Nieuwsartikel

Paul dos Reis, managing director ZorgeLES: “Met een onderneming die meer dan 20 jaar bestaat, aangesloten is bij de NBBU en alle certificering heeft, merken we dat we met onze eigen mensen echt het verschil kunnen maken voor onze opdrachtgevers. Het menselijke 1 op 1 contact is voor ons echt belangrijk. Langdurige relaties met opdrachtgevers, maar zeker ook met onze medewerkers is voor ons het allerbelangrijkste. Hier maken we het verschil. Het is meer dan fijn om te zien dat er organisaties zijn die dezelfde waarden hanteren"

Jamal Ezhar, managing director Ik ben Co: “De kwaliteit van dienstverlening die we de afgelopen jaren hebben kunnen waarmaken heeft tot een forse groei geleid. Het is voor ons tijd voor een volgende stap. Dat we een gelijkwaardige partner hebben gevonden om onze groei verder te faciliteren, terwijl we onze volledige autonomie en identiteit kunnen behouden vind ik belangrijk.”

Sebastiaan d'Anjou, Zorg en Welzijn Groep: “We zijn zeer gelukkig dat we dit samengaan hebben kunnen faciliteren. Hiermee breiden we ons portfolio van zorg gerelateerde ondernemingen uit met een zeer mooie onderneming. Beiden bedrijven zullen volledig autonoom, met dezelfde bekende contactpersonen, blijven opereren. Het voordeel zit vooral in het delen van kennis en kunde. We zijn ervan overtuigd dat de synergie leidt tot een nog betere dienstverlening aan de opdrachtgevers en een blijvend aantrekkelijk aanbod aan onze medewerkers. Daarnaast zullen we blijvend werken aan een verdere uitbreiding van onze positie binnen de zorgbranche”.

AenF Partners heeft de aandeelhouder de heer Jamal Ezhar van Ik ben Co mogen begeleiden met de verkoop aan ZorgeLes. 

Onze partners