< Terug naar referenties

Seats2Meet

Marcel Nicolaas heeft per januari 2020 de aandelen van Seats2Meet Utrecht overgenomen. 

De Onderneming faciliteert ondernemers, zelfstandig professionals (“ZP’ers”), bedrijven en instellingen in vergader- en meeting faciliteiten. Onderscheidend en kenmerkend voor het Seats2Meet Utrecht is de sociaal maatschappelijke focus waarbij vergaderzalen en werkplekken tegen een relatief betaalbare prijs worden verhuurd. Marcel Nicolaas is bekend met het concept. Eerder zette hij drie succesvolle Seats2Meet locaties op in Brabant (Eindhoven, Den Bosch en Tilburg).

AenF Partners heeft de verkopers bijgestaan tijdens het gehele proces; van financiële analyse tot het opstellen van memoranda en voeren van de onderhandelingen.

Klik hier voor het persbericht.

January 2020

Seats2Meet

Verkoop

Verkoper

August 2020

HealthConnected

AenF Partners adviseert HealthConnected bij het aantrekken van kapitaal

HealthConnected

Holland Capital

HealthConnected

August 2020

Geodan

Verkoop

Verkoper

Geodan

AenF Partners heeft de oprichters en aandeelhouders bijgestaan bij de verkoop van Geodan aan GOConnectIT, een deelneming van Main Capital.

 

Geodan is de marktleider op het gebied van Location Intelligence en levert diensten aan de wetenschap, overheid en het bedrijfsleven. De onderneming biedt maatwerkprojecten op het gebied van building information management (bim), 3D en augmented reality aan klanten als ProRail, PostNL, Ministerie van I&W en BZK, Stedin en BAM. Het 'Flagship product' van Geodan is GeodanMaps, een cloud-based platform voor geo-data en locatie-gebaseerde oplossingen. Om waarde en duurzame groei te blijven creëren, is besloten om de krachten te bundelen met GOconnectIT.

 

AenF Partners heeft de aandeelhouders van Geodan succesvol begeleid bij het gehele verkooptraject. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, coördineren van het boekenonderzoek en het voeren van de onderhandelingen.

 

Klik hier voor het nieuwsbericht.

July 2020

Royal Duyvis Wiener

AenF Partners heeft het management begeleid bij de participatie in Royal Duyvis Wiener

Management

ING

Royal Duyvis Wiener

July 2020

Sanare Zorg & Welzijn

Sanare Zorg & Welzijn 

June 2020

Henri Bloem

Henri Bloem