciaalzaak met een breed scala aan wijnen uit diverse regio’s. Eén van de aandeelhouders van Henri Bloem Utrecht heeft de andere aandeelhouder uitgekocht. AenF Partners heeft de verkopende aandeelhouder mogen begeleiden bij het opstellen van financiële analyses en het voeren van de onderhandelingen.

20 06 12 Gebr. Van Langen

Gebr. van Langen

20 06 29 Frigolanda

Frigolanda

20 06 12 BeeSmart

BeeSmart

20 02 12 Klimbos

Klimbos Nederland

AenF Partners heeft de oprichters en aandeelhouders van Klimbos Nederland bijgestaan bij de verkoop van de onderneming aan de 4est. 

Klimbos Nederland is de specialist op het gebied van klimparadijzen in bosrijke omgevingen. Jaarlijks ontvangt het Klimbos zo’n 100.000 gasten. De onderneming heeft vier verschillende locaties verdeeld over Nederland. In 2009 is de eerste locatie geopend op de Veluwe.

AenF Partners heeft de aandeelhouders succesvol begeleid bij het gehele verkooptraject. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, het zoeken van overname kandidaten, opstellen informatiememorandum, coördineren van het boekenonderzoek en het voeren van de onderhandelingen.

20 02 11 Sellvation

Sellvation Marketing

AenF Partners heeft de oprichters en aandeelhouders van Sellvation Marketing bijgestaan bij de (gedeeltelijke) verkoop van de onderneming aan de Nederlandse MKB Participatiemaatschappij.

Sellvation levert software en diensten voor data-driven marketing en marketing automation.

Hierbij vertalen zij ‘Big Data’ naar relevante inhoud voor e-mailnieuwsbrieven en landingpages. De onderneming ondersteunt haar klanten op het gebied van marketing automation met softwarepakketten die via API’s te koppelen zijn aan systemen van derden (zoals webshop- en kassasystemen). 

AenF Partners heeft de aandeelhouders succesvol begeleid bij het gehele verkooptraject. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, het zoeken van overname kandidaten, opstellen informatiememorandum, coördineren van het boekenonderzoek en het voeren van de onderhandelingen.

20 02 10 CleanProfs

Cleanprofs

 

02 02 06 Hofstaete

Hofstaete

AenF Partners heeft Marinus Kreuze, oprichter en eigenaar, bijgestaan bij de verkoop van Hofstaete aan De Goudse. Hofstaete is de ontwikkelaar van het verzekeringsplatform HIP Next – Hofstaete Internet Platform, waarmee verzekeringsflows optimaal worden gestroomlijnd en ondersteund. Zowel adviseurs en verzekerden als acceptanten en schadebehandelaars maken gebruik van het platform.

Het platform is voor De Goudse al jarenlang een cruciale factor. Met de overname is essentiële kennis voor de toekomst geborgd en kan gezamenlijk worden gewerkt aan de doorontwikkeling van het platform.

AenF Partners heeft de heer Kreuze succesvol begeleid bij het gehele verkooptraject. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, opstellen informatiememorandum, coördineren van het boekenonderzoek en het voeren van de onderhandelingen.

Klik hier voor het persbericht.

20 06 12 LNBB

LNBB

AenF Partners heeft de aandeelhouders van LNBB geadviseerd bij de overname door Montae & Partners, onderdeel van Söderberg & Partners.

LNBB, gevestigd in Amersfoort en Dordrecht, adviseert werknemers, ondernemingsraden en ondernemers over pensioen- en inkomstenregelingen.

Montae & Partners is actief op het gebied van pensioen, zorg en arbeidsongeschiktheid en maakt deel uit van het Söderberg & Partners netwerk.

20 01 09 Innovative Fresh

Innovative Fresh

19 12 14 Lexima

Lexima

Per 1 januari 2020 is de heer Kleintjens teruggetreden als algemeen directeur en eigenaar van Lexima. Hij wordt opgevolgd door Falk Beerten; directeur-eigenaar van Sensotec.

Lexima is een maatschappelijk georiënteerde onderneming die iedereen met een lees- of schrijfprobleem wil helpen om succesvol te zijn op school, op het werk of in de vrije tijd. Lexima is de grootste leverancier van ICT-hulpmiddelen bij dyslexie en technologische oplossingen ter voorkoming van leesproblemen. 

Sensotec is een toonaangevend Belgisch bedrijf dat voor de internationale markt hulpmiddelen ontwikkelt voor mensen met visuele problemen of leesproblemen zoals dyslexie. Lexima en Sensotec werken al jaren nauw samen en vullen elkaar uitstekend aan.

20 01 09 Meeting Plaza

Meeting Plaza

Per januari 2020 is Meeting Plaza Utrecht overgenomen door Aristo.

Meeting Plaza is een unieke vergaderlocatie en (mede vanwege haar centraal gelegen locatie) een begrip in de markt. De overname is een mooie uitbreiding op het bestaande concept van Aristo; al ruim 35 jaar aanbieder van vergaderruimtes verspreid over drie locaties in Nederland.

AenF Partners trad op als adviseur voor de verkopende partij tijdens het gehele proces.

Klik hier voor het nieuwsbericht.

20 01 09 S2M

Seats2Meet

Marcel Nicolaas heeft per januari 2020 de aandelen van Seats2Meet Utrecht overgenomen. 

De Onderneming faciliteert ondernemers, zelfstandig professionals (“ZP’ers”), bedrijven en instellingen in vergader- en meeting faciliteiten. Onderscheidend en kenmerkend voor het Seats2Meet Utrecht is de sociaal maatschappelijke focus waarbij vergaderzalen en werkplekken tegen een relatief betaalbare prijs worden verhuurd. Marcel Nicolaas is bekend met het concept. Eerder zette hij drie succesvolle Seats2Meet locaties op in Brabant (Eindhoven, Den Bosch en Tilburg).

AenF Partners heeft de verkopers bijgestaan tijdens het gehele proces; van financiële analyse tot het opstellen van memoranda en voeren van de onderhandelingen.

Klik hier voor het persbericht.

20 02 07 Tinqwise3

TinQwise

AenF Partners heeft de heer Joost Uitdewilligen begeleid bij het uitbreiden van zijn belang in TinQwise Holding B.V.

TinQwise is specialist in het ontwikkelen en produceren van (digitale) leeroplossingen. De consultants van TinQwise passen diverse leervormen toe om zodoende het beste uit een groep te halen (blended learning, immersive learning, gamification, etc.). Deze leervormen zijn uitstekend te gebruiken bij diverse thema’s als onboarding, compliance en performance support.

19 12 02 BNI

BNI

AenF Partners heeft de heren Aqil Radjab en Jos Baas begeleid bij de verkoop van hun onderneming aan BNI Global.

BNI is in 35 jaar uitgegroeid tot een organisatie met netwerken in meer dan 70 landen verspreid over de wereld. BNI bestaat uit ondernemers/professionals die elkaar helpen om hun bedrijf te laten groeien. Met de overname door de wereldwijde BNI-organisatie wordt een nieuw hoofdstuk in de ontwikkeling van BNI Nederland en Vlaanderen ingezet. 

AenF Partners heeft de verkopers begeleid bij het gehele proces, dat bestond uit (onder meer) opstellen van financiële analyse, coördineren van het DD en het voeren van de onderhandelingen.

20 01 09 MAM

MAM's 

AenF heeft een van de aandeelhouders van MAM’s Kinderopvang begeleid bij de verkoop van het aandelenpakket. 

