EnOf Communicatie acquireert Kris Kras context, content and design

Overname in het Utrechtse
40 jaar geleden richtte Johan Siebelink Kris Kras context, content and design op. Hij maakte van Kris Kras een toonaangevend bureau, dat zich uiteindelijk heeft doorontwikkeld tot een sterk creatief communicatiebureau voor corporate en overheidsgerelateerde bedrijven. Na 40 jaar is het moment aangebroken om het eigenaarschap over te dragen.

De overname
Vorige maand heeft Christian Soer het eigenaarschap van Johan overgenomen. Chris vindt het een eer om het levenswerk van Johan voort te zetten. Met Ewalt Pol als compagnon en met een erg fijn en sterk team gaat hij vol energie de toekomst in met Kris Kras. Johan heeft de decenniaoude vlag van het “Kris Kras-huis” (Kris Kras is sinds de oprichting gevestigd in het fantastische monumentale pand aan het Lucasbolwerk in Utrecht) symbolisch aan Chris en Ewalt overgedragen. Uiteraard met de achterliggende gedachte om goed te zorgen voor de Kris Krassers en voor de opdrachtgevers en vele andere relaties van Kris Kras.

In dit traject mocht AenF Partners optreden namens Kris Kras en wij wensen partijen veel succes met de nieuwe samenwerking.

Klik hier voor het persbericht. 

Onze partners