Nieuwsartikel

Martin Glas en Stolker Glas groeien samen naar een kleine 40 miljoen euro omzet en zijn daarmee één van de grootste spelers in de Nederlandse glasmarkt. De bedrijven bieden werkgelegenheid aan circa honderd medewerkers.

Samen met Langenhuizen Glasservice vormen Martin Glas en Stolker Glas een sterke combinatie van een productie-, handels- en plaatsingsbedrijf. Hiermee is opnieuw een stap gezet naar groei, waarbij volgens Toon van Moorsel, DGA van Martin Glas, verdere overnames niet zijn uitgesloten. ‘Met dit belang zetten we de volgende stap in de eigen groeiambities én die van Stolker Glas. Stolker heeft een aantal bekende merken en standaard levert het bedrijf isolatieglas binnen enkele werkdagen en in spoedgevallen binnen acht uur. Dit is uniek in de markt en een welkome aanvulling op onze activiteiten.’

Ook Wim van Lindt, die aanblijft als directeur en aandeelhouder van Stolker Glas, is enorm verheugd met de bundeling van krachten. ‘Voor klanten en relaties verandert er niets. Zij kunnen blijven vertrouwen op de kennis, kunde en service van alle medewerkers, die ze van ons gewend zijn. Stolker Glas blijft als zelfstandige organisatie bestaan; de onafhankelijkheid is gegarandeerd. Maar bovenal: de samenwerking maakt het mogelijk onze positie in de markt met InBlindz®, Monuglas®, brandwerend glas en spoedglas nog verder te versterken.’

Stolker Glas is al meer dan 37 jaar onafhankelijk producent van isolatieglas, brandwerend glas, spoedglas en is bekend om zijn merken Monuglas® en InBlindz®. Vanuit eigen productielocaties in Nieuwegein en Ede maakt het bedrijf de belofte naar klanten dagelijks glashard. Daarnaast neemt Stolker de tijd voor klanten én werknemers. Het bedrijf investeert dan ook continu in productinnovatie en kennisontwikkeling. Meer informatie: www.stolkerglas.nl, www.monuglas.nl, www.inblindz.nl.

AenF Partners heeft de aandeelhouders van Stolker Glas begeleid bij het gehele verkoopproces. Het team is trots op de rol die zij hebben mogen vervullen en wenst alle betrokken partijen veel succes.

Our partners