foto van Niels-v2.png

Trainee

Niels Wartna

Niels Wartna studeert op dit moment Business Economics BSc aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Begonnen als Bedrijfskunde student heeft hij veel geleerd over de menselijke en sociale kant van een bedrijf. Uiteindelijk kwam hij erachter dat hij de economische en vooral financiële kant interessanter vindt. Met zijn interesse voor Corporate Finance loopt hij nu stage in M&A bij AenF Partners. Na deze stage zal hij zijn Bachelor afronden en een Master in Finance in Rotterdam of Tilburg gaan volgen.

Bij zijn dispuut heeft hij aan verschillende commissies deelgenomen en enkele mogen leiden. Ook heeft hij een bestuursjaar gedraaid als secretaris en vicevoorzitter. Daarnaast organiseert hij als penningmeester van WaalKabaal samen met de commissie het jaarlijkse bootfeest waar ruim 600 studenten komen.

Ook heeft Niels in zijn tweede jaar een bestuursjaar bij AIESEC gedaan. Als Exchange Participant Manager was hij verantwoordelijk om studenten op exchanges te sturen voor (betaalde) stages in het buitenland. Daarbij onderhield hij met andere Exchange Participant Managers over heel de wereld contact.

Niels woont op dit moment in Nijmegen en hobby’s zijn tennissen en hardlopen. Hij is per 1 september 2021 in dienst bij AenF Partners.

Onze partners