MAM’s Kinderopvang biedt professionele kinderopvang voor kinderen in de leeftijd vanaf 3 maanden tot 13 jaar vanuit meerdere locaties. 

De werkzaamheden van AenF Partners bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses en (het ondersteunen bij) de onderhandelingen.

19 12 02 Mesa

Mesa

19 10 18 Beacon

Verhaert verwerft de aandelen van BEACON

 

Per oktober 2019 bundelt BEACON de krachten met Verhaert. BEACON (NL) is een adviesbureau gespecialiseerd in projectmanagement van productinnovatie. Als interim projectmanager, adviseur aan de zijlijn of als expert met specifieke kennis coördineert en adviseert BEACON gedurende alle fases van het innovatieproces tot het moment dat innovatie leidt tot omzet. Verhaert (BE) is eveneens een vooraanstaand innovatiebureau dat voornamelijk opereert vanuit de regio Antwerpen. Als toonaangevende innovatiegroep in integrale productontwikkeling helpt Verhaert bedrijven en ondernemers bij het ontwikkelen en uitvoeren van succesvolle innovatietrajecten.

 

De diensten van beide partijen zijn zeer complementair. De bundeling stelt zowel BEACON als Verhaert in staat om de diensten en het team de komende jaren verder te laten groeien, en het marktaandeel uit te breiden in een aantal nieuwe branches.

 

AenF Partners heeft de oprichters van BEACON succesvol begeleid bij het gehele verkooptraject. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, opstellen informatiememorandum, benaderen van geschikte kopers en het voeren van de onderhandelingen.

20 01 06 IQ Packing

I.Q. Packing

19 10 09 Together detachering

Together Detachering

AenF Partners heeft de heer Sytze Baarda, oprichter van Together Detachering B.V., ondersteund bij het realiseren van een MBO-transactie.

Together is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag naar ICT-personeel vanuit het bedrijfsleven en aanbod vanuit de arbeidsmarkt. Together is gevestigd in Amsterdam en levert gekwalificeerde professionals voor zowel tijdelijke als vaste posities. Vanaf september 2019 zijn de aandelen overgedragen aan de heer Han Los; tot die tijd actief als sales manager binnen Together Detachering.

De werkzaamheden van AenF Partners bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, opstellen financieringsmemorandum en het voeren van de onderhandelingen.

19 10 28 Sieben

SiebenTools verwerft de aandelen van Endstra Deco

Endstra Deco is overgenomen door SiebenTools.

AenF Partners heeft de aandeelhouders van SiebenTools bijgestaan bij de koop van de aandelen van Endstra Deco.

SiebenTools is een groothandel met een zeer uitgebreid assortiment gereedschappen. Endstra Deco is dé leverancier gespecialiseerd in (de handel in) non-paint artikelen gericht op de professionele schilder.

Door deze overname kan SiebenTools direct het assortiment uitbreiden en tevens de professionele schilder direct bedienen.

19 10 09 Whis

WHIS

19 07 05 Rendement

BelastingBelangen

De Rotterdamse uitgeverij Rendement heeft het magazine BelastingBelangen overgenomen van Uitgeverij MKB Fiscaal Advies. BelastingBelangen is een fiscaal magazine voor MKB-ondernemers en hun adviseurs. Ook het cursusaanbod dat wordt verzorgd in samenwerking met Auxilium Adviesgroep en de NBA is onderdeel van de overname.

AenF Partners heeft de aandeelhouders van BelastingBelangen (onder andere) mogen adviseren bij het benaderen van de partijen, de onderhandelingen en de coördinatie van de contractuur.

29 06 27 Bel Impex

Bel Impex

Groothandel in fruit Bel Impex wordt overgenomen door de Nederlandse MKB Participatiemaatschappij. Bel Impex is een Nederlandse snelgroeiende in- en exporteur van (exotisch) groente, fruit en specerijen. Onder de Nederlandse MKB Participatiemaatschappij zal Bel Impex dienen als een platform om een buy-and-build strategie in te zetten.

AenF Partners heeft de aandeelhouders van Bel Impex mogen begeleiden bij het verkooptraject. De diensten zagen onder andere toe op het opstellen van een waardering, het voeren van de onderhandelingen en het coördineren van het boekenonderzoek en de contractuur.

19 07 03 TS systems

TS Systems

Festos verwerft een meerderheidsbelang in TS Systems. TS Systems ontwikkelt en verkoopt machines aan de internationale poederverwerkende industrie. TS Systems was op zoek naar een nieuwe aandeelhouder en heeft deze in Festos gevonden.

AenF Partners heeft Festos mogen begeleiden bij het arrangeren van financiering en de contractuur.

19 05 15 QDelft

QDelft

 

Netcompany, een beursgenoteerde IT onderneming uit Denemarken, heeft QDelft overgenomen.

 

QDelft is opgericht in 1996 en is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, hosten en beheren van (web)applicaties en centrale voorzieningen.

De  toetreding van QDelft tot de Netcompany familie is een belangrijk stap in de richting van het doel van Netconpamy om marktleider van Noord-Europa te worden.

AenF Partners heeft aandeelhouders van QDelft succesvol begeleid bij het gehele verkooptraject (financiële analyses, opstellen informatiememorandum, coördinatie due-diligence, alsmede het voeren van de onderhandelingen).

 

Klik hier (of hier voor Engels) voor het volledige nieuwsbericht. 

19 05 22 Alpha Railkoker V2

Alpha Railkoker

Alpha Railkoker houdt zich bezig met het leveren van railkokers die worden ingezet voor het maken van een verbinding tussen een transformator en een hoofdverdeler. Batenburg Techniek werkt als technisch dienstverlener in het hart van de smart industry. De meer dan 1.000 collega’s zijn gespecialiseerd in industriële automatisering, leveren industriële componenten en verzorgen de installatie ervan. Alpha Railkoker zal Batenburg Techniek ondersteunen bij de rol die zij wilt spelen in de energietransitie.

AenF Partners heeft Batenburg Techniek mogen begeleiden bij het gehele overnametraject.

19 05 21 ABEL

AbelTalent

AenF Partners heeft een deel van de aandeelhouders bijgestaan bij de uitkoop van de andere aandeelhouders. 

AbelTalent is gespecialiseerd in capaciteits-oplossingen en projecten in het werkveld van de fysieke leefomgeving en aanverwante beroepsvelden.

AenF Partners heeft het hele traject, inclusief financiering, mogen begeleiden.

19 06 19 Lodder

Lodder Software

AenF Partners heeft Lodder Software mogen begeleiden bij de aankoop van een onderdeel van Multicard.

Lodder Software ondersteunt tankstations, tankstationsketens, de oliehandel en bunkering bij haar administratieve en logistieke processen door middel van innovatieve software.

19 04 09 Vrije Academie

Vrije Academie

 

Amerart, onderdeel van Amerborgh, verwerft een aandelenbelang in de Vrije Academie. 

 

De Vrije Academie verzorgt colleges op het gebied van kunst en cultuur voor jaarlijks ruim 40.000 cursisten, in meer dan 40 steden in Nederland. Haar gratis magazine gewijd aan onder andere kunstgeschiedenis, filosofie, muziek, fotografie en architectuur bereikt meer dan 110.000 huishoudens en is daarmee de grootste kunst & cultuurtitel van Nederland. Peter van Duinen, een van de twee oprichters van de in 1990 gestarte culturele onderneming, blijft na de overname aan als directeur.

 

AenF Partners heeft de verkoper in het gehele proces bijgestaan. 

 

Klik hier voor het nieuwsbericht. 

