Continental Shellfish Organisation

Continental Shellfish Organisation

Vette & Verhaart is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1880. Inmiddels staat de vierde generatie van de familie Vette aan het roer. Het bedrijf met zo'n 45 werknemers is onderdeel van Continental Shellfish Organisation (CSO) en verkoopt de producten aan toonaangevende partijen in binnen- en buitenland, veelal onder de merknaam Qualimer. Het bedrijf leverde zelfs ooit platte Zeeuwse oesters aan de Russische tsaar.

Craft Capital is de investeringsmaatschappij van de familie Roerink en is begin dit jaar opgericht door Gerjhan Roerink en Pieter Leyssius. Het fonds investeert in Nederlandse familiebedrijven om deze samen met de ondernemer verder te laten groeien. De familie Roerink is eigenaar van onder andere Zuivelhoeve en oud-eigenaar van Heks’nkaas. De overeenkomst met Vette & Verhaart betekent de eerste investering van het nieuwe fonds 

AenF Partners heeft Craft Capital mogen begeleiden met het opstellen van de financiële analyses, het coördineren van de gesprekken en het onderhandelingsproces. Klik hier voor het nieuwsbericht.

Onze partners