foto van efwdvdvsdvsdv-v2.png

Stagiair Marketing en Communicatie

We zijn opzoek naar jou!

Een marketing- en communicatiestage (marketeer) bij AenF Partners biedt de mogelijkheid om unieke ervaring op te doen bij een financieel dienstverlener. Als stagiair neem je deel aan een dynamische omgeving waarin creativiteit, enthousiasme en resultaatgerichtheid belangrijk is. Je krijgt verantwoordelijkheden en eigen initiatieven worden uiteraard zeer gewaardeerd. Daarnaast biedt deze stage de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de financiële wereld van vandaag. AenF Partners heeft een aantal vaste werkzaamheden rondom de verschillende communicatiemiddelen; beheer van de website, LinkedIn, optimaliseren van de vindbaarheid van AenF Partners, het schrijven en versturen van teksten, persberichten en nieuwsbrieven en het onderhouden van de (deal) database. Kortom, bij AenF Partners is veel te doen, wat het werk enorm veelzijdig maakt.

AenF Partners is meer dan 16 jaar geleden opgericht door de partners Friso Kuipers en Alexander Boissevain. De medewerkers van AenF Partners zijn specialisten op het gebied van de koop en verkoop van ondernemingen, met een brede kennis, jarenlange ervaring en een stevig netwerk; kortom alle ingrediënten om voor een goede begeleiding zorg te dragen. Het is de overtuiging van AenF Partners dat het belangrijk is om een dergelijk traject door een professional te laten begeleiden, die ook oog heeft voor de specifieke persoonlijke situatie. Het huidige team bestaat reeds uit 12 personen.

Jij bent een creatief marketing- en communicatietalent met een relevante marketing/communicatie achtergrond (HBO of universitair). Je kan zelfstandig werken en je weet moeiteloos de weg te vinden op social media. Daarnaast bezit je een ruime kennis van Microsoft Office en Adobe. Jij weet hoe een bedrijf als AenF Partners de juiste (online) kanalen kan benutten waardoor de beoogde doelgroep bereikt wordt. Een stagiair bij AenF Partners wordt direct onderdeel van een jong en hecht team. Daarnaast moet je een gezonde dosis verstand hebben en een goed gevoel voor humor. Overzicht werkzaamheden De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het beheren van de vernieuwde website, ontwerpen van diverse creatieve (online) content / presentaties, het schrijven en optimaliseren van (SEO) campagnes en teksten en het publiceren van (online) nieuwsberichten.

Een driedaagse stage in een dynamische en financiële werkomgeving. De werkweek is flexibel in te delen in combinatie met een studie. Het is de optimale kans om jouw zelfstandigheid en marketing/communicatie kennis in de praktijk te brengen. Wij bieden een marktconforme stagevergoeding.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jochem Dix.

  • Telefoon:

    +31 30 750 89 33

foto van AenF-Interieur-7-hr-v3.jpg

Onze partners