banner

Nieuws


Lees hier onze artikelen en nieuwsberichten.

Nieuws

Geplaatst op 05-04-17

AenF Partners begeleidt verkoop Kalshoven aan Aareon Nederland

AenF Partners heeft de Kalshoven Groep begeleid bij de verkoop aan woningcorporatie- en vastgoedautomatiseerder Aareon Nederland. 

Kalshoven is in 1990 door de heer Bart Kalshoven opgericht. De Onderneming is thans gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogwaardige IT oplossingen voor de Nederlandse vastgoedmarkt. Binnen Kalshoven is het Real Estate Management System’ (REMS) ontwikkeld. Deze software ondersteunt de administratieve processen die te maken hebben met de dagelijkse operaties van vastgoedbeleggers, vastgoedmanagers en VvE’s. De Onderneming is een belangrijke speler in deze niche.

Aareon Nederland uit Emmen maakt onderdeel uit van de Duitse Aareon Groep, de leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal) en bijbehorende uitbesteding- en adviesdiensten. Aareon maakt zelf weer deel uit van de Duitse bank Aareal.

Volgens het bedrijf kan het met de overname van de Kalshoven Groep klanten in de commerciële vastgoedwereld extra producten en diensten bieden. 'Het levert niet alleen een rijker en vollediger aanbod op, maar ook oplossingen die volledig geïntegreerd zijn en elkaar versterken', aldus Aareon.

De werkzaamheden van AenF Partners omvat onder meer het opstellen van een informatiememorandum, het uitvoeren van financiële analyses, het voeren van de onderhandelingen, begeleiden van het boekenonderzoek, alsmede het structureren van de transactie.

Klik hier voor het persbericht.

Onze partners