19 05 20 Actis

Actis

19 05 15 YMCA

YMCA

AenF Partners heeft YMCA Nederland, een non-profitorganisatie vooral actief op het gebied van recreatie en vrije tijd voor jongeren, bijgestaan bij de acquisitie van conferentiecentrum Kaap Doorn.

AenF Partners heeft het hele traject begeleidt. Van het opstellen van biedingen en de financieringsaanvraag tot en met de contractuur.

19 05 16 HKV

Hotelkamerveiling

19 03 13 Ngage

Ngage Media

Ngage Media overgenomen door beursgenoteerde Ocean Outdoor (UK). Ngage Media is de absolute marktleider in de Digital Out Of Home (DOOH) markt. 

 

Het Britse Ocean Outdoor heeft Ngage Media overgenomen, exploitant van > 80 grote digital reclameschermen op strategische locaties. Naast Ngage Media verwerft het beursgenoteerde Ocean ook de aandelen van Interbest, exploitant van circa 90 reclamemasten langs snelwegen. Deze overnames zijn de eerste stap in het Europese expansieplan van Ocean.

 

AenF Partners heeft de oprichters van Ngage Media succesvol begeleid bij het gehele verkooptraject (financiële analyses, opstellen informatiememorandum, coördinatie due-diligence, alsmede het voeren van de onderhandelingen).

 

Klik hier voor het nieuwsbericht

19 05 15 FORA

Pack It

19 01 24 Eureco Pharma

Eureco-pharma

19 01 04 PMT Groep

PMT Groep

AenF Partners heeft een deel van de aandeelhouders van PMT Groep begeleid bij de uitkoop van een deel van de mede aandeelhouders.

PMT Groep is een gerenommeerd detacheringsbureau gespecialiseerd in de pensioen & leven branche gevestigd te Gouda. Sinds de oprichting in 2000, is de onderneming gegroeid tot een belangrijke speler in de markt voor pensioen & leven. Bij PMT zijn ruim 100 FTE werkzaam.

19 01 21 Administer

Administer

MKB Finance heeft de activiteiten van Administer overgenomen. Beide bedrijven zijn een administratief- en fiscaal adviesbureau voor MKB-ondernemers in de regio Utrecht. Door de combinatie ontstaat een grotere organisatie die een breder scala aan regionale klanten kan bedienen.

AenF Partners heeft Administer mogen begeleiden bij het gehele verkoopproces.

19 01 04 BRC

Brain Research Center

AenF Partners heeft een de heer Prins begeleid bij het uitbreiden van zijn belang in Brain Research Center.

Brain Research Center is een onderzoekscentrum gespecialiseerd in klinisch onderzoek (ook wel “trials” genoemd) naar nieuwe medicatie tegen alzheimer en andere hersenaandoeningen. De onderneming heeft preferred partnerships met onder andere VU Medisch Centrum en Amsterdam Neuroscience.

19 01 04 ITC Groep

ITC Groep

AenF Partners heeft de heer Van Leest begeleid bij de verkoop van zijn aandelenpakket.

ITC Groep helpt ondernemingen bij het winnen van aanbestedingen. Dit doet zij onder meer door te helpen met het schrijven van EMVI- en BVP- plannen.

19 01 04 Prevermo

Prevermo

18 11 26 Vouchercompany

Vouchercompany

18 11 15 BpN Groep

BpN-Groep

18 10 15 Autec VLT

Autec - VLT 

Oprichter Cornelis van Leeuwen (84) verkoopt zijn bedrijf Van Leeuwen Test Systems (VLT) aan zijn zoon Theo van Leeuwen, dga van equipmentleverancier Autec-Vlt in Montfoort.

 

Klik hier voor het nieuwsbericht. 

18 08 30 Bprocare

BproCare

BproCare ontwikkelt en levert zowel de hardware als de software van zorg-oproepsystemen. Daarnaast heeft BproCare de eigen ATC Server ontwikkelt, die het 'hart' vormt van het BproCare zorg communicatieplatform.

AenF Partners heeft BproCare begeleid bij het gehele overnametraject aan Zetacom, deelneming van Gilde Healthcare.

18 10 01 A rea Prevermo

A-rea

18 11 28 Tuk Tuk

Tuk Tuk Factory

18 10 29 In Ovo

In Ovo

Het Nederlandse biotechbedrijf In Ovo heeft 'enkele miljoenen' opgehaald om een machine te ontwikkelen die razendsnel het geslacht van kippeneieren kan analyseren.

 

AenF Partners heeft In Ovo bij het gehele traject mogen begeleiden

 

Klik hier voor het volledige nieuwsbericht. 

18 08 02 Adelco

Batenburg Techniek neemt Adelco Electronics over

Batenburg Techniek N.V. heeft de acquisitie afgerond van Adelco Electronics B.V. (“Adelco”) gevestigd in Capelle aan den IJssel. Adelco is gespecialiseerd in displays voor industriële toepassingen, in modules voor embedded computing en in componenten voor draadloze communicatie. De overname van Adelco past in de strategie om te groeien in de toelevering van producten en diensten aan de industrie. De productlijnen van Adelco zorgen voor een goede versterking van de divisie Industriële Componenten van Batenburg Techniek.

AenF Partners heeft Batenburg wederom bij het gehele aankooptraject mogen begeleiden.

Klik hier voor het nieuwsbericht.

Visma PinkWeb

PinkWeb overgenomen door Visma Group

Visma heeft Pink Web Applications B.V. overgenomen. PinkWeb is leverancier van de innovatieve oplossing Client Online, een online klantinteractieplatform voor accountantskantoren en hun cliënten. De overname past in de strategie van Visma, de grootste leverancier van cloudsoftware in Europa, om de activiteiten in Nederland verder uit te breiden, met een sterke focus op de accountancysector.

AenF Partners heeft de Verkoper bij het gehele verkooptraject begeleid (financiële analyses, opstellen informatiememorandum, benaderen van geschikte kopers, coördinatie due-diligence, alsmede het voeren van de onderhandelingen).

Klik hier voor het nieuwsbericht.

18 10 18 AB Het Spectrum

AB Het Spectrum

Trainspot

Trainspot

Trainspot is een jonge en snel groeiende onderneming. Zij heeft een in-house ontwikkeld, hoogwaardig leersysteem en maakt gebruik van de combinatie van e-learning en ‘fysieke presence’. Hierdoor kunnen cursisten op de voor hen meest passende wijze trainingen volgen. 

De Onderneming maakt de afgelopen jaren een flinke groei door – met de opening van nieuwe locaties, het e-learning platform en veel nieuwe trainingen. Om deze groei te kunnen managen en voortzetten, is een MBI-kandidaat gevonden.

Oprichters Rob Broekmans en Sandra Verbeek stappen uit de dagelijkse operatie en blijven als adviseur verbonden om de kwaliteit te borgen en de verdere groei te faciliteren.

De werkzaamheden van AenF Partners omvatte (onder meer) het uitvoeren van financiële analyses, het opstellen van een informatiememorandum alsmede het samenbrengen van partijen.

Tombstone Van Deuveren

Van Deuveren Traffic

Boels Rental, één van Europa’s leidende verhuurbedrijven, heeft de aandelen van Van Deuveren Traffic B.V. overgenomen. Met de overname van Van Deuveren Traffic, dat net als Boels een familiebedrijf is, worden de gespecialiseerde business units van Boels verder uitgebreid. Van Deuveren Traffic is gespecialiseerd in de verhuur van onder meer outdoor mobiele informatievoorzieningen bij wegwerkzaamheden, zoals Tekstkarren.

