Trainee AenF Partners B.V.

Tom Bekkering

Tom Bekkering is in de afrondende fase van zijn MSc. Finance aan de Rijksuniversiteit Groningen.

 

Tijdens zijn studie heeft Tom stage gelopen bij een trustkantoor op Aruba en een financieel adviesbureau in Haren. Op 1 februari 2019 is Tom gestart als Trainee bij AenF Partners.

 

Als student heeft Tom zich onder andere beziggehouden met het Investment Team van zijn studievereniging. Tevens was hij in 2018 onderdeel van het team dat de Rijksuniversiteit Groningen vertegenwoordigde in de jaarlijkse CFA Institute Research Challenge.   

 

Tom is woonachtig in Utrecht en in zijn vrije tijd gaat hij graag hardlopen of voetballen.

Telefoon:

030 - 750 89 33

Fax:

Mobiel:

November 2019

BNI

Verkoop

Verkoper

BNI

November 2019

Mesa

Verkoop

Verkoper

Mesa

October 2019

Beacon

Verkoop

Verkoper

Verhaert verwerft de aandelen van BEACON

 

Per oktober 2019 bundelt BEACON de krachten met Verhaert. BEACON (NL) is een adviesbureau gespecialiseerd in projectmanagement van productinnovatie. Als interim projectmanager, adviseur aan de zijlijn of als expert met specifieke kennis coördineert en adviseert BEACON gedurende alle fases van het innovatieproces tot het moment dat innovatie leidt tot omzet. Verhaert (BE) is eveneens een vooraanstaand innovatiebureau dat voornamelijk opereert vanuit de regio Antwerpen. Als toonaangevende innovatiegroep in integrale productontwikkeling helpt Verhaert bedrijven en ondernemers bij het ontwikkelen en uitvoeren van succesvolle innovatietrajecten.

 

De diensten van beide partijen zijn zeer complementair. De bundeling stelt zowel BEACON als Verhaert in staat om de diensten en het team de komende jaren verder te laten groeien, en het marktaandeel uit te breiden in een aantal nieuwe branches.

 

AenF Partners heeft de oprichters van BEACON succesvol begeleid bij het gehele verkooptraject. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, opstellen informatiememorandum, benaderen van geschikte kopers en het voeren van de onderhandelingen.

September 2019

Together Detachering

Verkoop

Verkoper

Together Detachering

August 2019

SiebenTools

Koop

Koper

SiebenTools