Adviseur AenF Partners B.V.

Daniël van de Waal

Daniël van de Waal behaalde na de bachelor Bedrijfseconomie zijn masters in Finance en Strategic Management aan Tilburg University. Sinds november 2013 is hij bij AenF Partners in dienst.

 

Tijdens de academische opleiding heeft Daniël gewerkt bij een groothandel in levensmiddelen. Daarnaast heeft hij bij een beursfonds (small cap) controllers werkzaamheden uitgevoerd en het management direct ondersteund bij de integratie van een tweetal acquisities.

Tijdens zijn master heeft hij zich gespecialiseerd in de richting Corporate Finance. Daniël heeft voor zijn afstudeerscripties onderzoek gedaan naar zowel de ‘harde’ als de ‘zachte’ kant van fusies en overnames. Zo heeft Daniël het effect van hubris op het succes van een fusie / overname onderzocht, maar ook in hoeverre medewerkers van een groot luchtvaartmaatschappij (KLM / Air France) zich na de fusie nog met de organisatie konden identificeren.

 

Per september 2018 is Daniël gestart met de post-master opleiding Data & Business Analytics aan Erasmus Universiteit.

 

Daniël woont in Utrecht en gaat in zijn vrije tijd graag voetballen en fietsen.

Telefoon:

030 - 750 89 02

Fax:

030 - 750 89 36

Mobiel:

06 - 48 55 10 74

July 2019

BelastingBelangen

Verkoop

Verkoper

BelastingBelangen

June 2019

Bel Impex

Verkoop

Verkoper

Bel Impex

June 2019

TS Systems

Koop

Koper

TS Systems

May 2019

QDelft

Verkoop

Verkoper

QDelft

 

Netcompany, een beursgenoteerde IT onderneming uit Denemarken, heeft QDelft overgenomen.

 

QDelft is opgericht in 1996 en is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, hosten en beheren van (web)applicaties en centrale voorzieningen.

De  toetreding van QDelft tot de Netcompany familie is een belangrijk stap in de richting van het doel van Netconpamy om marktleider van Noord-Europa te worden.

AenF Partners heeft aandeelhouders van QDelft succesvol begeleid bij het gehele verkooptraject (financiële analyses, opstellen informatiememorandum, coördinatie due-diligence, alsmede het voeren van de onderhandelingen).

 

Klik hier (of hier voor Engels) voor het volledige nieuwsbericht. 

May 2019

Alpha Railkoker

Koop

Koper

Alpha Railkoker