Gert Van Deuveren, directeur van Van Deuveren Traffic: “Van oudsher leverde ons bedrijf zijn diensten aan Rijkswaterstaat. Inmiddels zijn we doorgegroeid naar bewegwijzering voor snelwegen en crowd-management tijdens evenementen en festivals. Met ons team van 45 enthousiaste medewerkers zijn we nu marktleider in onze sector en toe aan de volgende groeifase. Boels biedt ons die kans doordat we nu gebruik kunnen maken van hun internationale netwerk van meer dan 400 vestigingen. We kunnen nu versneld verder groeien.”

Pierre Boels, CEO van Boels Rental: “We zijn erg blij met de overname van Van Deuveren Traffic. Er is een grote overlap in klantsegmenten zoals wegenbouw, de event sector en overheden. De overname van Van Deuveren Traffic past binnen de strategie van Boels om het productportfolio en de diensten binnen de specialistische verhuur verder uit te breiden. We voorzien in de behoefte van onze klanten middels het one stop shopping principe inclusief specialismen.”

AenF Partners heeft de Verkoper bij het gehele verkooptraject begeleid (financiële analyses, opstellen informatiememorandum, benaderen van geschikte kopers, coördinatie due-diligence, alsmede het voeren van de onderhandelingen).

Klik hier voor het nieuwsbericht.

18 06 21 Fun2Give

Fun2Give

Fun2Give is gespecialiseerd in het ontwerp en leveren van speelgoedartikelen. De Onderneming levert haar artikelen aan internationale retailers, waaronder Walmart, Albert Heijn en Kaufland.

AenF Partners heeft de koper begeleid bij de uitkoop van haar mede-aandeelhouder. De werkzaamheden bestonden (onder meer) uit het uitvoeren van een financiële analyses, het voeren van onderhandelingen alsmede het structureren van de transactie.

18 08 29 Bij den dom

Bij den Dom

AenF Partners heeft mevrouw Hansen begeleid bij de verkoop van haar aandelen van Bij Den Dom.

Bij Den Dom is een interieur designer en (high-end) meubelzaak gevestigd in Utrecht met bijna 100 jaar ervaring.

18 08 29 Movimento

Movimento

AenF Partners heeft Movimento begeleid bij het laten toetreden van een nieuwe aandeelhouder.

De activiteiten van Movimento bestaan uit executive search, interim management, leiderschap ontwikkeling, intervisie en coaching in de gezondheidszorg.

18 05 14 Para Mi

Para Mi

AenF Partners has assisted Mr. Henk Heessels with the transfer of 100% of the shares in Para Mi B.V. to his son Nick Heessels in cooperation with family fund Wijkermeer Investments.

Para Mi B.V. was set up in 2011 by Henk Heessels and his son Nick. The brand has grown into a successful international brand for women's trousers with 800 points of sale in Europe. The Para Mi brand is known for its consistent quality, fit and comfort. The company has the trousers manufactured in Turkey. Para Mi has experienced tremendous growth since its inception and, together with Wijkermeer, will further accelerate this growth.

 Quote Nick Heessels:

"Wijkermeer Investments has a lot of experience in growing brands. I can put this expertise to good use to help Para Mi into the next phase. The focus will be on export and the international online strategy".

18 05 24 SmartMetals

SmartMetals

AenF Partners heeft de aandeelhouders van SmartMetals Mounting Solutions B.V. begeleid bij de gedeeltelijke verkoop van hun aandelen. 

 

Klik hier voor het nieuwsbericht. 

18 03 23 Tytho

Tytho

AenF Partners heeft de oprichters van Tytho begeleid bij de verkoop van de aandelen aan Deloitte.

 

Tytho B.V. is opgericht in 2011 en gevestigd te Rotterdam. De Onderneming is gespecialiseerd in het bieden van automatiseringsoplossingen ter ondersteuning van de klant op het gebied van indirect tax en transfer pricing. Met circa dertig professionals is Tytho actief voor uiteenlopende opdrachtgevers binnen de sectoren FMCG, financial services, productie en zakelijke dienstverlening. Tytho vormt een versterking van Deloitte’s Tax & Legal business. Met deze overname geeft Deloitte verder inhoud aan de groeistrategie, met technologie als een van de belangrijkste speerpunten.

 

AenF Partners begeleidde het gehele verkoopproces. De dienstverlening bestond onder meer uit het opstellen van een informatiememorandum, het voeren van de onderhandelingen, alsmede het begeleiden van het boekenonderzoek.

 

Klik hier voor meer informatie over de achtergrond van de transactie.

10 03 09 CleanDye

CleanDye

AenF Partners heeft CleanDye, 's werelds eerste water- en procesvrije textielvervenfabriek in Vietnam, begeleidd bij het aantrekken van financiering vanuit de Nederlandse overheid (DGGF).

De fabriek van CleanDye bestaat uit machines met 100% water- en proceschemicaliënvrije textielverfoplossing. CleanDye gebruikt koolstofdioxide (CO2) in plaats van traditioneel water als oplosmiddel voor het kleurstofsysteem. Deze machines zijn al in gebruik in Taiwan en Thailand. Ze zijn nu klaar voor grootschalig commercieel gebruik en alom gezien als de nieuwe standaard in de textielvervenindustrie.

Voor het volledige nieuwsbericht klik hier.

18 02 16 Tritel

Tritel

AenF Partners heeft de aandeelhouders van Tritel B.V. begeleid bij de verkoop aan Vortex Capital Partners. 

Tritel is een onafhankelijke adviseur in de telecombranche en biedt totaaloplossingen aan op het gebied van data- en telecommunicatie voor de zakelijke markt. 

Klik hier voor het nieuwsbericht. 

18 02 16 Back in shape

Back In Shape

Back In Shape is gevestigd in Badhoevedorp en heeft vier hoofdactiviteiten: Fysiotherapie, Fitness, DBC (Documentation Based Care) en Re-integratie naar Werk.

AenF Partners heeft Verkoper begeleid met de verkoop van zijn aandelen aan het management team. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het opstellen van een pitch deck, het uitvoeren van een waardebepaling en het voeren van de onderhandelingen.

18 02 16 DataVision

Batenburg Data Vision

AenF Partners heeft Batenburg Techniek N.V. begeleid bij haar verkoop van de cameratak DataVision aan Stemmer Imaging Zutphen, onderdeel van het Duitse Stemmer Imaging.

DataVision is een gespecialiseerde leverancier van imaging- en machine visionoplossingen in Nederland. 

AenF Partners heeft het gehele verkooptraject begeleid (financiële analyses, coördinatie due-diligence, alsmede het voeren van de onderhandelingen).

Klik hier voor het nieuwsbericht.

Motorenco jpg

Motorenco

AenF Partners heeft LaBerg B.V. begeleid bij de verkoop van haar aandelenbelang in Motorenco Holding B.V.

Motorenco houdt zich bezig met diverse activiteiten in de metaal. Zo heeft de Onderneming een voorraadhoudende groothandel in allerlei soorten en maten metaal. In de eigen machinefabriek worden de materialen bewerkt. De activiteiten vinden plaats op één locatie in Beverwijk. 

De dienstverlening van AenF Partners bestond voornamelijk uit de financiële analyse, het voeren van de onderhandelingen, alsmede het structureren van de transactie.

Crypsys tombstone

CRYPSYS

AenF Partners heeft de heer Westerhoff begeleid bij de verkoop van zijn onderneming (CRYPSYS) aan Infinigate.

CRYPSYS  is een value added distributeur van ICT- security oplossingen in zowel Nederland, België als Luxemburg. De onderneming is gevestigd in Gorinchem. Onder leiding van de heer Westerhoff heeft CRYPSYS door de jaren heen een mooie groei laten zien, welke ook opgevallen is buiten de landsgrenzen.

