banner

Integer.

Intelligent.

AenF Partners is een onafhankelijke fusie- en overnamespecialist.

Al 15 jaar uw fusie- en overnamespecialist

AenF Partners levert haar diensten aan ondernemingen / ondernemers met een optimale prijs / kwaliteit verhouding op een transparante wijze. Door middel van haar grote netwerk van ondernemers, bankiers, juristen, accountants, fiscalisten en andere financiële experts is AenF Partners in staat om elk traject op een professionele en praktische manier te begeleiden.

Deals 2021

#10

Deals totaal

#368

Referenties

 Hieronder zijn de meest recente transacties weergegeven

21 05 03 Betra

Betra

21 05 03 Gouweloos

Gouweloos

Investeringsmaatschappij Antea heeft het familiebedrijf Gouweloos Elektrotechniek overgenomen, samen met buy-in manager Jurriaan Kasius en enkele leden van het managementteam. Antea neemt een belang van 74,5 procent in het bedrijf.

De omzet van Gouweloos Elektrotechniek bedroeg in 2020 8,6 miljoen euro en er werken 26 medewerkers.

AenF Partners heeft Jurriaan Kasius mogen begeleiden met het opstellen van de financiële analyses, het coördineren van de gesprekken en het onderhandelingsproces. Klik hier voor het nieuwsbericht.

21 04 20 VKS

VKS parkeer- & recreactietechniek

21 04 20 Tech Bakery

Tech Bakery

MG Partners verwerft de aandelen van Tech Bakery. Tech Bakery is gespecialiseerd in informatie- en communicatietechnologie voor de zorgsector. Hoewel het een jong bedrijf is, hebben de professionals van Tech Bakery jarenlange ervaring met het faciliteren van nieuwe, effectieve manieren van samenwerken en communiceren. De mogelijkheden van de cloud staan hierbij centraal. Tech Bakery heeft meer dan 250 organisaties met in totaal meer dan 150.000 medewerkers geholpen aan eenvoudige en beheersbare informatietechnologie.

AenF Partners heeft één van de aandeelhouders van Tech Bakery begeleid bij het gehele verkoopproces. De werkzaamheden bestonden onder meer uit financiële analyses, Vendor Due Diligence, het voeren van onderhandelingen en het coördineren van zowel het boekenonderzoek als de overnamecontractuur. Klik hier voor het nieuwsbericht.

21 03 04 FD Ricambi

FD Ricambi

21 03 04 Hartkliniek

Hartkliniek

21 02 04 Faber

Faber Electronics

21 01 21 Greenvis

De WarmteTransitieMakers

De WarmteTransitieMakers B.V. verwerft de aandelen van Greenvis B.V. Door de overname is het voor De WarmteTrasitieMakers mogelijk om de warmtetransitie te versnellen vanuit een organisatie met ruim 45 adviseurs. Klik hier voor het persbericht.

AenF Partners heeft De WarmteTransitieMakers mogen begeleiden met het opstellen van de financiële analyses, het coördineren van de gesprekken en het aantrekken van bancaire financiering.

21 01 18 Bosch

Bosch & Van Rijn

Flynth verweft de aandelen van Bosch & Van Rijn uit Utrecht. Bosch & Van Rijn is een vooraanstaand adviesbureau voor duurzame energie en klimaatbeleid in Nederland. De Onderneming richt zich met name op advies in het kader van vergunningen, onderzoek, omgevingscommunicatie, procesmanagement en beleidsontwikkeling voor grootschalige duurzame energieprojecten.

AenF Partners heeft Bosch & Van Rijn begeleid bij het gehele verkoopproces. De werkzaamheden bestonden onder meer uit financiële analyses, opstellen informatiememorandum, het voeren van onderhandelingen en het coördineren van zowel het boekenonderzoek als de contractuur.

21 01 18 Van Luin v2

Van Luin

Bekijk alle referenties

Onze partners