Trainee AenF Partners B.V.

Julia van den Bosch

Julia heeft in 2017 haar Bachelor Economics and Business Economics aan de Universiteit Utrecht behaald. Tijdens haar studie heeft Julia acht maanden in Konstanz, Zuid-Duitsland, gestudeerd. Daarnaast is zij actief geweest bij verschillende commissies voor haar studentenvereniging. Zo heeft zij in 2015 meegewerkt aan de Almanak en was zij in 2017 penningmeester van de commissie die  activiteiten tijdens de Utrechtse Introductie Tijd (“UIT-week”) organiseert. In september zal zij aan de Master Global Business and Sustainability beginnen, aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam.

 

Julia woont in Utrecht en in haar vrije tijd gaat zij graag zwemmen, hardlopen of voetbal kijken.

Telefoon:

030 750 89 33

Fax:

Mobiel:

April 2019

Vrije Academie

Verkoop

Verkoper

Vrije Academie

 

Amerart, onderdeel van Amerborgh, verwerft een aandelenbelang in de Vrije Academie. 

 

De Vrije Academie verzorgt colleges op het gebied van kunst en cultuur voor jaarlijks ruim 40.000 cursisten, in meer dan 40 steden in Nederland. Haar gratis magazine gewijd aan onder andere kunstgeschiedenis, filosofie, muziek, fotografie en architectuur bereikt meer dan 110.000 huishoudens en is daarmee de grootste kunst & cultuurtitel van Nederland. Peter van Duinen, een van de twee oprichters van de in 1990 gestarte culturele onderneming, blijft na de overname aan als directeur.

 

AenF Partners heeft de verkoper in het gehele proces bijgestaan. 

March 2019

Ngage Media

Verkoop

Verkoper

Ngage Media

Ngage Media overgenomen door beursgenoteerde Ocean Outdoor (UK). Ngage Media is de absolute marktleider in de Digital Out Of Home (DOOH) markt. 

 

Het Britse Ocean Outdoor heeft Ngage Media overgenomen, exploitant van > 80 grote digital reclameschermen op strategische locaties. Naast Ngage Media verwerft het beursgenoteerde Ocean ook de aandelen van Interbest, exploitant van circa 90 reclamemasten langs snelwegen. Deze overnames zijn de eerste stap in het Europese expansieplan van Ocean.

 

AenF Partners heeft de oprichters van Ngage Media succesvol begeleid bij het gehele verkooptraject (financiële analyses, opstellen informatiememorandum, coördinatie due-diligence, alsmede het voeren van de onderhandelingen).

 

Klik hier voor het nieuwsbericht

March 2019

Pack It

Koop

Koper

Pack It

January 2019

Eureco-pharma

Koop

Koper

Eureco-pharma

January 2019

PMT Groep

Uitkoop mede-aandeelhouder

Koper

PMT Groep