Infinigate, gevestigd in Rotkreuz te Zwitserland en onderdeel van HIG Capital, is eveneens een value added distributeur in ICT- security. Door de acquisitie van CRYPSYS weet Infinigate hun dekking van de West-Europese ICT-security markt verder uit te breiden.

AenF Partners heeft het gehele verkooptraject begeleid (financiële analyses, coördinatie due-diligence, alsmede het voeren van de onderhandelingen).

Klik hier voor het nieuwsbericht.

Loos Groep

Loos Beton Groep

AenF Partners heeft de heer Loos begeleid bij de verkoop van zijn onderneming (Loos Beton Groep) aan de Anton Groep.

Loos Beton Groep is specialist op het gebied van storten en afwerken van betonvloeren voor zowel infraprojecten als projecten in de utiliteitsmarkt. De onderneming is gevestigd in Obdam en begin jaren ’90 door de heer Loos opgericht. Onder zijn leiding is Loos Beton Groep uitgegroeid tot een voorname speler in de markt.

Anton Groep, eveneens gevestigd in Obdam, is leverancier van innovatieve oplossingen voor de staal- en betonbouw, industriële installaties en rail&infra.

AenF Partners heeft het gehele verkooptraject begeleid (financiële analyses, coördinatie due-diligence, alsmede het voeren van de onderhandelingen).

Miele Bundles

Miele Nederland - Bundles

AenF Partners heeft Miele Nederland B.V. begeleid bij haar participatie in Bundles B.V.

Bundles levert witgoedartikelen op basis van een abonnementenmodel. Dit concept speelt in op een wereldwijde trend van het betalen naar gebruik en het delen van kapitaalsintensieve producten.

Miele is als leverancier (van wasmachines, drogers en vaatwassers) sinds de oprichting van de onderneming bij Bundles betrokken. De financiering zal worden aangewend voor het (verder) ontwikkelen van het softwareplatform en algoritmes om de dienstverlening naar andere branches uit te kunnen breiden.

Klik hier voor het nieuwsbericht.

 

17 12 15 Revision

Re-Vision

Re-Vision heeft de aandelen verworven van Moolenaar Development & Consultancy (MDC) B.V.

Re-Vision is marktleider op het gebied van zelf-scan oplossingen. De onderneming heeft aansprekende internationale klanten, waaronder tier-one retailketens als Carrefour, Tesco, Marks & Spencer, ASDA en Coop.

MDC bouwt op exclusieve basis de software voor Re-Vision. Daarnaast verzorgen medewerkers van MDC de implementatie bij klanten.

Met de overname heeft Re-Vision een sterke positie in de gehele waardeketen verworven.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder meer uit het arrangeren van de financiering en het voeren van de (eind-)onderhandelingen.

BagsPlaza

BagsPlaza

AenF Partners heeft mevrouw Yilmaz begeleid bij de verkoop van de activiteiten van Bags Plaza aan Ridam Notions B.V.

BagsPlaza is een webshop met een zeer ruim en gevarieerd aanbod aan tassen. Het assortiment bestaat uit modieuze dames- en herentassen alsmede functionele school-, weekend-, akte- en kindertassen.

Ridam Notions is leverancier van consumentengoederen op het gebied van naaifournituren en reisaccessoires. Met de overname voegt Ridam Notions een extra afzetkanaal aan haar portfolio toe.

AenF Partners heeft de cliënt begeleid bij het zoeken naar een geschikte overnamepartij, het uitvoeren van financiële analyses, opstellen van het pitch deck, alsmede het structureren van de transactie.

171006 Tombstone Van Miltenburg

Aannemingsbedrijf Van Miltenburg

AenF Partners assisted the shareholders of Aannemingsbedrijf P.A. Van Miltenburg & Zn. B.V. in the sale of a majority interest to the VB Groep.

Aannemingsbedrijf P.A. Van Miltenburg & Zn B.V. sold a majority interest to the VB Groep. The combined company will work on further expansion of its activities under the name VB Groep. The acquisition and the growth ambitions of both companies enabled the VB Groep to expand in the direction of Utrecht.

The activities of AenF Partners included drawing up an information memorandum, finding a suitable acquisition party, carrying out financial analyses, conducting negotiations, supervising the book review, drawing up contracts and structuring the transaction.

Click here for the press release.

17 09 22 HollandFit

HollandFit

AenF Partners assisted Mr. Van Zwieten in the sale of an interest to an investor.

Holland Fit specialises in developing motivational services to stimulate the vitality of employees, managers and organisations. Holland Fit focuses in particular on optimising the sustainable employability of employees in a business-to-business model. Together with the investor, we will work on the further development of the platform and facilitate further growth in the reintegration market.

The activities of AenF Partners included drafting an information memorandum, carrying out financial analyses, searching for potential investors, negotiations and structuring the transaction. 

RTL Z MKB Ondernemers Congres

MKB Ondernemers Congres

AenF Partners assisted Mr. Wouter Matthijs, operator of the concept SME Entrepreneur Congress, with the participation of RTL Z.

The SME Entrepreneurs Congress is the largest SME event in the Netherlands. The set-up, in which inspiring speakers are alternated with workshops and break-out sessions, was a great success right from the start. 

 

The participation fits in with RTL Z's strategy to focus on digital, television and events. RTL Z wants this event to grow into an entrepreneurial network where online, with seminars and workshops, 'doing business together' will take centre stage throughout the year, thus strengthening its position as a meeting and knowledge place for enterprising Netherlands.

Click here for the news report.

The activities of AenF Partners included setting up a pitch deck, conducting negotiations and structuring the transaction.

Schermafbeelding 2017 03 03 om 09.20.08

Mavanti B.V.

AenF Partners heeft de aandeelhouders van Mavanti B.V. begeleid bij de verkoop aan een Family Buy-In.

Mavanti B.V. is specialist in het ontwerpen, produceren en leveren van een breed assortiment (wissel)lijsten en ophangsystemen. Mavanti bedient voornamelijk het B2B segment. De klantenkring van de Onderneming bestaat onder meer uit kantoren, scholen, standbouw en toeleveranciers van de kunst sector.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder andere uit het actief benaderen van potentiële investeerders, financiële analyses, het opstellen van een memorandum, alsmede het voeren van de onderhandelingen.

17 02 01 Kooiman Apparatenbouw

Kooiman Apparatenbouw

Schermafbeelding 2017 03 03 om 09.28.05

Ksyos

Crematorium Laren4

Crematorium Laren

AenF Partners heeft Crematorium Laren B.V. begeleid bij het arrangeren van projectfinanciering.

Crematorium Laren is een initiatief van drie aandeelhouders met relevante netwerk en ervaring in de markt. 

De financiering zal worden aangewend voor de aankoop van het perceel en de bouw van het crematorium inclusief alle benodigde faciliteiten.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder meer uit het gezamenlijk opstellen van het financieringsplan, alsmede de onderhandelingen met de bank.

Mohs

Mohs Klinieken

Mohs Klinieken is een gerenommeerd Zelfstandig Behandel Centrum voor hoogwaardig dermatologische zorg. De onderneming is gespecialiseerd in de behandeling van huidkanker en spataderen. Mohs Klinieken heeft vestigingen in Dordrecht, Amsterdam (Zuidas), Hoorn en een dependance in Gorinchem.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder meer uit het uitvoeren van de waardebepaling, het voeren van de onderhandelingen, alsmede het structureren van de transactie.

