Trainee AenF Partners B.V.

Yorg Bosmans

Yorg Bosmans behaalde zijn BSc Bedrijfseconomie in Tilburg, waarna hij zich specialiseerde in corporate finance en asset pricing door het volgen van de MSc Finance aan Tilburg University. Sinds september 2021 is hij actief als trainee en ondersteunt het team van AenF Partners.

Tijdens zijn studie heeft hij een eerdere stage gelopen op een corporate finance afdeling van De Beer | Accoutants & Belastingadviseurs. Daarnaast is hij ook actief geweest in verscheidene commissies van meerdere studieverenigingen. Hierbij is hij actief geweest als penningmeester, external affairs, design manager en voorzitter. Hij realiseerde samen met zijn team symposia, studententijdschriften, een almanak en informele activiteiten.

Zijn afstudeerscriptie onderzocht of er anti-competitieve effecten ontstaan door een overlapping van investeerders tussen concurrenten. Hierbij heeft Yorg bewijs kunnen leveren dat prijzen systematisch stijgen en heeft hij zijn master scriptie afgerond met een 8.

Hobbies & Interesses: Programmeren, High-Tech, Design, Sport-, Luxe & Electrische Auto’s, Fitness, Films & Series (fantasy / mysterie).

Telefoon:

+31 30 - 750 89 33

Mobiel:

+31 6 40 98 45 75

Onze partners