Over AenF Partners

Een overname- of verkooptraject is vaak een ingrijpende gebeurtenis. Voor alle partijen heeft een dergelijk traject een grote impact op de toekomst (voor zowel het bedrijf als de persoon zelf). Daarom is het belangrijk om in zo'n traject door een professionele partner bijgestaan te worden die oog heeft voor uw persoonlijke situatie.

Welkom op de site van AenF Partners B.V., een volledig onafhankelijke fusie- en overnamespecialist die ondernemers op een praktische en professionele manier adviseert en begeleidt bij het gehele proces van (onder andere):

  • Koop en verkoop van ondernemingen
  • Management buy-outs en buy-ins
  • Waardebepalingen
  • Het aantrekken van (risicodragend) vermogen
  • (her)Financieringen

AenF Partners opereert aan de hand van 2 basisprincipes: integer en intelligent zakendoen, principes die voor u als klant waardeverhogend werken. Daarnaast combineren wij onze persoonlijke en vakkundige aanpak met een uiterst scherpe tarifering.

Op deze site vindt u een overzicht van onze werkzaamheden, ons plan van aanpak en een greep uit onze vele met succes begeleide transacties. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een afspraak te maken met één van onze medewerkers.

Onze partners