Sumatra

Sumatra Software

AenF Partners heeft de aandeelhouders van Sumatra Software B.V. begeleid bij de gedeelteijke verkoop aan een groep investeerders.

Sumatra is gespecialiseerd in de ontwikkeling van software waarmee diepgaande en relevante informatie uit diverse ERP- en boekhoudsystemen real-time kan worden weergegeven. Het software pakket is voornamelijk gebouwd om relevante visuele sturingsinformatie uit ERP- en boekhoudsystemen Exact en Microsoft Dynamics te produceren.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder andere uit het actief benaderen van potentiële investeerders, financiële analyses, het opstellen van een memorandum, alsmede het voeren van de onderhandelingen.

GGZ

Changes Group

AenF Partners heeft Changes Group B.V. begeleid bij de participatie van een medewerker in de vennootschap.

Changes Group B.V. is een erkende verslavingszorginstelling gevestigd in Breda. De Onderneming is opgericht in oktober 2014 en sinds maart 2015 volledig operationeel. Changes Group heeft als doelstelling een bijdrage te leveren aan het blijvende herstel van cliënten met verslavingsproblemen.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder meer uit het uitvoeren van financiële analyses, alsmede het structureren van de transactie.

17 10 16 VTB Leerdam

VTB Leerdam

AenF Partners heeft VTB uit Leerdam bijgestaan bij de overname van de activiteiten van Ampak, een divisie van het Duitse concern Chemetall.

VTB is opgericht in 1957 als gereedschapsmakerij. In de loop der jaren is de onderneming zich vooral gaan richten op de productie van anoden. Verreweg het grootste gedeelte van de productie voert VTB uit voor Ampak. Deze samenwerking reikt terug tot 1988. 

Ampak is actief als verkoper en distributeur van opofferingsanoden. De fabricage van zink en aluminium anoden werd uitbesteed aan VTB, magnesium anoden worden gefabriceerd door diverse Duitse magnesium gieterijen. Ampak levert de ruwe materialen en onderdelen voor de fabricage aan de diverse producenten.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder meer uit het uitvoeren van de financiële analyse, het arrangeren van financiering, begeleiden van het due-diligence en het structureren van de transactie.

17 10 23 Batenburg def.

Batenburg - Bellt

Batenburg Techniek heeft per 31 oktober 2016 automatiseringsbedrijf Bellt Consultancy overgenomen.

Bellt is opgericht in 1990. Onder leiding van haar oprichters is de Onderneming uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de markt voor procesautomatisering en –informatisering. De voorgenomen acquisitie van Bellt ondersteunt de aangekondigde ambitie van Batenburg Techniek om de activiteiten in de industriële automatisering verder uit te bouwen.

Bellt gaat een belangrijk deel uitmaken van de divisie Batenburg Industriële Automatisering. Deze divisie is actief in de industrie, infrastructuur en tuinbouw en concentreert zich vooral op het ontwerpen en beheren van efficiënte en veilige besturingssystemen voor machine- en productielijnen.

AenF Partners heeft het bestuur van Batenburg begeleid bij de beoogde overname. De dienstverlening van AenF Partners bestond onder meer uit het uitvoeren van financiële analyses, het arrangeren van de financiering alsmede het structureren van de transactie

SWR

Stokvis Winkelpuien en Rolluiken

AenF Partners heeft SWR begeleid bij de overdracht van de aandelen van de heer Meijer aan de heer Sparreboom.

Stokvis Winkelpuien en Rolluiken B.V. (“SWR”) is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en monteren van winkelpuien en rolluiken. Het onderscheidend vermogen van SWR ligt in de combinatie van hoge kwaliteit en een zeer korte levertijd. De klantenkring van SWR bestaat uit zowel grote gerenommeerde winkelketens als kleinere klanten in voornamelijk de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

De dienstverlening van AenF Partners bestond uit het uitvoeren van de waardebepaling en ondersteuning bij het bancaire financieringstraject.

17 10 16 Bedrijfspoli

4D Invest - De Bedrijfspoli

4D Invest & Management B.V. (www.4dinvest.nl) is een initiatief van de heren Bakker, Jüch en Écart Invest. 4D Invest heeft de ambitie om middels een buy-and-build strategie een belangrijke speler te worden in de markt van re-integratie, mobiliteit en verzuim. In de loop van 2016 werden re-integratiebureau's AMK, de BanenSolliciteit en Lengersdorf al overgenomen. In oktober heeft 4D Invest een nieuw bedrijf toegevoegd; De Bedrijfspoli.

De Bedrijfspoli is een professionale arbodienst en gevestigd in Nijmegen. De onderneming is in 2007 opgericht en inmiddels uitgegroeid naar een organisatie van zo’n 35 medewerkers, waaronder 20 bedrijfsartsen.

AenF Partners heeft namens 4D Invest de re-integratiemarkt in kaart gebracht en potentiële targets actief benaderd. Daarnaast bestond de dienstverlening van AenF Partners uit het maken van de financiële analyse.

17 10 16 La Cuisine

La Cuisine en Route

AenF Partners heeft mevrouw Deelen - van Daatselaar begeleid bij de verkoop van haar aandelenbelang in La Cuisine en Route B.V.

La Cuisine en Route is gespecialiseerd in de detachering van koks en chef-koks. De onderneming bemiddelt hierbij tussen de opdrachtgever en de freelance koks. La Cuisine en Route maakt gebruik van haar langdurige relaties en vakkennis om zodoende de optimale afstemming tussen koks en opdrachtgevers te vinden. Inmiddels beschikt de onderneming over een bestand van circa 250 professionele koks.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder andere uit het actief benaderen van potentiële kopers, financiële analyses, het opstellen van een informatiememorandum, alsmede het voeren van de onderhandelingen.

4D Lengersdorf

Gay Group en Winq Media

AenF Partners heeft de heer Frederik van den Bosch begeleid bij de fusie van zijn vennootschap (Gay Group B.V.) met Winq Media B.V.

Gay Group B.V. exploiteert diverse websites en diensten voor de LGBT-community, waaronder Gay.nl: de grootste lifestyle portal voor de homoseksuele markt in Nederland. Daarnaast is de Gay Group nauw betrokken bij de uitgave van het maandblad Gay&Night, participeert in online radiostation OUTmusic en organiseert elk jaar de Mister Gay Netherlands verkiezing.

Winq Media B.V. is uitgever van het tijdschrift Winq, een lifestyle-magazine dat zich richt op homomannen in Nederland en België.

De activiteiten van beide vennootschappen zijn thans ondergebracht in Media MANsion B.V. Door middel van deze combinatie is een absolute marktleider ontstaan.

AenF Partners heeft de heer Frederik van den Bosch begeleid bij de financiële analyse, opstellen van het informatiememorandum, alsmede het structureren van de transactie.

17 10 16 Megacon

Megacon

AenF Partners trad op namens MBI-kandidaat Mart Hester bij de overname van Megacon uit Velsen-Noord.

Megacon is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige installaties welke onder meer worden toegepast in de staalproductie en recycling. Daarnaast verzorgt de Onderneming ook de montage en onderhoud van deze installaties.

Door het netwerk van Mart Hester in de industrie en zijn kennis op het gebied van achtergesteld onderhoud aan technische installaties ziet hij door het innovatieve vermogen van Megacon mooie kansen.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder andere uit het uitvoeren van de waardebepaling, het voeren van de onderhandelingen, het arrangeren van (overname)financiering, alsmede het structureren van de transactie

17 10 16 Wilroff

Wilroff - Reitsma

AenF Partners heeft de aandeelhouder van Wilroff Systemhouse begeleid bij de transactie met de Reitsma Groep.

