Trainee AenF Partners B.V.

Alexander Draaijer

Alexander heeft in 2019 zijn Bachelor Economics and Business Economics aan de Rijksuniversiteit Groningen behaald. Tijdens zijn bachelor heeft Alexander een minor belastingrecht gevolgd. Naast zijn studie heeft Alexander commissies gedaan bij zijn studie- en studentenvereniging. Ook heeft hij in 2017 een finance & controlling inhouse tour georganiseerd door de randstad. 

 

Alexander is in februari 2019 begonnen als Trainee bij AenF Partners.

Alexander woont in Utrecht en gaat in zijn vrije tijd graag tennissen en golfen. 

Telefoon:

030 750 89 33

Fax:

Mobiel:

March 2019

Ngage Media

Verkoop

Verkoper

Ngage Media

Ngage Media overgenomen door beursgenoteerde Ocean Outdoor (UK). Ngage Media is de absolute marktleider in de Digital Out Of Home (DOOH) markt. 

 

Het Britse Ocean Outdoor heeft Ngage Media overgenomen, exploitant van > 80 grote digital reclameschermen op strategische locaties. Naast Ngage Media verwerft het beursgenoteerde Ocean ook de aandelen van Interbest, exploitant van circa 90 reclamemasten langs snelwegen. Deze overnames zijn de eerste stap in het Europese expansieplan van Ocean.

 

AenF Partners heeft de oprichters van Ngage Media succesvol begeleid bij het gehele verkooptraject (financiële analyses, opstellen informatiememorandum, coördinatie due-diligence, alsmede het voeren van de onderhandelingen).

 

Klik hier voor het nieuwsbericht

January 2019

Eureco-pharma

Koop

Koper

Eureco-pharma

January 2019

PMT Groep

Uitkoop mede-aandeelhouder

Koper

PMT Groep

January 2019

Administer

Verkoop

Verkoper

Administer

December 2018

Brain Research Center

Uitkoop mede-aandeelhouder

Koper

Brain Research Center