banner

Nieuws


Lees hier onze artikelen en nieuwsberichten.

Nieuws

Geplaatst op 01-01-20

AenF Partners begeleidt strategische overname van Lexima door Sensotec

 

Per 1 januari 2020 is de heer Kleintjens teruggetreden als algemeen directeur en eigenaar van Lexima. Hij wordt opgevolgd door Falk Beerten; directeur-eigenaar van Sensotec.

Lexima is een maatschappelijk georiënteerde onderneming die iedereen met een lees- of schrijfprobleem wil helpen om succesvol te zijn, op school, op het werk of in de vrije tijd. Lexima is de grootste leverancier van ICT-hulpmiddelen bij dyslexie en technologische oplossingen ter voorkoming van leesproblemen. 

Sensotec is een toonaangevende Belgische bedrijf dat voor de internationale markt hulpmiddelen ontwikkelt voor mensen met visuele problemen of leesproblemen zoals dyslexie. Lexima en Sensotec werken al jaren nauw samen en vullen elkaar uitstekend aan.

AenF Partners heeft de heer Kleintjens bij het gehele verkoopproces bijgestaan. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het maken van financiële analyses, opstellen informatiememorandum, benaderen partijen, coördineren van het boekenonderzoek en het voeren van de onderhandelingen.

Onze partners