banner

Nieuws


Lees hier onze artikelen en nieuwsberichten.

Nieuws

Geplaatst op 31-01-18

AenF Partners heeft Batenburg Techniek N.V. begeleid bij de verkoop van de business unit Data Vision aan Stemmer Imaging.

Batenburg Techniek heeft de laatste jaren een transitie ingezet naar een positie als technische dienstverlener in het hart van de smart industry. Data Vision is onderdeel van de divisie Handel en Assemblage. Deze divisie richt zich vooral op het leveren van slimme componenten en klantspecifieke oplossingen. Door de toenemende standaardisatie in de markt voor (machine) vision componenten is er sprake van een verminderde strategische fit voor Batenburg Techniek. De activiteiten van Data Vision worden ondergebracht bij STEMMER IMAGING B.V. De activiteiten van STEMMER sluiten uitstekend aan bij die van Data Vision. STEMMER IMAGING B.V. is onderdeel van STEMMER IMAGING AG uit Puchstein, Duitsland, al sinds 30 jaar een succesvolle technische distributeur in de markt voor (machine) vision met vertegenwoordigingen in 10 Europese landen.

De werkzaamheden van AenF Partners betreft onder meer het uitvoeren van financiële analyses, opstellen van het informatiememorandum alsmede het voeren van de onderhandelingen.

 

Klik hier voor het nieuwsbericht.

Onze partners