Trainee AenF Partners B.V.

Julia van den Bosch

Julia heeft in 2017 haar Bachelor Economics and Business Economics aan de Universiteit Utrecht behaald. Tijdens haar studie heeft Julia acht maanden in Konstanz, Zuid-Duitsland, gestudeerd. Daarnaast is zij actief geweest bij verschillende commissies voor haar studentenvereniging. Zo heeft zij in 2015 meegewerkt aan de Almanak en was zij in 2017 penningmeester van de commissie die  activiteiten tijdens de Utrechtse Introductie Tijd (“UIT-week”) organiseert. In september zal zij aan de Master Global Business and Sustainability beginnen, aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam.

 

Julia woont in Utrecht en in haar vrije tijd gaat zij graag zwemmen, hardlopen of voetbal kijken.

Telefoon:

030 750 89 33

Fax:

Mobiel:

July 2019

BelastingBelangen

Verkoop

Verkoper

BelastingBelangen

June 2019

Bel Impex

Verkoop

Verkoper

Bel Impex

June 2019

TS Systems

Koop

Koper

TS Systems

May 2019

QDelft

Verkoop

Verkoper

QDelft

 

Netcompany, een beursgenoteerde IT onderneming uit Denemarken, heeft QDelft overgenomen.

 

QDelft is opgericht in 1996 en is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, hosten en beheren van (web)applicaties en centrale voorzieningen.

De  toetreding van QDelft tot de Netcompany familie is een belangrijk stap in de richting van het doel van Netconpamy om marktleider van Noord-Europa te worden.

AenF Partners heeft aandeelhouders van QDelft succesvol begeleid bij het gehele verkooptraject (financiële analyses, opstellen informatiememorandum, coördinatie due-diligence, alsmede het voeren van de onderhandelingen).

 

Klik hier (of hier voor Engels) voor het volledige nieuwsbericht. 

May 2019

Alpha Railkoker

Koop

Koper

Alpha Railkoker