Trainee AenF Partners B.V.

Sjoerd de Jong

Sjoerd de Jong behaalde zijn bachelor International Business Administration aan de Universiteit van Tilburg. Ter voorbereiding op zijn Master Finance en om ervaring op te doen in het werkveld van M&A, loopt Sjoerd nu stage bij AenF Partners.

 

Tijdens zijn studieperiode is Sjoerd werkzaam geweest voor een website gespecialiseerd in informatie omtrent beurzen. Ook was hij actief bij een studentenvereniging. Daarbij is hij onder meer Penningmeester geweest van een pop-up restaurant dat volledig gerund wordt door studenten en waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat.

In het derde jaar van zijn studie heeft Sjoerd een half jaar aan de National University of Singapore gestudeerd. Daar heeft hij onder andere kennis opgedaan op het gebied van financiële markten, financiële producten en wealth management.

Sjoerd woont in Bilthoven en in zijn vrije tijd gaat hij graag racefietsen of koken.

Telefoon:

Fax:

Mobiel:

November 2019

BNI

Verkoop

Verkoper

BNI

November 2019

Mesa

Verkoop

Verkoper

Mesa

October 2019

Beacon

Verkoop

Verkoper

Verhaert verwerft de aandelen van BEACON

 

Per oktober 2019 bundelt BEACON de krachten met Verhaert. BEACON (NL) is een adviesbureau gespecialiseerd in projectmanagement van productinnovatie. Als interim projectmanager, adviseur aan de zijlijn of als expert met specifieke kennis coördineert en adviseert BEACON gedurende alle fases van het innovatieproces tot het moment dat innovatie leidt tot omzet. Verhaert (BE) is eveneens een vooraanstaand innovatiebureau dat voornamelijk opereert vanuit de regio Antwerpen. Als toonaangevende innovatiegroep in integrale productontwikkeling helpt Verhaert bedrijven en ondernemers bij het ontwikkelen en uitvoeren van succesvolle innovatietrajecten.

 

De diensten van beide partijen zijn zeer complementair. De bundeling stelt zowel BEACON als Verhaert in staat om de diensten en het team de komende jaren verder te laten groeien, en het marktaandeel uit te breiden in een aantal nieuwe branches.

 

AenF Partners heeft de oprichters van BEACON succesvol begeleid bij het gehele verkooptraject. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, opstellen informatiememorandum, benaderen van geschikte kopers en het voeren van de onderhandelingen.

September 2019

Together Detachering

Verkoop

Verkoper

Together Detachering

August 2019

SiebenTools

Koop

Koper

SiebenTools