Adviseur AenF Partners B.V.

Daniël van de Waal

Daniël van de Waal behaalde na de bachelor Bedrijfseconomie zijn masters in Finance en Strategic Management aan Tilburg University. Sinds november 2013 is hij bij AenF Partners in dienst.

 

Tijdens de academische opleiding heeft Daniël gewerkt bij een groothandel in levensmiddelen. Daarnaast heeft hij bij een beursfonds (small cap) controllers werkzaamheden uitgevoerd en het management direct ondersteund bij de integratie van een tweetal acquisities.

Tijdens zijn master heeft hij zich gespecialiseerd in de richting Corporate Finance. Daniël heeft voor zijn afstudeerscripties onderzoek gedaan naar zowel de ‘harde’ als de ‘zachte’ kant van fusies en overnames. Zo heeft Daniël het effect van hubris op het succes van een fusie / overname onderzocht, maar ook in hoeverre medewerkers van een groot luchtvaartmaatschappij (KLM / Air France) zich na de fusie nog met de organisatie konden identificeren.

 

Per september 2018 is Daniël gestart met de post-master opleiding Data & Business Analytics aan Erasmus Universiteit.

 

Daniël woont in Utrecht en gaat in zijn vrije tijd graag voetballen en fietsen.

Telefoon:

030 - 750 89 02

Fax:

030 - 750 89 36

Mobiel:

06 - 48 55 10 74

April 2019

Vrije Academie

Verkoop

Verkoper

Vrije Academie

 

Amerart, onderdeel van Amerborgh, verwerft een aandelenbelang in de Vrije Academie. 

 

De Vrije Academie verzorgt colleges op het gebied van kunst en cultuur voor jaarlijks ruim 40.000 cursisten, in meer dan 40 steden in Nederland. Haar gratis magazine gewijd aan onder andere kunstgeschiedenis, filosofie, muziek, fotografie en architectuur bereikt meer dan 110.000 huishoudens en is daarmee de grootste kunst & cultuurtitel van Nederland. Peter van Duinen, een van de twee oprichters van de in 1990 gestarte culturele onderneming, blijft na de overname aan als directeur.

 

AenF Partners heeft de verkoper in het gehele proces bijgestaan. 

March 2019

Ngage Media

Verkoop

Verkoper

Ngage Media

Ngage Media overgenomen door beursgenoteerde Ocean Outdoor (UK). Ngage Media is de absolute marktleider in de Digital Out Of Home (DOOH) markt. 

 

Het Britse Ocean Outdoor heeft Ngage Media overgenomen, exploitant van > 80 grote digital reclameschermen op strategische locaties. Naast Ngage Media verwerft het beursgenoteerde Ocean ook de aandelen van Interbest, exploitant van circa 90 reclamemasten langs snelwegen. Deze overnames zijn de eerste stap in het Europese expansieplan van Ocean.

 

AenF Partners heeft de oprichters van Ngage Media succesvol begeleid bij het gehele verkooptraject (financiële analyses, opstellen informatiememorandum, coördinatie due-diligence, alsmede het voeren van de onderhandelingen).

 

Klik hier voor het nieuwsbericht

March 2019

Pack It

Koop

Koper

Pack It

January 2019

Eureco-pharma

Koop

Koper

Eureco-pharma

January 2019

PMT Groep

Uitkoop mede-aandeelhouder

Koper

PMT Groep