Sanare Zorg & Welzijn

Sanare Zorg & Welzijn 

Sanare Zorg & Welzijn Groep is overgenomen door Bergstein Partners B.V. Sanare Zorg & Welzijn Groep is de naam van de overkoepelende onderneming waaronder de diensten van Sanare Thuiszorg B.V., Vivere Wonen B.V. en Aandacht van Sanare B.V. vallen. Zorgverleners zijn werkzaam voor de verschillende organisaties. Hierdoor zijn de organisaties flexibel doch verbonden. Door deze interne verwevenheid is de organisatie in staat 24-uur per dag kwalitatief hoogstaande zorg te leveren. Hierbij vormen aandacht en tijd voor de cliënt altijd de basis.

Vanuit Sanare Thuiszorg B.V. wordt verpleging, verzorging en begeleiding aan huis aangeboden in de gemeente Zuidplas en (regio) Gouda. De organisatie is in het bezit van een WTZi-toelating (Wet toelating zorginstellingen) en heeft contracten afgesloten met zorgverzekeraar VGZ omtrent de Wet langdurige zorg (Wlz) en de Zorgverzekeringswet (Zvw). 

Vivere Wonen B.V. exploiteert een luxe zorgvilla in Moordrecht conform de woonvorm Kleinschalig wonen (Ksw). Het gemoderniseerde historische pand van de Stichting Van Drost–IJserman wordt door Vivere gehuurd en omvat 13 ruime appartementen bestemd voor een langdurig verblijf en twee logeerkamers voor een tijdelijk verblijf. De zorgvilla wordt onder andere bewoond door patiënten met een niet-aangeboren hersenaandoening. 

Vanuit Aandacht van Sanare B.V. wordt logeren in Vivere en activerende begeleiding, mantelzorgondersteuning en (in een enkel geval) huishoudelijke hulp (via PGB) aangeboden in de gemeente Gouda en omstreken. De diensten van Aandacht van Sanare worden gefaciliteerd door een afgesloten contract met de gemeente Zuidplas en Gouda omtrent de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).

AenF Partners heeft Bergstein Partners mogen begeleiden bij het gehele overnametraject, inclusief het arrangeren van bancaire overnamefinanciering.

Onze partners