Dankzij de combinatie van de telecomkennis van Reitsma Telecom en de ICT-kennis van Wilroff Systemhouse kan in de toekomst een sterke totaaloplossing aan de klant worden geboden.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder meer uit de financiële analyse, het arrangeren van de financiering en het structureren van de transactie.

Van Dijk Heating

Van Dijk Heating

AenF Partners heeft de heer Erik Mozes begeleid bij de verkoop van zijn aandelenbelang aan zijn mede-aandeelhouder in Van Dijk Heating B.V.

Van Dijk Heating is een engineerings- en handelsonderneming gespecialiseerd in het ontwikkelen, fabriceren en leveren van apparatuur die het energetisch rendement verhoogt. Sinds de oprichting in 1975 produceert de onderneming retarders ter verbetering van de warmteoverdracht in ketels.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder andere uit de financiële analyse, het voeren van de onderhandelingen, alsmede het structureren van de transactie.

4D Lengersdorf2

4D Invest - Lengersdorf

4D Invest & Management B.V. (www.4dinvest.nl) is een initiatief van de heren Bakker, Jüch en Écart Invest. 4D Invest heeft de ambitie om middels een buy-and-build strategie een belangrijke speler te worden in de markt van re-integratie, mobiliteit en verzuim. In de loop van 2016 werden re-integratiebureau's AMK en de BanenSolliciteit al overgenomen. In augustus volgde Lengersdorf.

Lengersdorf is een bedrijf dat mensen die op zoek zijn naar ander werk begeleiding biedt in de vorm van coaching en praktische hulp bij het vinden daarvan. De trajecten zijn onder te verdelen in re-integratie, outplacement en loopbaanadvies trajecten.

AenF Partners heeft namens 4D Invest de re-integratiemarkt in kaart gebracht en potentiële targets actief benaderd. Daarnaast bestond de dienstverlening van AenF Partners uit het maken van de financiële analyse.

17 10 16 square VDL

Sim Finance

AenF Partners heeft de aandeelhouders van Avion Group begeleid bij het arrangeren van groeifinanciering.

Avion Group is producent van vluchtsimulatoren voor het opleiden van piloten. Machinebouwer VDL en investeringsmaatschappij 5square zorgen voor de benodigde financiering om de groei te kunnen faciliteren.

Klik hier voor het nieuwsbericht.

17 10 16 nickelson

Nickelson

AenF Partners heeft de heer Nick Amann ondersteund bij de gedeeltelijke verkoop van zijn aandelenbelang in Nickelson Nederland B.V. aan investeerder Omnim Investments.

Nickelson is begin jaren tachtig opgericht en richtte zich oorspronkelijk op leren kwaliteitskleding voor mannen en vrouwen. Inmiddels is het productportefeuille uitgebreid en beheerst de kleding van Nickelson het Nederlandse straatbeeld. Dankzij de samenwerking met de nieuwe investeerder kan Nickelson nieuwe markten betreden.

Klik hier voor het nieuwsbericht.

De dienstverlening van AenF Partners bestond met name uit de financiële analyses, benaderen van potentiële investeerders en het opstellen van het informatiememorandum.

17 10 16 measuremail

Measuremail

AenF Partners heeft de heer Dubbeldam begeleid bij de verkoop van zijn aandelenbelang in The Digital Xpedition Holding B.V. aan zijn medeaandeelhouders.

The Digital Xpedition Holding B.V. is de houdstermaatschappij van onder andere Measuremail. Measuremail biedt oplossingen voor doelgerichte en efficiënte digitale communicatie en marketing.

De dienstverlening van AenF Partners bestond uit de financiële analyse, alsmede het (mede) structureren van de transactie in samenwerking met Cleber Advocaten.

Comserve

Comserve

AenF Partners heeft de heren Stan Walterbos, Aswin Eshuis en Peter Willemsen (middels een gezamenlijke holding) begeleid bij het verwerven van een meerderheidsbelang in ComServe Network Holding B.V.

ComServe verzorgt reparatie services van consumentenelectronica producten. ComServe regelt de ophaling, het transport, de reparatie, het retourtransport en de aflevering. ComServe verzorgt deze services voor o.a. TomTom, Mio, Apple, HP, Asus, Sony Vaio, Samsung, Sennheiser en Nintendo.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder meer uit de financiële analyse, het arrangeren van de financiering en het structureren van de transactie.

17 10 16 Eosta

Eosta

Rhea Holding B.V. is een holdingmaatschappij met vier deelnemingen. De Onderneming acteert met haar deelnemingen als ketenregisseur in de groente- en fruitsector (van teeltbegeleiding, verpakking, logistiek tot marketing en distributie), met een specialisatie in biologisch, biologisch dynamisch en fair trade geteelde groenten en fruit.

AenF Partners heeft de vennootschap begeleid bij de waardebepaling, arrangeren van financiering en het structureren van de transactie.

TP Legal

T&P Legal

Meer informatie volgt binnenkort.

17 10 16 BNI

BNI

AenF Partners heeft de heren Aqil Radjab en Jos Baas begeleid bij de overname van 100% van de aandelen in BNI (Benelux) Ltd.

Business Network International (“BNI”) is de grootste aanbeveling marketing- en netwerk organisatie met meer dan 180.000 leden wereldwijd, verspreid over meer dan 58 landen.

De dienstverlening van AenF Partners bestond voornamelijk uit de financiële analyse, het arrangeren van de financiering en het structureren van de transactie.

Poseidon

Poseidon

Poseidon is gespecialiseerd in het leveren van vis en schaaldieren, zowel vers als diepvries.

De dienstverlening van AenF Partners bestond voornamelijk uit de financiële analyse, het voeren van de onderhandelingen, alsmede het structureren van de transactie.

17 10 16 weerd juwelier

Van der Weerd Janssen

AenF Partners heeft Bart Milikan en Amy Buunk begeleid bij de overname van juwelierszaak Van der Weerd-Janssen in Zeist.

Van der Weerd-Janssen is een juwelierszaak gevestigd in Zeist. De onderneming verkoopt al ruim 70 jaar sieraden, relatieringen, uurwerken en geschenkartikelen. Tevens voert Van der Weerd-Janssen reparatie en herstelwerkzaamheden uit. De onderneming onderscheidt zich door hoogwaardige kwaliteitsproducten aan te bieden aan klanten in het hogere segment.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder andere uit het uitvoeren van de waardebepaling, het voeren van de onderhandelingen, het arrangeren van financiering, alsmede het structureren van de transactie.

Klik hier voor het nieuwsbericht.

 

Milikan

Milikan Juwelier

AenF Partners heeft de eigenaren van Milikan Juwelier V.O.F. begeleid bij de verkoop van hun onderneming aan mevrouw Harbers - ten Dolle.

Al meer dan 40 jaar is Milikan Juwelier een begrip in de regio Winterswijk. De ambitieuze ondernemers, Bart Milikan en Amy Buunk, zetten hun activiteiten in Zeist voort. Klik hier voor het nieuwsbericht.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder meer uit het voeren van de onderhandelingen en het structureren van de transactie.

Tritel Puur

Meer informatie volgt binnenkort.

Timpaan Kaka

Timpaan Kindercentra

Klik hier voor het persbericht:

KaKa neemt kinderopvang Timpaan in Groningen over 

Velthuis

Equipe / Velthuis Kliniek Hilversum

Meer informatie volgt binnenkort.

