banner

Nieuws


Lees hier onze artikelen en nieuwsberichten.

Nieuws

Geplaatst op 01-10-16

Batenburg Techniek versterkt haar automatiseringsdivisie

Batenburg Techniek is voornemens om per 1 november 2016 automatiseringsbedrijf Bellt Consultancy over te nemen. Bellt is opgericht in 1990. Onder leiding van haar oprichters is de Onderneming uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de markt voor procesautomatisering en –informatisering. De voorgenomen acquisitie van Bellt ondersteunt de aangekondigde ambitie van Batenburg Techniek om de activiteiten in de industriële automatisering verder uit te bouwen.

Bellt gaat een belangrijk deel uitmaken van de divisie Batenburg Industriële Automatisering. Deze divisie is actief in de industrie, infrastructuur en tuinbouw en concentreert zich vooral op het ontwerpen en beheren van efficiënte en veilige besturingssystemen voor machine- en productielijnen.

AenF Partners begeleidt het bestuur van Batenburg bij de beoogde overname. De dienstverlening van AenF Partners omvat onder meer het uitvoeren van financiële analyses, het arrangeren van de financiering alsmede het structureren van de transactie.

Klik hier voor het nieuwsbericht.

Onze partners