AenF Partners assisteert Topr in verkoop aan Mentha Capital

 24 mei 2022

AenF Partners ondersteunt Topr in verkoop van de onderneming aan branchegenoot Zibber. Mentha Capital levert hierbij kennis en middelen aan Zibber.

Verkopende onderneming Topr

Zo’n 14 jaar geleden werd vastgoedpromotor Topr opgericht door de heren M. Peters en J. van Seters. De in Arnhem gevestigde onderneming groeide gestaag en voegde steeds meer diensten toe aan zijn portefeuille. Tegenwoordig levert Topr fotografie, film, brochures, artist impressions, teksten en plattegronden, met daarnaast aanverwante producten en diensten gericht op de makelaardij.

De deal

Topr is een succesvolle speler in een aantrekkelijke niche markt, waardoor Zibber uiteindelijk besloot de onderneming in te lijven. Net als Topr, is Zibber een specialist in het leveren van diensten om vastgoedprestatie te verbeteren. Waar Topr uitblinkt in 3D-Visualisatie van woningen, blinkt Zibber uit in visualisatie van bijvoorbeeld plattegronden en meetrapporten. De technologie en diensten van de ondernemingen sluiten goed op elkaar aan, waardoor de bedrijven binnenkort nog completere diensteverlening kunnen garanderen aan hun klanten. Voor de transactie levert Mentha Capital kennis en middelen aan de Zibber.

Rol AenF Partners

“Topr is een mooie toevoeging voor Zibber en sluit goed aan op de ambities van Zibber om de grootste speler te worden in vastgoedpresentatie”, zo wordt Corporate Finance Adviseur Yvonne Kuijpers geciteerd. Yvonne en de andere medewerkers bij AenF Partners hebben Topr geassisteerd en geadviseerd over de verkoop van de onderneming. Het team is trots op de rol die zij hebben mogen vervullen en wenst alle betrokken partijen veel succes.

oktober 2023

foto van download-v15.png

verwerft de aandelen van

foto van download-v16.png

oktober 2023

foto van Voff-logo-regular1.png

verwerft de aandelen van

foto van download-v4.jpg

oktober 2023

foto van 62e247d9c6af4c7fcaec0868_yisual_logo.png

verwerft de aandelen van

foto van logo_factotum.jpg

Onze partners