15 11 De Jong

De Jong

Roodwild Participaties nov 2015

Roodwild Participaties

Dental Union Plandent nov 2015

Dental Union Plandent

Istease nov 2015

Ist@ease

17 08 14 Raster

Raster

JB Systems aug 2015

JB Systems

Hydratec Industries juli 2015

Hydratec Industries

Batenburg techniek juli 2015

Batenburg techniek

Pet juni 2015

!Pet

Ford Van Bunningen mei 2015

Ford Van Bunningen

Appprovato mei 2015

Appprovato

Xense mei 2015

Xense 

Human Company mei 2015

Human Company

Giraffe Media

Giraffe Media

Schmit april 2015

Schmit

Blok Group maart 2015

Blok Group 

Oku maart 2015

Oku

Crypsys maart 2015

Crypsys

Rhevolec feb 2015

Rheveloc

Kragtwijk Amstelveen jan 2015

Kragtwijk Amstelveen

Avantium Pharmatech jan 2015

Avantium Pharmatech

Tausch dec 2014

Tausch 

Scholten Dec 2014

Scholten Medische Groep

Lionconnect aug 2014

Lionconnect

Groupdeal.nl aug 2014

Groupdeal.nl

Ynno juli 2014

Ynno

Nuage juli 2014

Nuage 

Eye Media Telivision juni 2014

Eye Media Telivision

Soap Company maart 2014

Soap Company

Velthuis Kliniek maart 2014

Velthuis Kliniek

Helden feb 2014

Helden 

SiebenCo feb 2014

Sieben&Co

ShopStore feb 2014

ShopStore

Mesa Products International jan 2014

Mesa Products International

Cri Service jan 2014

Cri Service

Mud Jeans dec 2013

Mud Jeans

Y. Hoogland dec 2013

Y. Hoogland

Balans nov 2013

Balans

Pyxis Logistic Solutions okt 2013

Pyxis Logistic Solutions

ASAP okt 2013

ASAP

Dining City Benelux sept 2013

Dining City Benelux

Roodwild Participaties april 2013

Roodwild Participaties

SODIFF april 2013

SODIFF

Prezent Internet maart 2013

Prezent Internet

AGS Groep en AGS Freight Watch maart 2013

AGS Groep & AGS Freight Watch

Schmit feb 2013

Schmit

Florigo Internationaal feb 2013

Florigo Internationaal

010Notaris jan 2013

010Notaris

De Jager Totaal dec 2012

De Jager Totaal

Nextpoort nov 2012

NextPoort

Global Cash Solutions okt 2012

Global Cash Solutions

Equipe zorgbedrijven okt 2012

Equipe zorgbedrijven

Avant Invest Sept 2012

Avant Invest

CDS electronics aug 2012

CDS electronics

Superdirect.com juli 2020

Superdirect.com

Arfman juli 2012

Arfman

Global Brands Fashion

Global Brands Fashion

O.J. Turksma mei 2012

O.J. Turksma

C.G. Dolman april 2012

C.G. Dolman

Briqxx People april 2012

Briqxx People

Somalu en BenK Invest maart 2012

Somalu en BenK Invest

Josa feb 2012

Josa

Promanum jan 2012

Promanum

Zonnehuizen jan 2012

Zonnehuizen

Toychamp jan 2012

Toychamp

TechConnect en BannerConnect dec 2011

TechConnect en BannerConnect

Geba nov 2011

GEBA

Payroll Company nov 2011

Payroll Company

Hendrik Veder okt 2011

Hendrik Veder

RopeQuip en Industrial Ropes okt 2011

RopeQuip en Industrial Ropes

Ory okt 2011

Ory

LLIB okt 2011

LLIB

Alman Rubber sept 2011

Alman Rubber

Heibro juli 2011

Heibro

LLIB juli 2011

LLIB

Due Galli juni 2011

Due Galli 

Het Dijkhuis mei 2011

Het Dijkhuis

Arbo Support april 2011

Arbo Support

De Haan maart 2011

De Haan

De Rooij feb 2011

De Rooij

Schut Van der Velde feb 2011

Schut van der Velde

Stavoor jan 2011

Stavoor

Hesselmans jan 2011

Hesselmans

Tausch dec 2010

Tausch

Sigtenhorst dec 2010

Sigtenhorst

Stichting CBO nov 2010

Stichting CBO 

Ilionx nov 2010

Ilionx

Bas van den Broek oktober 2010

Bas van den Broek 

Webstekker oktober 2010

Webstekker

Koomen september 2010

Koomen 

Catalpa September 2010

Kinderopvang Stadskanaal

Scholten September 2010

Scholten Medische Groep 

MVGM September 2010

HISA

Management Drives September 2010

Management Drives

E2 Augustus 2010

E2

Salarisprofs juli 2010

Salarisprofs

ASPA juli 2010

ASPA

EquaTerra mei 2010

EquaTerra

17 10 13 dekora

Dekora Parket

Torsit mei 2010 v2

Torsit

Gateway april 2010

Gateway vertalingen

17 10 13 dependance

Dependance

17 10 13 unipak

Unipak

17 10 13 ecoselect

Ecoselect

17 10 13 Entrepreneur scan

Entrepreneur Future Group

17 10 13 installatiegroep 2

De Installatie Groep

17 10 13 Favie

Onderhoudsbedrijf Favié

17 10 13 Mesa

Mesa International

17 10 13 Dadomoto

Dadomoto

17 10 13 Matters Group

The Matters Group Beheer

17 10 13 Antea

Antea

17 10 13 de gouden eeuw

De Gouden Eeuw

17 10 13 Energize

Energize

17 10 13 declaratiedirect

DeclaratieDirect

17 10 13 CRI

CRI Service

17 10 13 Ory Holding 2

Dental International

17 10 13 Klopverhuur

Klop Verhuur

17 10 13 yellowstone

YellowStone

17 10 13 Herdade Pero de Amigos S.A.

Herdade Péro de Amigos S.A.

17 10 13 Ethics

Ethics

17 10 13 Naamplaat2

De Naamplaat Bewegwijzering

17 10 13 PVK Totaaltechniek

PVK Totaaltechniek

17 10 13 Fruit Guit

Fruit Guit Group

17 10 13 Grafisch

Grafisch Bedrijf Van Heusden

17 10 13 Hermsen

Hermsen Installetietechniek

17 10 13 Belb Fust

Bulb Fusten en KPI

17 10 13 Twingo

Twingo

17 10 13 SBEeuro

SBA Euro

17 10 13 Endotechniek

Endotechniek

1 2008

test

Verkoop

Verkoper

Para Mi

17 10 13 AuditMatch

AuditMatch

17 10 13 C.C. de la Bije

C.C. de la Bije

17 10 13 Popcorn USA

PopCornUSA

17 10 13 algemene bedrijven group

Algemene Bedrijven Groep

17 10 13 ECF Investments

ECF Investments VII

17 10 13 dignity2

Dignity 

17 10 13 HBO Team

MBO Team

17 10 16 international aircraft

International Aircraft Management

17 10 16 mbo team

Het MBO Team

17 10 16 PIT Pruvato

TIB Pruvato 

17 10 16 FTMG

FTMG

17 10 16 Hoograven

Trappenfabriek Hoograven

17 10 16 Beragi

Beragi 

17 10 16 Cre8team

Cre8team

17 10 16 Albracht

Albracht Office Supplies

17 10 13 Teleconcept

Teleconcept

17 10 16 Evoswitch

Leaseweb en Evoswitch

17 10 16 pro view

Pro-view

17 10 16 Keepens Kortens2

Teekens Karstens

17 10 16 Waarborg

Nationale Waarborg

Geen resultaten

Onze partners