banner

Diensten


AenF Partners is een onafhankelijke fusie- en overnamespecialist.

Diensten

Speciale Diensten

Distressed M&A
Door onverwachte omstandigheden kan (een onderdeel van) uw onderneming in zwaar weer belanden. Surseance of zelfs faillissement dreigen in een dergelijk geval en u dient snel een strategische keuze te maken om uw onderneming uit deze 'vijf voor twaalf' situatie te redden.

In zulke ongewenste situaties kan additioneel extern kapitaal of verkoop van (een deel van) de onderneming de oplossing bieden. Het zijn gecompliceerde trajecten waarin snelheid geboden is.
AenF Partners heeft meerdere 'vijf voor twaalf' situaties, ook wel Distressed Mergers & Acquisition (DM&A), succesvol begeleid. Door goede contacten met financiers, banken, curatoren, juristen en strategische partijen in de markt kan de dienstverlening van AenF Partners voor u in deze ongewenste situatie uitkomst bieden.

Waardebepaling bij geschillenprocedures
In situaties dat scheidende aandeelhouders het niet eens kunnen worden over de prijs / waarde van de aandelen en ze lijnrecht tegenover elkaar staan, kan een onafhankelijk advies van een waardebepalingsdeskundige de uitkomst bieden.

AenF Partners is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV) en heeft deskundige waardebepalingsspecialisten met ruime ervaring in geschillenprocedures in huis. Als Register Valuator is de waardebepalingsspecialist onderworpen aan de van toepassing zijnde gedrags- en beroepsregels.

De directie van AenF Partners is dan ook regelmatig benoemd als onafhankelijk deskundige door rechtbanken en voorzitters van Kamers van koophandel voor de bepaling van de waarde van een aandelenpakket.

Door middel van heldere afspraken, nauwkeurige rapportages en een objectieve professional judgement staat AenF Partners in voor een onafhankelijk en professioneel oordeel.

August 2020

HealthConnected

AenF Partners adviseert HealthConnected bij het aantrekken van kapitaal

HealthConnected

Holland Capital

HealthConnected

August 2020

Geodan

Verkoop

Verkoper

Geodan

AenF Partners heeft de oprichters en aandeelhouders bijgestaan bij de verkoop van Geodan aan GOConnectIT, een deelneming van Main Capital.

 

Geodan is de marktleider op het gebied van Location Intelligence en levert diensten aan de wetenschap, overheid en het bedrijfsleven. De onderneming biedt maatwerkprojecten op het gebied van building information management (bim), 3D en augmented reality aan klanten als ProRail, PostNL, Ministerie van I&W en BZK, Stedin en BAM. Het 'Flagship product' van Geodan is GeodanMaps, een cloud-based platform voor geo-data en locatie-gebaseerde oplossingen. Om waarde en duurzame groei te blijven creëren, is besloten om de krachten te bundelen met GOconnectIT.

 

AenF Partners heeft de aandeelhouders van Geodan succesvol begeleid bij het gehele verkooptraject. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, coördineren van het boekenonderzoek en het voeren van de onderhandelingen.

 

Klik hier voor het nieuwsbericht.

July 2020

Royal Duyvis Wiener

AenF Partners heeft het management begeleid bij de participatie in Royal Duyvis Wiener

Management

ING

Royal Duyvis Wiener

July 2020

Sanare Zorg & Welzijn

Sanare Zorg & Welzijn 

June 2020

Henri Bloem

Henri Bloem