banner

Nieuws


Lees hier onze artikelen en nieuwsberichten.

Nieuws

Geplaatst op 03-07-17

Vogelsang Magazijntechniek in nieuwe handen

AenF Partners heeft de heer Kees Frowein begeleid bij de overname van Vogelsang Magazijntechniek B.V.

Vogelsang is gespecialiseerd in het leveren en installeren van opslagsystemen in magazijnen. De Onderneming biedt oplossingen op maat die de oppervlakte en effectiviteit van magazijn- en bedrijfsruimte vergroot. Vogelsang is in 1994 door de heer Adri Balvert opgericht en leverde in haar beginjaren met name magazijnstellingen en entresolvloeren. De producten en dienstverlening is daarna uitgebreid met inrichting (wanden en deuren) voor Self Storage bedrijven. Voor haar productgroepen heeft de Onderneming een exclusief verkooprecht voor de Nederlandse en Belgische markt.

Kees Frowein over zijn rol als nieuwe eigenaar: “Ik kijk uit naar onze samenwerking om komende anderhalf jaar verder te bouwen op het solide fundament: flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. Deze waarden zijn de sleutel tot het succes van Vogelsang Magazijntechniek. Met deze basis en extra commerciële inzet kan Vogelsang nieuwe, grote, en uitdagende projecten aannemen”.

De dienstverlening van AenF Partners bestond onder andere uit het uitvoeren van de financiële analyses, het arrangeren van de financiering, alsmede het voeren van de onderhandelingen.

Klik hier voor het persbericht.

Onze partners