banner

Diensten


AenF Partners is een onafhankelijke fusie- en overnamespecialist.

Diensten

Speciale Diensten

Distressed M&A
Door onverwachte omstandigheden kan (een onderdeel van) uw onderneming in zwaar weer belanden. Surseance of zelfs faillissement dreigen in een dergelijk geval en u dient snel een strategische keuze te maken om uw onderneming uit deze 'vijf voor twaalf' situatie te redden.

In zulke ongewenste situaties kan additioneel extern kapitaal of verkoop van (een deel van) de onderneming de oplossing bieden. Het zijn gecompliceerde trajecten waarin snelheid geboden is.
AenF Partners heeft meerdere 'vijf voor twaalf' situaties, ook wel Distressed Mergers & Acquisition (DM&A), succesvol begeleid. Door goede contacten met financiers, banken, curatoren, juristen en strategische partijen in de markt kan de dienstverlening van AenF Partners voor u in deze ongewenste situatie uitkomst bieden.

Waardebepaling bij geschillenprocedures
In situaties dat scheidende aandeelhouders het niet eens kunnen worden over de prijs / waarde van de aandelen en ze lijnrecht tegenover elkaar staan, kan een onafhankelijk advies van een waardebepalingsdeskundige de uitkomst bieden.

AenF Partners is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV) en heeft deskundige waardebepalingsspecialisten met ruime ervaring in geschillenprocedures in huis. Als Register Valuator is de waardebepalingsspecialist onderworpen aan de van toepassing zijnde gedrags- en beroepsregels.

De directie van AenF Partners is dan ook regelmatig benoemd als onafhankelijk deskundige door rechtbanken en voorzitters van Kamers van koophandel voor de bepaling van de waarde van een aandelenpakket.

Door middel van heldere afspraken, nauwkeurige rapportages en een objectieve professional judgement staat AenF Partners in voor een onafhankelijk en professioneel oordeel.

July 2019

BelastingBelangen

Verkoop

Verkoper

BelastingBelangen

June 2019

Bel Impex

Verkoop

Verkoper

Bel Impex

June 2019

TS Systems

Koop

Koper

TS Systems

May 2019

QDelft

Verkoop

Verkoper

QDelft

 

Netcompany, een beursgenoteerde IT onderneming uit Denemarken, heeft QDelft overgenomen.

 

QDelft is opgericht in 1996 en is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, hosten en beheren van (web)applicaties en centrale voorzieningen.

De  toetreding van QDelft tot de Netcompany familie is een belangrijk stap in de richting van het doel van Netconpamy om marktleider van Noord-Europa te worden.

AenF Partners heeft aandeelhouders van QDelft succesvol begeleid bij het gehele verkooptraject (financiële analyses, opstellen informatiememorandum, coördinatie due-diligence, alsmede het voeren van de onderhandelingen).

 

Klik hier (of hier voor Engels) voor het volledige nieuwsbericht. 

May 2019

Alpha Railkoker

Koop

Koper

Alpha Railkoker